Benimki paşaysa sizinki kraliyet torunu falan galiba o fiyatlar ne öyle
Valla bilemedim ki canım eski sahibi bu mamayı yiyo dedi aldık onu veterinere de sorduk güzel dedi mamaya ama senin aldığın yerde internetten de uygunmuş. Gecen gün bitti migrostan aldım aldığım mamaları gelene kadar 1 kilosu 200 lira felandi orda da

Evet internette hersey pahalı oluyor kargo ücreti bedava olsa da urune ekleniyor artı site ayrı pay alıyor.
Artık önceliğim kendi siteleri veya mağazalar

Scss94 canım 10 kg mu 1 ay gitmeden bitti
Aslında yetmesi lazım bir ay ben 20 kg almıştım istanbuldan geldiğimizde 1.5 ay oldu 15 gün daha yeter

Bir de kızlar siz kumu nasıl temizliyorsunuz ben hergün alıyorum 10 günde bir kumunu tamamen döküp yıkıyorum temiz kum katıyorum

5 kilo bir ay gitti bizdede
Azalana kadar kullanıyorum sonra tamamen temizleyip yeni kum koydum. Günlük temizleniyor.

Scss94 canım tüyler nasıl oldu çok dökülüyor mu hala tarıyor musun
Bir de b vitamini iyi geliyormuş dökülmelere

Allah ım hiç böyle konular konuşacağım aklıma helmezdi

Scss94 canım tüyler nasıl oldu çok dökülüyor mu hala tarıyor musun
Bir de b vitamini iyi geliyormuş dökülmelere

Allah ım hiç böyle konular konuşacağım aklıma helmezdi
dökülüyo canım ya vitaminde aldım mamasina kattım bakalım. Taramama da pek izin vermiyo ama taramaya çalışıyorum

aynen canım kum kabini temizlerken hepsini çöpe döktüm ben akıl edemedim geri koyarım diye baya vardı aslında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…