Youtube da kıta kıta İstiklal Marşı var.
Oğlum kreşteyken her iki çocuğa bir kıtasını ezberletmişlerdi.
Ben de oğlum oyun oynarken arkadan açmıştım.
Zorlanmadan, ezberlemen gerekiyor bakısına maruz kalmadan ezberlemişti.
Provalarda arkadaşları okurken tamamını ezberlemişti.
Bir bak istersen, siz mutfakta falan iş yaparken arkada tekrar eder

İyi fikir

Dün oğlumun dolabıni düzenledim. Dergileri atmaya ikna oldu Abonelik süremiz dolmuş yeniden abone olduk daha çok dergin olacak epey dil döktüm
Oğluşum dün bulaşık yıkadı evi süpürdü iyi günüydü dün
2 gün önce puzzle yapmaya tekrar başlamıştım şansımı deneyeyim diye olmadı yine Sabah aynı manzarayla karşılaştım boşver sen Anna Karenina oku dedim kendime

Selamlar
Dün akşam arıtmalı su sebili aldık. Yemeklere çaya kullanınca damacana 2-3 günde bitiyordu.
Bakalım iyi olur umarım.

Bugün aynı rutinde devam ediyor camasir sepetim az olduğu için onu çalıştırmadım.

Birazdan saç bakımı yaparım. Kitap okurum.

Güle güle kullanın canım bizde arıtıcı iyi ki taktirmisiz damacana su fiyatları baya artmış . Arıtıcı alırken damacana suyu test etmişlerdi bizim çok kötü çıkacak şok olcaksiniz felan diye ama iyi çıkmıştı su fiyatlar sebebiyle takalım dedik

Evet dün eşim hesapliyordu
Biz taktırmak istedikte onun filtreleri değiştirmek falan ugrastirici oluyor diye brita aldık.

Eyeliner bitti yedek 2 tane almıştım.
Böyle çok kullandığım ürünleri stok yapmayı seviyorum.
Genel de büyük boy alırım yada yedekli alırım
Temizlik ürünü bakım ürünlerini falan.
Ama depolama alanı mümkün olduğu sürece.

Slm kızlar
Bugün aşırı soğuk bir gündü. Böyle günlerde ev işi yapamıyorum ben
Eşim şehir dışına gitti. Çocuklarla takıldık.
börek içi hazırlayıp fırına götürdüm. Akşam yemeği çorba ve börekti.
Kitap okudum. Kızımı yıkadım.

Kritik bir kötü alışkanlığı değiştirince ona bağlı olumsuzlar da düzelirmiş. Örneğin spora başlayınca sağlıklı beslenmeye de özen gösteririz gibi gibi.
Benim kilit kötü alışkanlığın telefon ve internet. Uzun zamandır durum bu ve daha önce de söylemiştim. İnterneti kapatsam oturup galeri de geziniyorum mesela çok saçma neyse bu konuda bir adım atmam gerekiyor artık bakalım yapabilecek miyim bu sefer

Telefonu kapatcan o zaman

Başak Kablan'nın bu konuyla ilgili konuşmuştu.
Sabah telefonu başka bir yere koyuyormuş (kol saatine bildirim geliyormuş biri arayınca mesaj atınca o yüzden daha çok ayrı kalabiliyor)
Sabah kahvaltı bakım vs işlerini bitirince eline alıyormuş telefonu yoksa Sabahtan bakınca hem zamanin nasıl geçtiğini anlamiyormus hemde motivasyonu düşüyormuş.

Uyanır uyanmaz almam asla ben de hatta uçak modundan bile çıkarmam kolay kolay kahvaltı edip mutfağı toplayana kadar ama sonra bir aldım mı elime işte sürekli buraya instaya Pinterest ve YouTube a giriyorum. Instagramı dün sildim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…