Evde lazer aletiyle çok daha konforlu oluyorGünaydinortalığı toparladım kahvemi içiyorum birazdan kahveye gelecek arkadaşım. Okul saatine kadar çocuklar oynarlar. Dün hiç iş yapmadım isim olmayınca telefonda çok oyalandim bugün kitap okurum spor yaparım yemek yaparım. Yarın lazer epilasyona başlıyorum şimdiden utanıyorum hayırlısı bakalım nasi olacak
GünaydınGünaydinortalığı toparladım kahvemi içiyorum birazdan kahveye gelecek arkadaşım. Okul saatine kadar çocuklar oynarlar. Dün hiç iş yapmadım isim olmayınca telefonda çok oyalandim bugün kitap okurum spor yaparım yemek yaparım. Yarın lazer epilasyona başlıyorum şimdiden utanıyorum hayırlısı bakalım nasi olacak
Gittikçe alışırsınGünaydinortalığı toparladım kahvemi içiyorum birazdan kahveye gelecek arkadaşım. Okul saatine kadar çocuklar oynarlar. Dün hiç iş yapmadım isim olmayınca telefonda çok oyalandim bugün kitap okurum spor yaparım yemek yaparım. Yarın lazer epilasyona başlıyorum şimdiden utanıyorum hayırlısı bakalım nasi olacak
Yuvarlak masaları seviyorum güzel duruyorYemek masamız aşırı büyük onu ilana koydum satilir inşallah satilmazsa ikinci el dükkana veririmküçük yuvarlak bi masa gördüm onu alcam bize yeter 4 kişilik. Masa olmadan hayal ediyorum çok ferahliycak oda
Evet bizimde sandalye sorunu varGünaydın
Misafir gelince çok gerekli oluyor bana büyük masa hatta daha büyük olsa keske diyorum
Büyük dediğim de 6 kişilik
Önümüzdeki yıl ilk alışverişim lazer epilasyon olabilirEvde lazer aletiyle çok daha konforlu oluyor
Var bende almıştım ama hiç ise yaramadi son çarem artıkEvde lazer aletiyle çok daha konforlu oluyor
Philipsin almıştım ben sadece bacağımın alt kısmında bi bölgede ise yaradı hiç alma boşver başka bişey alÖnümüzdeki yıl ilk alışverişim lazer epilasyon olabilir
Bize yılda bir geliyo misafirler o zaman bile masa o kadar büyük ki çok büyük geliyo bide annemler yer sofrasında rahat ediyolarGünaydın
Misafir gelince çok gerekli oluyor bana büyük masa hatta daha büyük olsa keske diyorum
Büyük dediğim de 6 kişilik
Foreo almayı düşünüyordum.Philipsin almıştım ben sadece bacağımın alt kısmında bi bölgede ise yaradı hiç alma boşver başka bişey al
Philipsin almıştım ben sadece bacağımın alt kısmında bi bölgede ise yaradı hiç alma boşver başka bişey al
Düzeenli denemiş miydinizPhilipsin almıştım ben sadece bacağımın alt kısmında bi bölgede ise yaradı hiç alma boşver başka bişey al
O zaman haklısınız kullanılmıyorsa en güzeli küçük almakBize yılda bir geliyo misafirler o zaman bile masa o kadar büyük ki çok büyük geliyo bide annemler yer sofrasında rahat ediyolarnormal kısır toplantılarında da masada yemiyoz çocuklara yere açıyoruz sofra bizde elimize alıp yiyoz masa öyle duruyo bi ise yaradigi yok kocaman bişey oda büyük olsa belki gözüme batmaz
aslında lazer yaptırdım fakat deprem nedeniyle sekteye uğradı, bitti gibi gibi tüy olayım, çok az kaldı, eve almayı ben de düşünüyordum, önereceğiniz marka varsa açığım
Philps lumea ben de kiaslında lazer yaptırdım fakat deprem nedeniyle sekteye uğradı, bitti gibi gibi tüy olayım, çok az kaldı, eve almayı ben de düşünüyordum, önereceğiniz marka varsa açığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?