Büyü yapıldı deniyor

Site hata verdi silindi 15 gün kadar.
baktım geçmiş yok zaten, şaşırmıştım bende
ya ahahahahahah, eline sağlık canım, süper bi liste olmuş, her şeye hakim oldum sayende, mia hayırlı olsun, güle güle kullan süper olmuş.

S sarahconnor taşınmadın daha dimi? tadilat işleri devam sanıyorum ki. hakkaten yeşillik fiyatlarına noolmuş öyle ya.
Scss94 İzmir e gitti
Mikan hep gezdi
@belleza hep gezdi
S sarahconnor kar tatili yaptı
wendy deniz tatili
@Psidan gezdi.
CKbeautyandsheer tatile gitti
Mia- hep evdeydi
mia bi sen kalmışsın evde ama sağlam harcama yapmışsın bu arada, bu sefer de böyle olsun, bayrama tadını çıkarırsın artık.
ayy o sitelerin bi adını yazsan bana özelden sonra? orta yolu buluruz hemde bi sahibindene falan bakarım bende

Aklımda kalanlar böyleydi düşünürüm yine aklima gelirse yazarım Yannis Mia yi etiketlemişsin

Fiyatlar artmadan alıyım dedim birde arkadaşım getirdi yurtdisindan yani yarı fiyatına almış oldum. Birkaç kıyafet aldım.
Yaza kadar almam artık

Scss94 İzmir e gitti
Mikan hep gezdi
@belleza hep gezdi
S sarahconnor kar tatili yaptı
wendy deniz tatili
@Psidan gezdi.
CKbeautyandsheer tatile gitti
Mia- hep evdeydi
Ay biri beni etiketlemiş

Tatilde değilim. Hafta sonu yazlığa gidip bahçe işlerini hallettik. Hamladım geri geldim
uyanmaya ve de ayılmaya çalışıyorum

Toprak güzel ama yoruyor alışık olmayınca.

çim biçtik.
2 ağaç ektik.
diğer ağaçların altını havuz gibi açıp suladık. hepsinde tomurcuklar var
bi iki çiçek ektik.
bahçe dışındaki plastik çöplerini topladık.
güzel oldu.

Pandemi dönemi bakmıştık ama isimlerini hiç hatırlamıyorum aklıma gelirse yazacağım

Aklımda kalanlar böyleydi düşünürüm yine aklima gelirse yazarım Yannis Mia yi etiketlemişsin
aaa etiketi hızlı yapınca elleri etiketlemişim gördün mü, diyorum mia profil fotosunu değiştirmiş
demi dönemi bakmıştık ama isimlerini hiç hatırlamıyorum aklıma gelirse yazacağım
tamam canım, acil bişi değil, aklına gelirse yazarsın, çok teşekkür ederim

Bahçe ve ev ne kadar güzel görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…