- 18 Nisan 2018
- 537
- 855
- 18
Hayirlisi olsun i sallah daha iyi olur sizin icinEşimin işle ilgili değişiklikleri oldu.
yılbaşından beri gelen zamlardan dolayı satış fazla olmadığından bayilik kapatılmaya karar verilmiş.
eşim kendi adına dükkan açıcak.
yani bu süreçte ne bekliyor bizi bilmiyoruz.
Hayırlı kapılar açılsın inşEşimin işle ilgili değişiklikleri oldu.
yılbaşından beri gelen zamlardan dolayı satış fazla olmadığından bayilik kapatılmaya karar verilmiş.
eşim kendi adına dükkan açıcak.
yani bu süreçte ne bekliyor bizi bilmiyoruz.
Bizde 7 yastik bizim icin, kizim icin de 2 tane var. Valla misafir olmasa ne yorgan ne yastik bu kadar tutmam evde. Sonra lazim oluyor.Arkadaslar bi insanın evinde kaç tane yastık olur Allah aşkına bi yazın ya
Şu ana kadar en kalabalik yatılı misafirim 5 kişiydi bundan sonra da böyle olur 6 görmem hatta beş bile bi kere gördük. Biz de 2 kişiyiz. Bebetomun yastıklarıni şu an için saymayalim
Cevaplarıniza göre yarın evden yastık atcam hahaha :)
6 tane yastigimiz var :) bir tane de ceyizimden uzun yastigim var 1 tane de bebegimizin yastigi :)Arkadaslar bi insanın evinde kaç tane yastık olur Allah aşkına bi yazın ya
Şu ana kadar en kalabalik yatılı misafirim 5 kişiydi bundan sonra da böyle olur 6 görmem hatta beş bile bi kere gördük. Biz de 2 kişiyiz. Bebetomun yastıklarıni şu an için saymayalim
Arkadaslar bi insanın evinde kaç tane yastık olur Allah aşkına bi yazın ya
2 bizim 3 çocukların 3 misafir toplam 7 tane varArkadaslar bi insanın evinde kaç tane yastık olur Allah aşkına bi yazın ya
SüpermişSüt pompasını Tutumluanne, diğerlerini Zebramo dan sattım.
Sağolun kızlar
eşim şuan için diğer baktığı şubeye gidecek biraz uzakta...
şuanki dükkanıda kendine yapıcak
yılbaşına kadar böyle devam edecekmiş.
bu süre içinde kendi işlerimizi düzene koyucağız.
tatili iptal ettim.
tadilat işi de askıda kaldı.
arabamızda satılıcak böyle...
rızkınızı ticarette arayın demiş peygamber efendimiz ...Sağolun kızlar
eşim şuan için diğer baktığı şubeye gidecek biraz uzakta...
şuanki dükkanıda kendine yapıcak
yılbaşına kadar böyle devam edecekmiş.
bu süre içinde kendi işlerimizi düzene koyucağız.
tatili iptal ettim.
tadilat işi de askıda kaldı.
arabamızda satılıcak böyle...
Eki Görüntüle 2174664 Eki Görüntüle 2174665
Selam kızlar,
Bunlar benim gardrobum. Şu an biraz dağınık hali. Üst resimdeki askıdaki kıyafetler eşimle benim düğünlerde giydiğimiz kıyafetler ve benim bir deri ceketim. Onun üstündeki kutular benim topuklu ayakkabılarım be kızımın bir tane açılmamış oyuncağı.
Gene üst fotoğraftaki raflarda en üstte eşimin şortları ve şapkalarımız, bir altında onun kotları, onun altında benim kotlarım, onun altında çantalarım (ekstra 3 tane gördüğünüz üzere) ve en altta da bir hurç var. O hurç geçici orda duruyor. Dün çıkardım bazanın altındaydı. İçinde tatillik mayo bikini deniz şortları kızın deniz simidi falan var.
Gene üst fotoğrafta askıdaki kıyafetlerin altında nevresim takımım var. Ordan alıp değiştiriyorum.
İkinci fotoğrafta üsttekiler eşimin alttakiler de benim günlüm kullandığımız gömlek tişört ve elbiseler.
İkinci fotoğraftaki o 4 çekmece BOŞ
Boş olması ile gurur duydum vallahi yazarken, büyük yazasım geldi.
Ütüleneceklerin arasında da çok bişey yok.
Bunlar harici iç çamaşırları ve ev kıyafetlerimiz de başka çekmecelerde.
Nasıl sizce? Sade dimi? Kıyafet konusunda minimal olduğumu düşünüyorum
isteriz tabi ki kardeşim :)Günaydın herkese
Bir ayı daha devirdik. Güzel bir ağustos ayı diliyorum sizlere.
Bugün akşam yan komşularımızla yemek yiyeceğiz, ağır misafir değiller beraber yapıp beraber yiyeceğiz. Et ızgara, tavuk ızgara, köfte-patates gibi şeyler yapcaz. Tam kafa dengi genç insanlar olunca kolay oluyor her şey.
Bugün biraz evi silip süpürürüm çok detaya girmeden. 2-3 parça da ütüm var. İnşallah satışa koyduğum diğer ürünler de bugün satılır. Akşam sizler için biraz evimden Fotoğraflar paylaşmayı düşünüyorum. Tertip düzen konusunda birbirimizden fikir alırız.
Eki Görüntüle 2174664 Eki Görüntüle 2174665
Selam kızlar,
Bunlar benim gardrobum. Şu an biraz dağınık hali. Üst resimdeki askıdaki kıyafetler eşimle benim düğünlerde giydiğimiz kıyafetler ve benim bir deri ceketim. Onun üstündeki kutular benim topuklu ayakkabılarım be kızımın bir tane açılmamış oyuncağı.
Gene üst fotoğraftaki raflarda en üstte eşimin şortları ve şapkalarımız, bir altında onun kotları, onun altında benim kotlarım, onun altında çantalarım (ekstra 3 tane gördüğünüz üzere) ve en altta da bir hurç var. O hurç geçici orda duruyor. Dün çıkardım bazanın altındaydı. İçinde tatillik mayo bikini deniz şortları kızın deniz simidi falan var.
Gene üst fotoğrafta askıdaki kıyafetlerin altında nevresim takımım var. Ordan alıp değiştiriyorum.
İkinci fotoğrafta üsttekiler eşimin alttakiler de benim günlüm kullandığımız gömlek tişört ve elbiseler.
İkinci fotoğraftaki o 4 çekmece BOŞ
Boş olması ile gurur duydum vallahi yazarken, büyük yazasım geldi.
Ütüleneceklerin arasında da çok bişey yok.
Bunlar harici iç çamaşırları ve ev kıyafetlerimiz de başka çekmecelerde.
Nasıl sizce? Sade dimi? Kıyafet konusunda minimal olduğumu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?