Otelden çıkmayı düşünmüyorum bu sefer
Bol bol dinlenecegim şezlonga uzanıp
Denize sıfır otel tercih ediyoruz hep çünkü o git gel işi bile fuzuli geliyor bize kızım havuz seviyor bizde denizi seviyoruz
Ye iç yat modunda olacağız
Belki akşam çarşıyı dolasiriz Kemer Beldibi arasında bir yerde otel sen gitmiştin oralara

ay boşver ne çarsısı, akşam 6 buçuk gibi odaya geçer hazırlanır 7ye gün batımı olmadan deniz kenarına foto çekilmeye gideriz malum golden hour, o altın güneşte çekilen her foto mu güzel olur sonrası akşam yemeği biraz yürüyüş falan, hiç çıkıpta çarşıya falan bakma bence. çakma ürünler falan oluyo genelde, turistlere yönelik.
Selam kızlar.
Bugün halıları sermeyecegim gelince yaparım.
Akşamda etrafı kontrol ederiz yeter
hava biraz daha serinlemiş olur, bence de beklesin, robota süpürt sil mis gibi. ben bu sefer robotu ayarladım, eve dönüş yolunda süpürttüm, yere inen tozları alsın diye, sende evi robot süpürecek şekilde bırakırsan tavsiye ederim, çok iyi oldu öyle.

Kısır canım . Evden biz çıkartınca anksiyete oluyo illa kendisi kaçacak

Favorimde ki ayakkabı 5 bindi 10 bin olmuş yok artık
Zaten çirkindi almayacaktım

Eklentiler

• 1000001464.webp
    22 KB · Görüntüleme: 14
Ya bi bakayım canım trendyolda orjinal diye sahte olanlarda oluyo. O kadar para veriyoruz
evet doğru diyosun, satıcı çok önemli. şarj başlığı alacaktım (ne alaka içinden çıkmıyo telefonların artık) orjinal mi sahte mi sahtesini mi alsam orjinali mi bulsam hala alamadım, kızımla ortak kullanıyoruz isyanlarda

Yaa çıkmadı mı şarj başlığı. Eskiden kulaklık bile çıkardı yahu

Evet herseyin muadili var birde nasıl alıyorlar kendi ülkelerinde hem orjinalleri daha uygun az al kaliteli al yani
Tarihi yerleri de gezdik önceden aynı yerlere tekrar gidesim de yok birde çok kalabalık oluyor. Trafikle uğraşmayalım dedik.

Robot benim bağlanmıyor kendim çalıştırıyorum elimle. Gelince çalıştiririm ilk gün birsey yapmam da pazartesi sil süpür yapar sererim.

Aaa niye içinden çıkmıyor ayrı mı alınıyor artık
Çok tuhaf media mark gibi yerlerde yokmudur.

sanırım kendi ülkelerinde bile olmayan modelleri buluyolar, bide biliyosun replika ürün ülkesiyiz, kalitesi mis gibi, bi de tl bazında düşününce ucuzun ucuzu onlara, alıyolar valla. otelden çıktığına değmez, bence takılın canlı müzik etkinlik falan.
Aaa niye içinden çıkmıyor ayrı mı alınıyor artık
Çok tuhaf media mark gibi yerlerde yokmudur.
var var oralarda, ben üşendim netten alayım dedim alamadım.

Aynen bakacağız ortama yürüyüşe falan çıkarız bilmiyorum akışına bıraktım

O tarz ürünlerin sahte çıkması çok yüksek ihtimal oluyor.

Etrafı toparladım.
Oh rahatım bir süre
Öğlen yemeği hazırlarım birazdan
Evde bir kıtlık var hersey bitti nerdeyse
Makarna yapıyım akşama yemeğim var ama yanına çorba eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…