Afiyet olsun Geçen haftalarda ben de yaptım çok güzel oldu. Yeniden aldım böğürtlen yapayım tekrar diyeBen de böğürtlenli kek yaptım akşam akşam
Regl insana neler yaptırıyor yaa
Fırın başında bekliyorum
Bunun birbirine sarilanindan vardı bendeBöyle bişey almışım
Ne içiyordum acaba
Ben aldım ya pişman oldum şimdi aldığımaPazara gittim, kontrollü ihtiyaç alışverişi yaptım
Kıvırcık ve turp aldım salata için
Yeşil soğan kilosu 40 lira gördüm sizi andım
Balkonda saksıda yeşil soğan var diye almadımyeriniz varsa diksenize kuru soğanları, yeşil yerlerini kesip kullanıyorum aylarca yetiyor
Bin muhteşem güneş bittiEvet çok etkileyici bir kitap, insanlar neler yaşıyor dedirtiyor
Uzun süre etkisinden çıkamamıştımBin muhteşem güneş bitti
Ben de beğendim.
GünaydınGünaydın,
Yeni dönem hayırlı olsun
Hosgeldin tatilde yoktun buralardaGünaydın kızlarcım, 15 tatili bitirdik döndük kürkçü dükkanınanasılsınız herkesler iyidir umarım? geçmişe bakıyorum şimdi
Tatil nasıl geçtiGünaydın kızlarcım, 15 tatili bitirdik döndük kürkçü dükkanınanasılsınız herkesler iyidir umarım? geçmişe bakıyorum şimdi
Herkes hastaGünaydın
Bize dönem başlayamadı. Öğretmenimiz rahatsızmış.
ay geliyomuş bizim buraya çarşamba gibi, çıktın duaya bence :)Valla kar duasına çıkasım var
aa ne oldu geçmişe ya? tatilin ilk haftası biraz yoğundu işler, arkadaşım izin alınca toparlamak zor oldu, 2. hafta da antalyaya gittik tatile, gelemedim o yüzden, bugün mesai ile birlikte kk mesaisi de başladıHosgeldin tatilde yoktun buralarda
Geçmiş pek yok malesef silindi.
ayy çok güzeldi yaa, sabah ısıtmalı havuzda takıldı çocuklar, öğleden sonra hep denizdeydik, hayatımın en güzel tatillerinden biriydi, hiç of sıcak demeden akşama kadar denizde takıldık, denize girdik, çocuklar kumlarda oynadı, kahvemizi içtik, kitabımı okudum, yürüyüş yaptık falan yani hep istediğim hayatın deniz kenarı bi yerde yaşamak olduğunu hissettim yine,Tatil nasıl geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?