- 25 Eylül 2018
- 1.045
- 2.988
- 133
Merhaba
Bana da yeriniz var mı acaba?
Merhaba hoşgeldiniz acaba instagramdaki beginner minimalist Bilge hanım var, aynı kişi misiniz? Yetersizsinbakiyem iken de takip ediyordum siziGünaydın herkese
Merhaba hoşgeldiniz acaba instagramdaki beginner minimalist Bilge hanım var, aynı kişi misiniz? Yetersizsinbakiyem iken de takip ediyordum sizi
Aaa evet. O benim, hemen kontrol edeyim sizi.
Merhaba hoşgeldiniz acaba instagramdaki beginner minimalist Bilge hanım var, aynı kişi misiniz? Yetersizsinbakiyem iken de takip ediyordum sizi
Anladım kusura bakmayın benim de instagram adım farklı buradaki nickimdenYanlış anlamışım. O ben değilim, o başksı
Sevgili minimal ve minimal olmaya gayret eden hanımlar,
Gelinlik ve damatlığınızı ne yaptınız?
Bana acayip batıyor ya, satamadım da
Konuyu takip ediyorum bende tam zamanında denk geldi artık bende düzen ve sadeleşme istiyorum.ve benimde gözüme batıyor gelinlik öyle bekliyor bazanın altındaSevgili minimal ve minimal olmaya gayret eden hanımlar,
Gelinlik ve damatlığınızı ne yaptınız?
Bana acayip batıyor ya, satamadım da
Tam da
Konuyu takip ediyorum bende tam zamanında denk geldi artık bende düzen ve sadeleşme istiyorum.ve benimde gözüme batıyor gelinlik öyle bekliyor bazanın altında
Bilmiyorum ama arastirmayi dusunuyorumKızılaya bağışlayayım diyorum acaba gerçekten ihtiyaç sahiplerine gidiyor mu ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?