Bugün yazmadın nerdesin diye soracaktımSağol canım daha iyi olmana çok sevindim bende tam sana yazıyodum ekran fotosu aldım da mesajlarımi görüyo musun diye hiç tepki alamayınca senden
Kız o kadar kumu ne yapıyorsunAnaa yavru diye mi öyle oluyo çok uygun
Aman iyi ol inşallah yarına tamamen iyi olursun canimBugün yazmadın nerdesin diye soracaktım
2 gün baya gözümü açamadım daha iyiyim
Bende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kumKız o kadar kumu ne yapıyorsun
Aman iyi ol inşallah yarına tamamen iyi olursun canim2 gündür benim de psikolojik sorunlarım vardı bugün daha iyiyim bende çok şükür
Kız yaş mama mı aldın ki yavru mamalar 3 kilosunu 680 e almıştımKum ve mamaya 174 tl harcadım
Teşekkür ederimTüm hastalara geçmiş olsunBayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki
Kepçeyle temizlemiyormusun bize 1 ay gitti 5 kiloBende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kum
Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorumTüm hastalara geçmiş olsunBayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki
Ne güzel enerjik kadın hosgeldinTüm hastalara geçmiş olsunBayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki
Temizliyorum canım kum topaklaniyo ya o baya büyük bi topak oluyo ondandir belki de yetişkin olduğundan mi bilemedimKepçeyle temizlemiyormusun bize 1 ay gitti 5 kilo
1 kilo aldımKız yaş mama mı aldın ki yavru mamalar 3 kilosunu 680 e almıştım
OlabilirTemizliyorum canım kum topaklaniyo ya o baya büyük bi topak oluyo ondandir belki de yetişkin olduğundan mi bilemedim
MaşallahBen şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorumdizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı
Aşkı memnu izliyorum oğluma ödevi için direktif verirken diğer taraftan kızıma balık kraker veriyorum ama o yemek istemiyor ben yiyorumBen şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorumdizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı
Aşkı memnu izliyorum oğluma ödevi için direktif verirken diğer taraftan kızıma balık kraker veriyorum ama o yemek istemiyor ben yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?