Her gün ben yapar yapmaz temizliyorum canım temizle diye bağırıyor zaten yapınca

Kızlar selam ilham verici hesaplar takip ediyor musunuz instagram ya da youtube'da? İnternet kullanımım çok fazla değil açıkcası, ınstagram'ı yereldeki etkinlikleri filan takip için kullanıyorum. Önereceğiniz hesaplar var mı? Koreli youtuberı izliyorum arada hamimommy O tarz bir şeyler arıyorum.

sessizmanifesto
Elainamich takip ediyorum.
Tarzı videoları cok hoşuma gidiyor.
Başka öyle ilgimi çeken hesap yok.
Birde itsmesafiye storylerini severim.
Bakayım bunlara teşekkürler Elainamich hoşuma gitti. Seviyorum böyle günlük vlogları.

Ben şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorum dizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı
Şu an who is erin carter? A başladım, sürükleyici mini gerilim dizilerini çok seviyorum, çocuklar yatınca 1 bölüm falan, günün yorgunluğunu atıyorum, izlerken de serumlarımı kremlerimi falan sürüyorum

Ne güzel bende bakayım who is Ferhunde güven ? izlemek istemiyorum yeni bitti daha

Selamlar
Saçıma maske yüzüme maske yaptım ama kurumuş gibiydi onu ayiklarken tüm cekmeceyi elden geçirmeye başladım. Daha yarım kaldı bitmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…