Yok ya daha nihalle bile nişanlanmadılarfinal olmadı mı daha aşkı memnu bende yaprak dökümüne yeniden basliycam yokluktan
O tekrar başlamıştıfinal olmadı mı daha aşkı memnu bende yaprak dökümüne yeniden basliycam yokluktan
Cacık bile yaptım hatta kızım bardak kırdı alt katı süpürüp sildim
Benimki paşaysa sizinki kraliyet torunu falan galiba o fiyatlar ne öyleProline biraz daha uygunmuş baktım da netten afiyet olsun yarasın paşaya
Himm adı ne dizininÖyle mi ben de başlıyorum tekrar o zamanbizim Tokyo' nun yeni dizisi çıkmış ona mı başlasam
Benimki paşaysa sizinki kraliyet torunu falan galiba o fiyatlar ne öyle
Evet internette hersey pahalı oluyor kargo ücreti bedava olsa da urune ekleniyor artı site ayrı pay alıyor.Valla bilemedim ki canım eski sahibi bu mamayı yiyo dedi aldık onu veterinere de sorduk güzel dedi mamaya ama senin aldığın yerde internetten de uygunmuş. Gecen gün bitti migrostan aldım aldığım mamaları gelene kadar 1 kilosu 200 lira felandi orda da
Ooo diziyi gördüm sanki bir bakıyım bendeBurnin body ( yanık kokusu ) severim müge anlida ki gibiyse olaylar
5 kilo bir ay gitti bizdedeScss94 canım 10 kg mu 1 ay gitmeden bitti
Aslında yetmesi lazım bir ay ben 20 kg almıştım istanbuldan geldiğimizde 1.5 ay oldu 15 gün daha yeter
Bir de kızlar siz kumu nasıl temizliyorsunuz ben hergün alıyorum 10 günde bir kumunu tamamen döküp yıkıyorum temiz kum katıyorum
Kız ne güzel gitmiş öyle biz mi müsrifiz o zaman5 kilo bir ay gitti bizdede
Azalana kadar kullanıyorum sonra tamamen temizleyip yeni kum koydum. Günlük temizleniyor.
Zaman tasarruf devriKız ne güzel gitmiş öyle biz mi müsrifiz o zaman
Scss94 canım tüyler nasıl oldu çok dökülüyor mu hala tarıyor musun
Bir de b vitamini iyi geliyormuş dökülmelere
Allah ım hiç böyle konular konuşacağım aklıma helmezdi
aynen canım kum kabini temizlerken hepsini çöpe döktüm ben akıl edemedim geri koyarım diye baya vardı aslındaScss94 canım 10 kg mu 1 ay gitmeden bitti
Aslında yetmesi lazım bir ay ben 20 kg almıştım istanbuldan geldiğimizde 1.5 ay oldu 15 gün daha yeter
Bir de kızlar siz kumu nasıl temizliyorsunuz ben hergün alıyorum 10 günde bir kumunu tamamen döküp yıkıyorum temiz kum katıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?