ben de Ekim ayı için kendime bir rutin belirledim. Her hafta gardırobumu ve odamı düzenli tutuyorum, gözüme takılan giymek istemediğim ya da kullanmak istemediğim bir şey olursa elden çıkarıyorum.
Günaydınlar
artık kimse yazmıyor buraya
Dün yemek ve köy derken eve ancak vakit ayırabildim.
çamaşır serdim mutfağı topladım
bugün market gidilecek ve çocuk odası dağınık kalmış o kısım düzenlenicek
birkaç ufak tefek işlerim var
ve yemek yapılacak
patlıcanlı etli fırın yemeği
Eşya ayıklamaya ara vermiştim ama evi kontrol altında tutmam gerekiyor.
kızımın saklamam gereken kıyafetleri çoğalıyor .
hurç ihtiyacım var. yazdım listeme...
2. bebek erkek olursa çoğundan kurtulurum o ayrı konu :)
slmm :) aynen yazamasa da okuyanlardanım ben dee
yaklasık 1 aydır eve ayıracak zaman bulamıyorum, su nevresım ve yastık kılıfları gurubunu saklama şekliniz nasıl ?
bana bunların daha düzenli olması için fikir verebilirseniz çok sevinirim :)
şuan 3 ayrı hurç var ve ıclerınde hepsi karışmış durumda, daha iyi ve kullanışlı nasıl yapabilirim
fikirler bekliyorum kızlar :)
Selam kızlar
ah ah buzdolabım bozuldu tüm dengem şaştı
Yemek günlük yapmam gerekiyor
Kalırsa saklayamam bozulur çünkü
Yemek yapma düzenim bile bozuldu
İster istemez harcamalar da artıyor ayrıca dolabın tamiri olmadığı için yeni bir buzdolabı da alacağız
:)
nevresimleri askıya asıp kullananları görmüştüm. denemedim ama aklımda.
yastık kılıfı içine koyabilirsin takımı biraz ugraştırıcı ama düzgün ve pratik oluyor.
birde çekmeceye takımlar halinde katlayıp yerleştirmek çözüm. ben böyle yapıyorum toplam 3 tak var biri kullanıyorum 2 tak kalıyor.
Ayyyy biraz daha dayanamadımı ya zamanını bulmuş geçenlerde komşum aldı çok fırladı fiyatlar 5.900 e almış şok oldum vallaSelam kızlar
ah ah buzdolabım bozuldu tüm dengem şaştı
Yemek günlük yapmam gerekiyor
Kalırsa saklayamam bozulur çünkü
Yemek yapma düzenim bile bozuldu
İster istemez harcamalar da artıyor ayrıca dolabın tamiri olmadığı için yeni bir buzdolabı da alacağız
Çok mantıklı bırakınca çok dağılıyor bende rutinler oluştursam iyi olacakBende rutinime bağlı kalmaya çalışıyorum.
böylece gün içinde stres yapmıyorum.
Bizde herkesin kendi odasında dolapta nevresim ve yorganları. Bizimkiler bazamizin altinda cocuklarinkiler de dolaplarında.evde 3 ayrı ebat nevresım takımı var, bizim çift kişilikler, kızımın normal tek kişiliği, oğlumun geniş tek kişiliği, öögggg geldi resmen,acaba diyorum cocukların kendılerıne ait olanlar onların odasında bı yer ayırıp orda mı saklasam, bunu da düşündüm ama hiç bi çözüm bulabilmiş ve uygulayabilmiş değilim, yastık içine katlayıp koyma fikrini çok sevdim onu mutlaka deneyecegım
Sorma ya bende aynı tepkiyi verdimAyyyy biraz daha dayanamadımı ya zamanını bulmuş geçenlerde komşum aldı çok fırladı fiyatlar 5.900 e almış şok oldum valla
Bizde herkesin kendi odasında dolapta nevresim ve yorganları. Bizimkiler bazamizin altinda cocuklarinkiler de dolaplarında.
Çok mantıklı bırakınca çok dağılıyor bende rutinler oluştursam iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?