Hayirlisi olsun i sallah daha iyi olur sizin icin

Hayırlı kapılar açılsın inş

Arkadaslar bi insanın evinde kaç tane yastık olur Allah aşkına bi yazın ya

Şu ana kadar en kalabalik yatılı misafirim 5 kişiydi bundan sonra da böyle olur 6 görmem hatta beş bile bi kere gördük. Biz de 2 kişiyiz. Bebetomun yastıklarıni şu an için saymayalim

Cevaplarıniza göre yarın evden yastık atcam hahaha :)

Bizde 7 yastik bizim icin, kizim icin de 2 tane var. Valla misafir olmasa ne yorgan ne yastik bu kadar tutmam evde. Sonra lazim oluyor.

6 tane yastigimiz var :) bir tane de ceyizimden uzun yastigim var 1 tane de bebegimizin yastigi :)

Bana aynı anda en fazla 3 kişi yatıya geldi. Benim ekstradan 4 yastığım var. Atmayı vermeyi düşünmüyorum. Çünkü bu 3 kişi ara ara geliyor

2 bizim 3 çocukların 3 misafir toplam 7 tane var

@Mi-a hakınızda hayırlı olsun
bu gün atılan eşya eski masa ve bir paspas
mutfak dolabının üst ve alt bölümlerini sildim
birde benim bulaşık makinam bozulmuştu servis geldi
tamir eti bir el çamaşır yıkandı serildi toplandı
elektirik süpürgesinin aparatı yıkandı çöp atıldı

Sağolun kızlar
eşim şuan için diğer baktığı şubeye gidecek biraz uzakta...
şuanki dükkanıda kendine yapıcak
yılbaşına kadar böyle devam edecekmiş.

bu süre içinde kendi işlerimizi düzene koyucağız.
tatili iptal ettim.
tadilat işi de askıda kaldı.
arabamızda satılıcak böyle...

Günaydınlar bugün sıkı bir temizlik yapılması lazım atılacak çorap çamaşır ve askılılar var onlardan kurtulayım veee dün gece süt mayalamıştım uyumuşum ins ekşi olmamıştır çok

Günaydın herkese
Bir ayı daha devirdik. Güzel bir ağustos ayı diliyorum sizlere.

Bugün akşam yan komşularımızla yemek yiyeceğiz, ağır misafir değiller beraber yapıp beraber yiyeceğiz. Et ızgara, tavuk ızgara, köfte-patates gibi şeyler yapcaz. Tam kafa dengi genç insanlar olunca kolay oluyor her şey.

Bugün biraz evi silip süpürürüm çok detaya girmeden. 2-3 parça da ütüm var. İnşallah satışa koyduğum diğer ürünler de bugün satılır. Akşam sizler için biraz evimden Fotoğraflar paylaşmayı düşünüyorum. Tertip düzen konusunda birbirimizden fikir alırız.

hayırlısı olsun
eşin kendine iş kuracak anladığım kadarıyla
inşallah bundan sonrası sizin için daha iyi olur..

rızkınızı ticarette arayın demiş peygamber efendimiz ...
hakkınızda hayırlısı olsun inşallah belli olmaz böylesi daha güzel olur..
ticaret hayatına sermayesiz başlıyorsanız ilk 2 yıl biraz sıkıntılı sonrası çorap söküğü gibi geliyor...
ticaret hem zor hemde çok zevkli bir iş :)

Selam kızlar,
Bunlar benim gardrobum. Şu an biraz dağınık hali. Üst resimdeki askıdaki kıyafetler eşimle benim düğünlerde giydiğimiz kıyafetler ve benim bir deri ceketim. Onun üstündeki kutular benim topuklu ayakkabılarım be kızımın bir tane açılmamış oyuncağı.
Gene üst fotoğraftaki raflarda en üstte eşimin şortları ve şapkalarımız, bir altında onun kotları, onun altında benim kotlarım, onun altında çantalarım (ekstra 3 tane gördüğünüz üzere) ve en altta da bir hurç var. O hurç geçici orda duruyor. Dün çıkardım bazanın altındaydı. İçinde tatillik mayo bikini deniz şortları kızın deniz simidi falan var.
Gene üst fotoğrafta askıdaki kıyafetlerin altında nevresim takımım var. Ordan alıp değiştiriyorum.

İkinci fotoğrafta üsttekiler eşimin alttakiler de benim günlüm kullandığımız gömlek tişört ve elbiseler.

İkinci fotoğraftaki o 4 çekmece BOŞ
Boş olması ile gurur duydum vallahi yazarken, büyük yazasım geldi.

Ütüleneceklerin arasında da çok bişey yok.

Bunlar harici iç çamaşırları ve ev kıyafetlerimiz de başka çekmecelerde.

Nasıl sizce? Sade dimi? Kıyafet konusunda minimal olduğumu düşünüyorum

Hızlıca okudum işlerimi azaltayım yazıcam :)

isteriz tabi ki kardeşim :)
evet gayet minimal :)
az her zmaan daha güzeldir.
sadelik zerafettir bence de
hem seçim yapmakta kaybedilen zaman azalıyor ..hem de bi stili düzeni özeni oluyor insanın..
ben de uzun zamandır akşam dışarı yemeğe vs giderken giymelik şık elbise ve tunik arıyordum 2 ay önce aldım ..çok kullanışlılar..
ev giyimimi azaltmalıyım onu farkettim..
sevmedğim ev içi kıyafetlerim var .. kullanmak istemiyorum yayla dönüşü ayıklayacapım ...
seninki çok ferah bi dolap

Bence çekmeceli tarafa sadece kendi kıyafetlerini as
diğer tarafa eşinin kıyafetlerini
çekmecelere de
nevresimleri
pantolonları, üst raftakileri ve
çantaları koysan süper toplu durur.

eşine kalan raflara
pantolon şapka ve diğer eşyalarını koysan

hem kendinize ait alanlar olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…