Günaydın
Bugün markete gideceğim.
Pek iş yapasım yok eve gelince bakacağım duruma

Günaydin ortalığı toparladım kahvemi içiyorum birazdan kahveye gelecek arkadaşım. Okul saatine kadar çocuklar oynarlar. Dün hiç iş yapmadım isim olmayınca telefonda çok oyalandim bugün kitap okurum spor yaparım yemek yaparım. Yarın lazer epilasyona başlıyorum şimdiden utanıyorum hayırlısı bakalım nasi olacak

Yemek masamız aşırı büyük onu ilana koydum satilir inşallah satilmazsa ikinci el dükkana veririm küçük yuvarlak bi masa gördüm onu alcam bize yeter 4 kişilik. Masa olmadan hayal ediyorum çok ferahliycak oda

Evde lazer aletiyle çok daha konforlu oluyor

Günaydın
Misafir gelince çok gerekli oluyor bana büyük masa hatta daha büyük olsa keske diyorum
Büyük dediğim de 6 kişilik

Gittikçe alışırsın
Kolay gelsin

Günaydın
Misafir gelince çok gerekli oluyor bana büyük masa hatta daha büyük olsa keske diyorum
Evet bizimde sandalye sorunu var
2 tanesi balkonda 1 tanesi kızımın odasında
Misafir gelince kaos yaşanıyor getirip geri götürüyoruz idare ediyoruz şimdilik.

Eve geldim öğlen saatine kadar biraz toparlayacagim ev işlerini
Öğlen boşlukta dinlenirim çok enerjik değilim yinede salmak istemiyorum evi, daha da modum düşer.

Günaydın
Bize yılda bir geliyo misafirler o zaman bile masa o kadar büyük ki çok büyük geliyo bide annemler yer sofrasında rahat ediyolar normal kısır toplantılarında da masada yemiyoz çocuklara yere açıyoruz sofra bizde elimize alıp yiyoz masa öyle duruyo bi ise yaradigi yok kocaman bişey oda büyük olsa belki gözüme batmaz

aslında lazer yaptırdım fakat deprem nedeniyle sekteye uğradı, bitti gibi gibi tüy olayım, çok az kaldı, eve almayı ben de düşünüyordum, önereceğiniz marka varsa açığım

Philipsin almıştım ben sadece bacağımın alt kısmında bi bölgede ise yaradı hiç alma boşver başka bişey al

Philipsin almıştım ben sadece bacağımın alt kısmında bi bölgede ise yaradı hiç alma boşver başka bişey al
Düzeenli denemiş miydiniz
Onun uygulaması var
Uyarak yapınca çok çok azalıyor
Arada hatırlatma yapmak gerekiyor
Benım bacak ve kolda çok çok az hiç gerek duymuyorum etek fılan giyerken
Ama bikini bölgesi ve koltuk altı baya inatçı ama eskisinden çok çok rahatım
Yaz nerdeyse hep denizdeyim
2 kere filan temizlik bütün yaz götürüyor

O zaman haklısınız kullanılmıyorsa en güzeli küçük almak

aslında lazer yaptırdım fakat deprem nedeniyle sekteye uğradı, bitti gibi gibi tüy olayım, çok az kaldı, eve almayı ben de düşünüyordum, önereceğiniz marka varsa açığım
Arkadaşim da gidiyo baya azalmış benim içinde azalsa yeter diye düşünüyorum. Ev için olanı aldım ben çokta pahalıydı aldığımda dediğim gibi kollarımda koltuk altında üst bacakta hiç işe yaramadı . Bende lazere gidersem azaldığında kalanına evde yaparım diye düşündüm

Philps lumea ben de ki
Ben memnunum zaten azmış tüy gibi
Pahalı bir şeye gerek yok benceama tabi yine de siz bilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…