5 dakkidan sonra unuttum her şeyi . Düşünmemeye çalıştım kadın çok rahattı onun rahatlığı bana da yansıdı Seanslara hep aynı kişi girmesini isteyebiliyomusum öyle yaparim artık . Bide çark ceviriliyodu çevirdim cilt bakımı kazandım iki seans

Ooo ne güzel

Özletme kendini yaz arada taşınma işi tamamlandı mı? Alışabildiniz mi yeni düzene ?
canım benim tabi ki yazarım, seviyorum burayı ve muhabbetinizi

taşınma işini ön plana aldık, taşınırken çocukların odaları da ayıralım dedik, ee diğer evden de eşya gelecek olunca diğer alanları da aktif hale getiriyoruz falan derken ufak bi tadilata girdik ama malum kış, biraz yavaş ilerliyor, tadilat bitince taşınacağız inşallah. Senin minnoş büyümüş maşallah çok tatlı, hepsine sağlık versin rabbim

Amin Allah hepimizin evladını bağışlasın canım doğan büyüyor diyorlar ya çok doğru
Ev de gönlünüze göre olsun inşallah

Gönlünüze göre olsun.
Bahçeli evinizdi dimi yazın çok güzel olur

Evi toparladım temizledim kahve için zamanım kaldı
Birazdan kızımı almaya gideceğim. Öğretmenin toplantısı varmış o yüzden öğleden sonra gitmeyecek. İyi oldu , evrene nasıl enerji gonderdiysem halime acıdı galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…