kısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar
Mia- @belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.
@sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?
ay boşver ne çarsısı, akşam 6 buçuk gibi odaya geçer hazırlanır 7ye gün batımı olmadan deniz kenarına foto çekilmeye gideriz malum golden hour, o altın güneşte çekilen her foto mu güzel olurOtelden çıkmayı düşünmüyorum bu sefer
Bol bol dinlenecegim şezlonga uzanıp
Denize sıfır otel tercih ediyoruz hep çünkü o git gel işi bile fuzuli geliyor bize kızım havuz seviyor bizde denizi seviyoruz
Ye iç yat modunda olacağız
Belki akşam çarşıyı dolasiriz Kemer Beldibi arasında bir yerde otel sen gitmiştin oralara
hava biraz daha serinlemiş olur, bence de beklesin, robota süpürt sil mis gibi. ben bu sefer robotu ayarladım, eve dönüş yolunda süpürttüm, yere inen tozları alsın diye, sende evi robot süpürecek şekilde bırakırsan tavsiye ederim, çok iyi oldu öyle.Selam kızlar.
Bugün halıları sermeyecegim gelince yaparım.
Akşamda etrafı kontrol ederiz yeter
Kısır canım . Evden biz çıkartınca anksiyete oluyo illa kendisi kaçacakkısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar
Mia- @belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.
@sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?
buna yakın bi modeli amazon germany'den aldı bizim kızlar, oraya baksana bi? iade de vardı germany olmasına rağmen.Favorimde ki ayakkabı 5 bindi 10 bin olmuş yok artık
Zaten çirkindi almayacaktım
Ya bi bakayım canım trendyolda orjinal diye sahte olanlarda oluyo. O kadar para veriyoruzbuna yakın bi modeli amazon germany'den aldı bizim kızlar, oraya baksana bi? iade de vardı germany olmasına rağmen.
evet doğru diyosun, satıcı çok önemli. şarj başlığı alacaktım (ne alaka içinden çıkmıyo telefonların artık) orjinal mi sahte mi sahtesini mi alsam orjinali mi bulsam hala alamadım, kızımla ortak kullanıyoruz isyanlardaYa bi bakayım canım trendyolda orjinal diye sahte olanlarda oluyo. O kadar para veriyoruz
Yaa çıkmadı mı şarj başlığı. Eskiden kulaklık bile çıkardı yahuevet doğru diyosun, satıcı çok önemli. şarj başlığı alacaktım (ne alaka içinden çıkmıyo telefonların artık) orjinal mi sahte mi sahtesini mi alsam orjinali mi bulsam hala alamadım, kızımla ortak kullanıyoruz isyanlarda
Evet herseyin muadili var birde nasıl alıyorlar kendi ülkelerinde hem orjinalleri daha uygun az al kaliteli al yaniay boşver ne çarsısı, akşam 6 buçuk gibi odaya geçer hazırlanır 7ye gün batımı olmadan deniz kenarına foto çekilmeye gideriz malum golden hour, o altın güneşte çekilen her foto mu güzel olursonrası akşam yemeği biraz yürüyüş falan, hiç çıkıpta çarşıya falan bakma bence. çakma ürünler falan oluyo genelde, turistlere yönelik.
hava biraz daha serinlemiş olur, bence de beklesin, robota süpürt sil mis gibi. ben bu sefer robotu ayarladım, eve dönüş yolunda süpürttüm, yere inen tozları alsın diye, sende evi robot süpürecek şekilde bırakırsan tavsiye ederim, çok iyi oldu öyle.
10 bin de verilmez yahu kaliteli ama gider New blance alınır o parayaFavorimde ki ayakkabı 5 bindi 10 bin olmuş yok artık
Zaten çirkindi almayacaktım
Aaa niye içinden çıkmıyor ayrı mı alınıyor artıkevet doğru diyosun, satıcı çok önemli. şarj başlığı alacaktım (ne alaka içinden çıkmıyo telefonların artık) orjinal mi sahte mi sahtesini mi alsam orjinali mi bulsam hala alamadım, kızımla ortak kullanıyoruz isyanlarda
sanırım kendi ülkelerinde bile olmayan modelleri buluyolar, bide biliyosun replika ürün ülkesiyiz, kalitesi mis gibi, bi de tl bazında düşününce ucuzun ucuzu onlara, alıyolar valla. otelden çıktığına değmez, bence takılın canlı müzik etkinlik falan.Evet herseyin muadili var birde nasıl alıyorlar kendi ülkelerinde hem orjinalleri daha uygun az al kaliteli al yani
Tarihi yerleri de gezdik önceden aynı yerlere tekrar gidesim de yok birde çok kalabalık oluyor. Trafikle uğraşmayalım dedik.
Robot benim bağlanmıyor kendim çalıştırıyorum elimle. Gelince çalıştiririm ilk gün birsey yapmam da pazartesi sil süpür yapar sererim.
var var oralarda, ben üşendim netten alayım dedim alamadım.Aaa niye içinden çıkmıyor ayrı mı alınıyor artık
Çok tuhaf media mark gibi yerlerde yokmudur.
O da favorimde 3 bin lira o sahte ama kesin
Adidas çok bile ya uygun bişey alırım
Aynen bakacağız ortama yürüyüşe falan çıkarız bilmiyorum akışına bıraktımsanırım kendi ülkelerinde bile olmayan modelleri buluyolar, bide biliyosun replika ürün ülkesiyiz, kalitesi mis gibi, bi de tl bazında düşününce ucuzun ucuzu onlara, alıyolar valla. otelden çıktığına değmez, bence takılın canlı müzik etkinlik falan.
var var oralarda, ben üşendim netten alayım dedim alamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?