Evet düzenli yaptım ama benim beklentim büyüktü sanırımDüzeenli denemiş miydiniz
Onun uygulaması var
Uyarak yapınca çok çok azalıyor
Arada hatırlatma yapmak gerekiyor
Benım bacak ve kolda çok çok az hiç gerek duymuyorum etek fılan giyerken
Ama bikini bölgesi ve koltuk altı baya inatçı ama eskisinden çok çok rahatım
Yaz nerdeyse hep denizdeyim
2 kere filan temizlik bütün yaz götürüyor
O kadar haklısın kiEvet düzenli yaptım ama benim beklentim büyüktü sanırımiç Anadolu genlerim olduğu için baya tüylüyum bide bunu deniycem utana sıkıla artık çünkü baya canımı sıkıyo
3 doğumdan sonra o konuda utanma yetimi kaybettimEvet düzenli yaptım ama benim beklentim büyüktü sanırımiç Anadolu genlerim olduğu için baya tüylüyum bide bunu deniycem utana sıkıla artık çünkü baya canımı sıkıyo
Aynen ben lazer için çok uygun musum öyle dedilerO kadar haklısın ki
Çok can sıkıcı durum
Hep dert etmek zorunda kalmak
Lazer için tabi ten rengi kıl fılan önemliymiş
İlk utanma olur sonra alışırsınız
Bende ikinci üçüncü sefere alışırım inşallah3 doğumdan sonra o konuda utanma yetimi kaybettim
Bende ikinci üçüncü sefere alışırım inşallah
Ben bekarken gitmiştim lazere o zaman da yokmuş utanma demekki
Senin daha güzel sonuç verirAynen ben lazer için çok uygun musum öyle dedilerbeyaz ten siyah tüyler
Bilmiyorum ki benim beklentim yüksekti belki . Alıp dene istersen . Lazerden sonrada tamamen biteceğine inanmadigim için evde de yaparım diye düşündüm. 5 yıl felan oldu ben alalı düzenli de kullandım ama bende işe yaramadı belki sende işe yararSenin daha güzel sonuç verir
10 yıl önce gitmiştim %50 azalmıştı yarıda bırakmıştım.
Sonra kalanlar baya cansizlasti acaba eve alırsam etki edermi kafam karıştı şuan
Ben de birazdan çıkarım evden eşim hasta oğlanın öğretmeni yokmuş evde ev çok dağınık yarın hallederimSelam kızlar
Mutfağı dün toplamıştım sonra yine dağıldı
Kitapta da 463 sayfaya geldim.
Bugün çok işim var
Yarın misafirim gelecek.
Geçmiş olsunBen de birazdan çıkarım evden eşim hasta oğlanın öğretmeni yokmuş evde ev çok dağınık yarın hallederim600. Sayfaya geldim bende ha gayret bitecek
Aklımdan geçiriyorum kaç gündür Wendy görünmüyor diye , nerelerdesin bakim özlettin kendiniselam kızlar, lumea tüyleri uyutuyormuş, yapmadığınız zaman eskisine dönecektir, bence en güzel ve kökten çözüm aleksandrite mi ne haltsa o, ama gerçekten o cihazı yapan düzgün bi yer bulmak, o kökten çözüm sağlıyormuş diye bi dip not geçmek istedim, hepinize sevgiler
Geçmiş olsunBen de birazdan çıkarım evden eşim hasta oğlanın öğretmeni yokmuş evde ev çok dağınık yarın hallederim600. Sayfaya geldim bende ha gayret bitecek
Yaparsın sen aslansın kaplansınSağol canımgidiyom lazere hadi bismillah
biraz mola verdim mikanım, öyle okuyucu modunda takıldım işte, ara ara baktım size, özlem giderdim ben :) herşey aynı çok şükür ki.aklımdan geçiriyorum kaç gündür Wendy görünmüyor diye , nerelerdesin bakim özlettin kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?