Evim baya baya minimal. Coook az esyam var. Mutfak esyalarim bile tam yeterli olcude fazlasi yoktur. Kiyafetlerimde de fazlalik yoktur ayirir veririm hemen birikmez. Ama esimin laptoplari, monitorleri, tabletler, kablolar. Mause, klavye 2 şer 2 şer hersey ömrümü yedi resmen. Herseyi seriyor ortaya birde bi kenarda dursa yine anlicam. Icimi daraltiyor resmen.
Adami evden atasim geliyor bazen

2 erkek gömleği, bir bayan elbise, 1 iç çamaşırı
Kahvaltı setinin kırıldığı için 5 tane kalan fincanı ve 3 tane kalan fincan altı
Evde iki tane olan burun kılı temizleme cihazından bir tanesi ( kullanıcısının yenisini aldığında Dursun lazım olur dediği için bu güne kadar elden çıkaramamıştım)
Bir tane karabiberlik (tuzluğu yoktu)

Hamileyim ve kiyafetlerimin hepsini kaldirdim onceki hic biseyimi giyemiyorum doguma az kaldigi icin suan dolabim bombos 2 kiyafetim var giyebildigim :)) dogum sonasi insallah giymedigim ve eskiyen dolaba tekrar girmeden atilacak iyi durumda olanlar ihtiyac sahibine tekrar calismaya donecegim icin alisveris yapmam gerekirse daha dikkatli ve minimal olacagimdan eminim

Aynen benim de eşimin fazlalıklarından gına geldi

Kızlar nasılsiniz
..ben hamileyim bebeğimin kıyafetlerini yıkadim ütüledim yerleştirdim, ,,,2. Kızım geliyor sadece 5 takım kıyafet aldım büyük kizimdan kalan kıyafetler vardı, ,,,ayyyy büyük kızımin ne çok kıyafeti varmış yikamakla bitiremedim. ...o yüzden bu küçük cadiya bişey almicam sonra verecek yer arıyorum. ...mutfaktan da bayagi eşya tabak plastik ayikladim ama hala bitmiyor....kızın odasını temizledim birsürü atilacaklari attım sağolsun benim kız hiç bana cekmemis 1 kağıdını bile atıyor, ,bende o yokken hallediyorum...şimdilik bu kadar sizde neler var bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…