Her gün ben yapar yapmaz temizliyorum canım temizle diye bağırıyor zaten yapıncaScss94 canım 10 kg mu 1 ay gitmeden bitti
Aslında yetmesi lazım bir ay ben 20 kg almıştım istanbuldan geldiğimizde 1.5 ay oldu 15 gün daha yeter
Bir de kızlar siz kumu nasıl temizliyorsunuz ben hergün alıyorum 10 günde bir kumunu tamamen döküp yıkıyorum temiz kum katıyorum
Seninki baya elit çıktıHer gün ben yapar yapmaz temizliyorum canım temizle diye bağırıyor zaten yapınca
Ya o benimkinde de var başımda bekliyor temizlediğim gibi girip yapıyorTemizlerken başımda bekliyo bide iyi temizliyo mu diye bakıyo heralde
Bakayım bunlara teşekkürlersessizmanifesto
Elainamich takip ediyorum.
Tarzı videoları cok hoşuma gidiyor.
Başka öyle ilgimi çeken hesap yok.
Birde itsmesafiye storylerini severim.
Bakayım bunlara teşekkürlerElainamich hoşuma gitti. Seviyorum böyle günlük vlogları.
Ben direkt youtubedan baktımAynen güzel oluyor
Youtube videoları da varmış henüz izlemedim
Ben instadan bakıyorumBen direkt youtubedan baktım
Şu an who is erin carter? A başladım, sürükleyici mini gerilim dizilerini çok seviyorum, çocuklar yatınca 1 bölüm falan, günün yorgunluğunu atıyorum, izlerken de serumlarımı kremlerimi falan sürüyorumBen şuan uzanıyorum elimde kitabım var teyzeme evlilik terapistligi yapıyorum bi yandan buraya yazıyorumdizi film izlemiyorum bayadir dizi kalmadı
Ne güzel bende bakayım who is Ferhunde güven ?Şu an who is erin carter? A başladım, sürükleyici mini gerilim dizilerini çok seviyorum, çocuklar yatınca 1 bölüm falan, günün yorgunluğunu atıyorum, izlerken de serumlarımı kremlerimi falan sürüyorum
Geçmiş olsun canım eylül e deSelamlar
Bugün Kızımda hasta olunca evde kaldı
Hafta sonuna toparlaniriz inşallah ya
Önümüzdeki haftanın planlamasını yaptım inşallah başlıyorum
Sağol canimGeçmiş olsun canım eylül e de
Geçmiş olsun canımSelamlar
Bugün Kızımda hasta olunca evde kaldı
Hafta sonuna toparlaniriz inşallah ya
Önümüzdeki haftanın planlamasını yaptım inşallah başlıyorum
Sağol canimGeçmiş olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?