canım işin çok senin Allah yardımcın olsun
ama güzel plan yapmışsın

Selam kızlar
Bugün temmuz ayı gidelerimizi hesapladık.
1384 lira eşimle ikimize kıyafet ayakkabı alışverişi yapmışız. Allahım ne kadar çok. Kardeşinin düğünü vardı ondan öyle oldu gerçi ama.
423 lira kıza kıyafet ayakkabı almışız. Ona da düğün elbise be ayakkabısı aldık.
416 lira dışarda yemeye vermişiz.
Bunun içinde 2 liraya alınan simit de dışarda yenilen dondurma da var.
786 gıda, 157 de gıda dışı market alışverişimiz olmuş. Buna bebek bezi ve ıslak mendil dahil değil.

Kıyafet i acilen azaltmamız lazım. Neyseki düğünler bitti ama önümüz kış. Kıza gene mont bot kışlıklae alınacak

Bende temizliğe başlıyacağım.
ama destek lazım motive olmam lazım :)

Dün hasır bir aydınlatıcı vardı söktüm
hem toz oluyordu hemde göz yormaya başlamıştı.

Bende temizliğe başlıyacağım.
ama destek lazım motive olmam lazım :)

Dün hasır bir aydınlatıcı vardı söktüm
hem toz oluyordu hemde göz yormaya başlamıştı.
iyi yapmışsın. bana da destek lazım benim de banyoyu mutfağı silmem gerek.

bende sevmiyorum hiççç
hatta haftalık biri gelsin isityorudum ama maddi açıdan ne gerek var diyorum eşim yardım ettiği için
yardımcı olmasa eşim mutlaka alırdım

Evi süpürsün sildim toz aldım oğluşu salladım uyudu şimdi...kendimi çok yalnız hissediyorum artık içimden gelmiyor birşey yapmak neyseki akşam yemegim var keşke bende calissam

Merhaba kızlar yıllık izindeyim fırsat buldukça okuyorum
Bende annemin yazlıktayım
Sağolsun annem buradaki evi de küçücük olmasına rağmen doldurmuş
Bende zaman buldukça kırılan mutfak eşyalarını ve giyilmeyen kıyafetleri ayırıyorum
Dolaplar ferahladı
Tabi mutfak çok dolu ama umarım konuşmalarım etki etmiştir de yenilerini almaz
İznim boyunca 2 şort 2 elbise ve 3 tişört 1 sandalet kullandım
Yıllarca ne gereksiz alışveriş yapmışım yazık

Benim eşim yardım etmiyor :)
ben evi pis bırakıyorum belki acır beraber yapalım der diye yok
temizlik yaparken rica ediyorum yaparız bakarız diyor.
bazen sinirleniyorum yok
şakaya vuruyorum yine yok.

dün yorgundum yemek sonrası uyudum
45 dk sonra sokuldular yanıma uyucaklarmış
tabi çay yapan yok
mutfak falan kirli şuan.
dicem ki ya yardım edersin ya yardımcı tutarız o kadar.

:) Oh çok iyi yapmışsın.

Tabiki çok zordur hem iş hem çocuk hem ev ama evde olmakta çok sıkıcı yalnız kalıyor insan bulunduğun cevrede kimsen yoksa daha zor

çocuğumla yazın evde olsam sürekli gezerdim.
kendime hobi bulurdum.

çalışmak güzel ama saatler kısa olmalı
cumartesi pazar tatil olmalı

Çalışanlar evde olup çocuğuyla eviyle ilgilenmek istiyor. Evdekiler de çalışmak istiyor. Hayat ne garip
Calisinca tum gun cocugumuzdan uzak kalıyoruz. Koylerde bu problem yok. Ailece ise gidilip geliniyor. Yorulduklarinda kendilerine izin verebilirler, eve gidip uyuyabilirler, yillik izin kaygisi olmadan bir yerlere gidebilirler. Gunumuzde isten eve gelmek bile saatlerimizi aliyor. Enerjimiz tukeniyor. Kapimizin onu cadde. Icimizi ferahlatacak, dostlarimizla oturabilecegimiz bir bahce yok. Evde kalan cocuguyla tikilip kaliyor. Disari cikmak istesen her yer karmasa. Valla sebebi bu bence. Eskiden calisirken isten cikayim diye gun sayiyodum. Simdi de evden bunaldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…