Ben aldım ya pişman oldum şimdi aldığıma

Naber kızlar
Yarın okullar açılıyor
Valla kar duasına çıkasım var

Neyse kötü bişey olmasın okullar devam etsin şafak operasyonu gibi gecenin köründe

Yeni eve gittim bugun
Sabah gitmeden fırında tavuk pilav ve çorba yaptım
Gelince yanına da salata

Evde banyonun birini dip köşe temizledim
Başka da bişey yapmadım
Ankstre set geldi dün
Salı günü kurulum için gelecekler

Günaydın
Bugün benim de çok işim var Allah yardımcımız olsun.
Az önce banyoya girdim maske yapıp fotoğraf çekip saçlarıma krem yapiyorum arka taraf felaket ama çamaşırlar sepetten taşmiş kumlar saçılmış her yere

Valla kar duasına çıkasım var
ay geliyomuş bizim buraya çarşamba gibi, çıktın duaya bence :)
Hosgeldin tatilde yoktun buralarda
Geçmiş pek yok malesef silindi.
aa ne oldu geçmişe ya? tatilin ilk haftası biraz yoğundu işler, arkadaşım izin alınca toparlamak zor oldu, 2. hafta da antalyaya gittik tatile, gelemedim o yüzden, bugün mesai ile birlikte kk mesaisi de başladı

Tatil nasıl geçti
ayy çok güzeldi yaa, sabah ısıtmalı havuzda takıldı çocuklar, öğleden sonra hep denizdeydik, hayatımın en güzel tatillerinden biriydi, hiç of sıcak demeden akşama kadar denizde takıldık, denize girdik, çocuklar kumlarda oynadı, kahvemizi içtik, kitabımı okudum, yürüyüş yaptık falan yani hep istediğim hayatın deniz kenarı bi yerde yaşamak olduğunu hissettim yine, Mikan gözümüzü sizin oralara çok diktik eşimle, bize en yakın mersin, tisan taraflarını diyor eşim, ben erdemliden yanayım, lütfen bi ev alalım kafamızı dağıtmaya gidelim diyorum hep, ben site olsun biz bahçe havuz vs uğraşmayalım diyorum eşim site olsun ama daha müstakil olsun diyor bakalım Allah nasip eder inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…