Bana da fazla geldiSabah poğaça aldım
Elektrikler gitmiş o sırada
Etrafı toparlarken geldi neyseki
Dünden camasir katladim çamaşırları gününde katlayamiyorum hep birsey çıkıyor
Camasir mak bulaşık mak calisiyor
Kızım banyoda, arkadaşım çağırdı ona gideceğiz bir iki saat sonra.
Gelince yemek yaparım. ödev işlerini planlamak gerekiyor kitap okuma, İstiklal marşı ezberleme 10 kıta, çarpım tablosu ve bir tane de tatil kitabı var.
Biraz fazla ödev verilmiş sanki
Bana da fazla geldiSabah poğaça aldım
Elektrikler gitmiş o sırada
Etrafı toparlarken geldi neyseki
Dünden camasir katladim çamaşırları gününde katlayamiyorum hep birsey çıkıyor
Camasir mak bulaşık mak calisiyor
Kızım banyoda, arkadaşım çağırdı ona gideceğiz bir iki saat sonra.
Gelince yemek yaparım. ödev işlerini planlamak gerekiyor kitap okuma, İstiklal marşı ezberleme 10 kıta, çarpım tablosu ve bir tane de tatil kitabı var.
Biraz fazla ödev verilmiş sanki
Bizde hepsini yetistiremeyiz sanırım olduğu kadarBana da fazla geldiErtuğrulun öğretmeni hiç ödev vermemiş arkadaşla konuştum dün çok fazlaymış ödev bizim de az biraz ödev olsaydı iyiydi İstiklal marşını dönem içinde kıta kıta ezberlediler öyle yapsaydı daha kolay olurdu bence çocuklar için. Çarpım tablosu bizim de ezberlenecek ama acelesi yokmus
Eline sağlıkSelamlar
Biz tatilde geç kalkıyoruz
Evi toplayıp kahvaltı yaptık
Kahvaltı bulaşıkları yıkandı
Nevresimler yıkandı
Lavabo wc temizlendi
Mutfak halısı yıkanıyor
Kızım da ödev yapıyor. Biz tatil kitabı aldık. Onun dışında okuma kitabı vardı, bitirdi. Sonrasında evdekilerden okumaya devam eder. Çarpma işlemine geçmediler. İstiklal marşının on kıtası da 2. Sınıf için erken değil mi?
Ben de dönem içinde 70 çocuk kitabı verdim sınıf kütüphanesine.
Çarpım tablosu olarak değilde ritmik saymayla mantığını öğrenseler yeterli bence neyse bakalımEline sağlık
Bizde henüz geçmedik 2. Dönem baslayacaklarmis şimdiden çocuklara bu kadar ezber yinede tuhaf geldi.
Kitap okusalar birkaç test çözülse neyse konuları unutmasınlar diye normal olur gibiydi
Tatil birde evde vakit çok geçmiyor hafta sonları falan
Okuyamadım ya bir türlü hep bir yerlere gidiyoruz ya misafir geliyor elime alamadım temizlik falan derken.Çarpım tablosu olarak değilde ritmik saymayla mantığını öğrenseler yeterli bence neyse bakalımkaçıncı sayfadasin Mia bu Levini Esra Erola göndersek bı röportaj vardı evlenmek istediğini bütün dillerde söylüyordu yaşlı bi adam okurken aklıma o dayı geliyo
Kitabın sonlarına doğru Müge Anlı lik bir durum olmaz umarımÇarpım tablosu olarak değilde ritmik saymayla mantığını öğrenseler yeterli bence neyse bakalımkaçıncı sayfadasin Mia bu Levini Esra Erola göndersek bı röportaj vardı evlenmek istediğini bütün dillerde söylüyordu yaşlı bi adam okurken aklıma o dayı geliyo
205 e geldim sonundaOkuyamadım ya bir türlü hep bir yerlere gidiyoruz ya misafir geliyor elime alamadım temizlik falan derken.
Levin neyin kafasin da çözemedim.
Sıkıcı hayatına renk katmak istiyor galiba
Yaşadığı yer çiftlik gibiymiş ya.
Kaçıncı sayfadasin
Ooo iyi ceyrek bitmis sayılır205 e geldim sonundakütüphane mesaj attı kitabı iade süresi dolmuş bugün gidip uzattım
GünaydınGünaydınnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?