Salonunuz sade ve çok ferah gözüküyor. Boyanızın rengini merak ettim evi boyatmayı düşünüyorum aynı renkten sıkıldım.evdeyken yarım kalan işlerimi de yaptım.
salonumu düzenledim.
çiçeklerimin saksılarını değiştirdim.
bazılarını anneme verdim.
nerdeyse tüm dolapları elden geçirdim.
Çok sade en güzeli böyle işte...valla birde kendi evime baktım Allah Allah doluuuuu hele şu C sehpaları niye almışım bilmiyorum zaten orta sehpa var temizlik ne güzel yapılır senin evinde
Çok sade en güzeli böyle işte...valla birde kendi evime baktım Allah Allah doluuuuu hele şu C sehpaları niye almışım bilmiyorum zaten orta sehpa var temizlik ne güzel yapılır senin evinde
Günaydınlarrrr bugün kışlıkları çıkaracağım...yazlık kıyafetleri toplarken atılacak bir şeyler mutlaka çıkacak dolap içlerini düzenlerken güzelde bir silerim bugün odamla baya işim var yani...geçen hafta 2 tane yün yastığım vardı onları yıkadım tertemiz yumuşacık oldular ellerim çok şişti ama ne zor muş yünle uğraşmak...
Hava soğudu inş tekrar biraz güneş gelirse yataklarını kışa girmeden biraz daha havalandırırım...
Birde bu aralar oğluma kardeş istiyorum sanki evet evet istiyorum artık şimdi bile çok zorlanıyorum âma belki bir kızım olur hep kız çocuğu hayalim vardı
Aslında çok büyümeden çocuklar düşünmek lazım ikinci bebeği benim oğlum 2ay sonra 3yaşında tam zamanıdır diye düşünüyorum artık tabi şimdilik hala düşünme aşamasındayım vazgeçmem inşİnş canım hayırlısı nasip olsun.
Eylül büyüdükçe artık kendini sevdirmiyor.
1 çocuk bize de yetmiyor :)
tabi süper anne de olamıyorum korkularım var :)
Aslında çok büyümeden çocuklar düşünmek lazım ikinci bebeği benim oğlum 2ay sonra 3yaşında tam zamanıdır diye düşünüyorum artık tabi şimdilik hala düşünme aşamasındayım vazgeçmem inş
Hayırlısı tabi ki önce hayatı hazırlamak lazım tabi maddi manevi sırf olsun demekle olmaz....aslında bende evde durmaktan artık çok sıkılmıştım işe başlamak istiyorum ama önce çocuk diyorumbenim önümde en az 2 yıl süreç var
şartlar uygun olduğun da inş kardeş düşünüyoruz.
daha kızım 2 yaşında...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?