Sağol canım daha iyi olmana çok sevindim bende tam sana yazıyodum ekran fotosu aldım da mesajlarımi görüyo musun diye hiç tepki alamayınca senden
Bugün yazmadın nerdesin diye soracaktım
2 gün baya gözümü açamadım daha iyiyim

Kız o kadar kumu ne yapıyorsun
Bende anlamadım ki temizlerken baya döktüm galiba son döktüğüm kaldı öyle boşalttım tuvaletini yıkadım çamaşır suyuyla komple çöpe döktüm orda hata yaptım sanırım 1 hafta daha idare ederdi o kum

Tüm hastalara geçmiş olsun Bayadır bakamıyodum buralara, siz nasıl zaman buluyosunuz da aktifsiniz yaa İşlerim bittiğinde de tlfna bakmayayım kitap okuyayım, film izleyeyim derken buralara takılma imkanım kalmıyo sanki

Teşekkür ederim
Sen doğrusunu yapıyorsun bize uyma diyormuşum

Kepçeyle temizlemiyormusun bize 1 ay gitti 5 kilo

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı

Ne güzel enerjik kadın hosgeldin
Hasta olunca çok birsey yapamıyorum

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı
Aşkı memnu izliyorum oğluma ödevi için direktif verirken diğer taraftan kızıma balık kraker veriyorum ama o yemek istemiyor ben yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…