Oohhh çok güzel olmuş keyif almana çok sevindimEki Görüntüle 3538349 Eki Görüntüle 3538350 Eki Görüntüle 3538351 Eki Görüntüle 3538352
Tatilden bi kaç kare size, umarım o huzuru yansıtabilimişimdir
özet geçin bi ya, silinmezdi ki hiç bir şey sanki, ne ara silinmişOoo neler neler olmuştu ama silindi
kitabımı da bitirdim orada, okumayan varsa çok güzel bi kitap, kesinlikle tavsiye ederim.Tatilden bi kaç kare size, umarım o huzuru yansıtabilimişimdir
Çok güzelEki Görüntüle 3538349 Eki Görüntüle 3538350 Eki Görüntüle 3538351 Eki Görüntüle 3538352
HarikaEki Görüntüle 3538349 Eki Görüntüle 3538350 Eki Görüntüle 3538351 Eki Görüntüle 3538352
Büyü yapıldı deniyorözet geçin bi ya, silinmezdi ki hiç bir şey sanki, ne ara silinmiş
kitabımı da bitirdim orada, okumayan varsa çok güzel bi kitap, kesinlikle tavsiye ederim.
Kolay gelsinGünaydın
Bugün benim de çok işim var Allah yardımcımız olsun.
Az önce banyoya girdim maske yapıp fotoğraf çekip saçlarıma krem yapiyorum arka taraf felaket ama çamaşırlar sepetten taşmiş kumlar saçılmış her yere
Aman boşver yap yap yine dağılıyorGünaydın
Bugün benim de çok işim var Allah yardımcımız olsun.
Az önce banyoya girdim maske yapıp fotoğraf çekip saçlarıma krem yapiyorum arka taraf felaket ama çamaşırlar sepetten taşmiş kumlar saçılmış her yere
özet geçin bi ya, silinmezdi ki hiç bir şey sanki, ne ara silinmiş
kitabımı da bitirdim orada, okumayan varsa çok güzel bi kitap, kesinlikle tavsiye ederim.
Site çöktü sen yokkenözet geçin bi ya, silinmezdi ki hiç bir şey sanki, ne ara silinmiş
MaşallahSite çöktü sen yokken
Ben tatil boyunca yalnız kaldım eşim cok yoğun çalıştı. Mikan kızlarla gezip geldi enerji toplayıp her gün misafir ağırladı
Mia Dyson düzleştiriciyle UGG bot aldıS sarahconnor yeni ev ile uğraştı bide yeşil soğan boykotu yapıyor aklımda kalanlar bunlar
Kız çok güldüm yaaa Allah da seni güldürsünSite çöktü sen yokken
Ben tatil boyunca yalnız kaldım eşim cok yoğun çalıştı. Mikan kızlarla gezip geldi enerji toplayıp her gün misafir ağırladı
Mia Dyson düzleştiriciyle UGG bot aldıS sarahconnor yeni ev ile uğraştı bide yeşil soğan boykotu yapıyor aklımda kalanlar bunlar
Ben de yazayım ne yaptım
Oğluma kahvaltı hazırlayıp durağa bıraktım
Lenslerini takmak istedi biraz hazırlanması uzun sürdü
Biri var herhalde süslenmeye başlamış
Sen gözlüklü de çok yakışıklısın dedim pek inanmadı ben lenslerimi takacam dedi
Oğlanı bıraktım kedileri besledim
Simsiyah çok tatlı bir kedicik vardı ama benden ürküyor küçük kediye de mama yedirmiyordu
Bol bol bıraktım mama inşallah hepsi yiyebilmiştir
Sonra geldim mutfak topladım
Şezlong minderleri vardı onları küvete ıslatıp yıkayacağım makineye sığmıyor
Bir makinr çamaşır yıkadım
Oğlumun odasının ince perdelerini çıkardım onları yıkayacağım
Kuru fasülye koydum o pişiyor
Kahvaltımı yaptım şimdi çay içiyorum
Sabah sabah neler yapmışsin masallaaahKız çok güldüm yaaa Allah da seni güldürsün
Boykot a devam unutursam hatırlat
Oysa daha gün yeni başlıyorBen de yazayım ne yaptım
Oğluma kahvaltı hazırlayıp durağa bıraktım
Lenslerini takmak istedi biraz hazırlanması uzun sürdü
Biri var herhalde süslenmeye başlamış
Sen gözlüklü de çok yakışıklısın dedim pek inanmadı ben lenslerimi takacam dedi
Oğlanı bıraktım kedileri besledim
Simsiyah çok tatlı bir kedicik vardı ama benden ürküyor küçük kediye de mama yedirmiyordu
Bol bol bıraktım mama inşallah hepsi yiyebilmiştir
Sonra geldim mutfak topladım
Şezlong minderleri vardı onları küvete ıslatıp yıkayacağım makineye sığmıyor
Bir makinr çamaşır yıkadım
Oğlumun odasının ince perdelerini çıkardım onları yıkayacağım
Kuru fasülye koydum o pişiyor
Kahvaltımı yaptım şimdi çay içiyorum
Canım Silifke Susanoğlu tarafında iki katlı enine geniş bahçeli bazıları havuzlu siteler var hem site mantığı hem müstakil havası veriyor bahçe var ama ortak sen uğraşmıyorsun oraları bir incele derim.ay geliyomuş bizim buraya çarşamba gibi, çıktın duaya bence :)
aa ne oldu geçmişe ya? tatilin ilk haftası biraz yoğundu işler, arkadaşım izin alınca toparlamak zor oldu, 2. hafta da antalyaya gittik tatile, gelemedim o yüzden, bugün mesai ile birlikte kk mesaisi de başladı
ayy çok güzeldi yaa, sabah ısıtmalı havuzda takıldı çocuklar, öğleden sonra hep denizdeydik, hayatımın en güzel tatillerinden biriydi, hiç of sıcak demeden akşama kadar denizde takıldık, denize girdik, çocuklar kumlarda oynadı, kahvemizi içtik, kitabımı okudum, yürüyüş yaptık falan yani hep istediğim hayatın deniz kenarı bi yerde yaşamak olduğunu hissettim yine,Mikan gözümüzü sizin oralara çok diktik eşimle, bize en yakın mersin, tisan taraflarını diyor eşim, ben erdemliden yanayım, lütfen bi ev alalım kafamızı dağıtmaya gidelim diyorum hep, ben site olsun biz bahçe havuz vs uğraşmayalım diyorum eşim site olsun ama daha müstakil olsun diyor bakalım Allah nasip eder inşallah
Sen zaten düzenli ve planlısinBugün benim de karar günümdü
Duzenli ve planlı olmaya karar verdim
Yarın uygulama kısmına geçeceğim.
Yani günlük hedefime ulaştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?