Evet düzenli yaptım ama benim beklentim büyüktü sanırım iç Anadolu genlerim olduğu için baya tüylüyum bide bunu deniycem utana sıkıla artık çünkü baya canımı sıkıyo

Evet düzenli yaptım ama benim beklentim büyüktü sanırım iç Anadolu genlerim olduğu için baya tüylüyum bide bunu deniycem utana sıkıla artık çünkü baya canımı sıkıyo
O kadar haklısın ki
Çok can sıkıcı durum
Hep dert etmek zorunda kalmak

Lazer için tabi ten rengi kıl fılan önemliymiş
İlk utanma olur sonra alışırsınız

Senin daha güzel sonuç verir
10 yıl önce gitmiştim %50 azalmıştı yarıda bırakmıştım.
Sonra kalanlar baya cansizlasti acaba eve alırsam etki edermi kafam karıştı şuan
Bilmiyorum ki benim beklentim yüksekti belki . Alıp dene istersen . Lazerden sonrada tamamen biteceğine inanmadigim için evde de yaparım diye düşündüm. 5 yıl felan oldu ben alalı düzenli de kullandım ama bende işe yaramadı belki sende işe yarar

Selam kızlar
Mutfağı dün toplamıştım sonra yine dağıldı
Kitapta da 463 sayfaya geldim.

Bugün çok işim var
Yarın misafirim gelecek.
Ben de birazdan çıkarım evden eşim hasta oğlanın öğretmeni yokmuş evde ev çok dağınık yarın hallederim 600. Sayfaya geldim bende ha gayret bitecek

Ben de birazdan çıkarım evden eşim hasta oğlanın öğretmeni yokmuş evde ev çok dağınık yarın hallederim 600. Sayfaya geldim bende ha gayret bitecek
Geçmiş olsun
Ev her zaman yapılır boşver
Baya az kalmış süpersin

selam kızlar, lumea tüyleri uyutuyormuş, yapmadığınız zaman eskisine dönecektir, bence en güzel ve kökten çözüm aleksandrite mi ne haltsa o, ama gerçekten o cihazı yapan düzgün bi yer bulmak, o kökten çözüm sağlıyormuş diye bi dip not geçmek istedim, hepinize sevgiler

Aklımdan geçiriyorum kaç gündür Wendy görünmüyor diye , nerelerdesin bakim özlettin kendini

Slmlar
yeni döneme adapte olamadım henüz. Akşam direk uyuyakalıyorum.
Ev işi falan pek yapamadım ben de

aklımdan geçiriyorum kaç gündür Wendy görünmüyor diye , nerelerdesin bakim özlettin kendini
biraz mola verdim mikanım, öyle okuyucu modunda takıldım işte, ara ara baktım size, özlem giderdim ben :) herşey aynı çok şükür ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…