Ben de tuzluk diye oyuncak gibi şeyler almışımCam pipetler var birde kızım küçükken çok kullanıyordu artık kullanmiyor ne yapsam acaba kararsızım.
Tuzluklar gitsin pipetler kalsınBen de tuzluk diye oyuncak gibi şeyler almışım
Dolapta duruyor öyle
Şapkalı filan
Atacam sanırım
Pipetler kullanılır sanki
Buzlu kahve içerken lazım olur atmaCam pipetler var birde kızım küçükken çok kullanıyordu artık kullanmiyor ne yapsam acaba kararsızım.
Afiyet bal olsunBugün temizlik günüydü. Sil süpür, WC lavabo, çamaşır. Çocukların odasından poşet poşet çöp çıkardım. Zeka oyunlarını sakladım. DarmadağındıKızımı yıkadım.
Oğluşlar arkadaşlarının doğumgününe gitti.
Notre Dame’ın Kamburu’nun müzikalini izledim. O kadar güzeldi ki Fransızcaya ve sanata doyduğum bir gün oldu
Akşama balık salata yaptım. Salataya kuru soğan kullandım S sarahconnor
Yarın arkadaşlarla pikniğe gideceğiz. Hava o kadar güzel ki
Yaza kadar dursun bari pipetle sonra tekrar düşünürümBen de tuzluk diye oyuncak gibi şeyler almışım
Dolapta duruyor öyle
Şapkalı filan
Atacam sanırım
Pipetler kullanılır sanki
Tamam deneyelim yazınBuzlu kahve içerken lazım olur atma
Böyle bişey almışımYaza kadar dursun bari pipetle sonra tekrar düşünürüm
Ohh bol elemeli bir ay olsun
Çok tatlı amaBöyle bişey almışım
Ne içiyordum acaba
Değişik bir tarzBöyle bişey almışım
Ne içiyordum acaba
Mutfakta aksesuar niyetine durabilir benceEvet evcilik oynarken kullanırım
Ya onu düşündüm ama herşey temizlik istiyorMutfakta aksesuar niyetine durabilir bence
Bizim bahçede de var ama protesto gereği koparmıyorum 2 gündürPazara gittim, kontrollü ihtiyaç alışverişi yaptım
Kıvırcık ve turp aldım salata için
Yeşil soğan kilosu 40 lira gördüm sizi andım
Balkonda saksıda yeşil soğan var diye almadımyeriniz varsa diksenize kuru soğanları, yeşil yerlerini kesip kullanıyorum aylarca yetiyor
Ben de ekecem saksılara soğan sarımsakBizim bahçede de var ama protesto gereği koparmıyorum 2 gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?