Eline sağlık ne çok iş yapmışsın maşallahDün alt katı süpürüp sildik annemle. Koltukları süpürdüm. Yastık kılıflarını yıkadım. Oğlumun masasını düzenledim atılacak baya bir şey çıktı.
Bugün de üst katı süpürüp sildim. WC lavabo yıkadım dolapları banyoyu sildim.
Çamaşır yıka as topla katla her gün var zaten. Çocukların çantalarını kalemliğini yıkadım bugün.
Yemek var yanına makarna ya da pilav yapacağım.
Günlerdir poyraz esiyordu bugün azıcık azaldı ve de güneş çıktı çocukları bahçede oynuyor günler sonra…
Sefiller I ne kadar zor ilerlediyse ikincisi o kadar akıcı gidiyor çok şükür
Teşekkür ederimEline sağlık ne çok iş yapmışsın maşallah
Eline sağlıkDün alt katı süpürüp sildik annemle. Koltukları süpürdüm. Yastık kılıflarını yıkadım. Oğlumun masasını düzenledim atılacak baya bir şey çıktı.
Bugün de üst katı süpürüp sildim. WC lavabo yıkadım dolapları banyoyu sildim.
Çamaşır yıka as topla katla her gün var zaten. Çocukların çantalarını kalemliğini yıkadım bugün.
Yemek var yanına makarna ya da pilav yapacağım.
Günlerdir poyraz esiyordu bugün azıcık azaldı ve de güneş çıktı çocukları bahçede oynuyor günler sonra…
Sefiller I ne kadar zor ilerlediyse ikincisi o kadar akıcı gidiyor çok şükür
TeşekkürlerEline sağlık
Eline sağlıkGünaydindün camları balkonları temizledim ayakkabıligi düzenledim. Akşamina yağmur yağdı ben şok hiç bulut yoktu neyse okullar açılsın tekrar silerim Şimdi ortalığı toparladım kahvaltimizi yaparız birazdan. Oğlumla hava almaya çıkarız . Bol kitap okurum. Akşama yemeğimde var
Eline sağlıkSlmlar kızlar
Bugün yatak odalarının detaylı tozunu aldım. Cam aralarını ve kapılarını sildim.
Çamaşır serdim.
Yarın da inşallah alt katı hallederim.
Mia ben de dün tahinli kurabiye yaptım o kadar lezzetli ki sanırım favorim kurabiyem olacak kendisi
Çocuklar kursa gitti geldi. Güneş pırıl pırıl ama dondurucu bir poyraz esiyor
Bugün annemle dolma yapacağız. Bugünlük başka işim yok çocuklarla vakit geçirmece ve kitap okuma yaparım sanırım
Ellerine sağlık o da çok lezzetli olmuşturEline sağlık
Tahinli kurabiye ağır gelmişti bir kere yapmıştım
Portakallı kurabiye yaptım
Teşekkür ederimEllerine sağlık o da çok lezzetli olmuştur
Olur benceTeşekkür ederim
Yarısı kesin kalır da buzluğa atsam olurmu acaba.
Ben de sefiller de 220 deyim255 teyim bende aynen güzel gidiyo Şubat'ın ilk haftası bitirelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?