Çok güzelEki Görüntüle 3538349 Eki Görüntüle 3538350 Eki Görüntüle 3538351 Eki Görüntüle 3538352
Tatilden bi kaç kare size, umarım o huzuru yansıtabilimişimdir
5:30 da uyanıncaOysa daha gün yeni başlıyor
Ay nazar değmesin maşallah
Hepimizden daha düzenli ve planlısın benceBugün benim de karar günümdü
Duzenli ve planlı olmaya karar verdim
Yarın uygulama kısmına geçeceğim.
Yani günlük hedefime ulaştım
Site çöktü sen yokken
Ben tatil boyunca yalnız kaldım eşim cok yoğun çalıştı. Mikan kızlarla gezip geldi enerji toplayıp her gün misafir ağırladı
Mia Dyson düzleştiriciyle UGG bot aldıS sarahconnor yeni ev ile uğraştı bide yeşil soğan boykotu yapıyor aklımda kalanlar bunlar
Sende düzenlisin planlisin bir sürü işlerle ilgileniyorsun hemde spor yapıyorsun.Sen zaten düzenli ve planlısinben alayım o kararı
Sende çok pratiksin benim o işleri yapmam için planlamam lazım meselaHepimizden daha düzenli ve planlısın bence
Kendine haksızlık etme gerçekten her konuda iyisinSende çok pratiksin benim o işleri yapmam için planlamam lazım mesela
Teşekkür ederimKendine haksızlık etme gerçekten her konuda iyisin
Planlayarak yapmak daha güzel aslında
O zaman daha güzel oluyor ve eksik olmuyor
Büyü yapıldı deniyor
baktım geçmiş yok zaten, şaşırmıştım bendeSite hata verdi silindi 15 gün kadar.
ya ahahahahahah, eline sağlık canım, süper bi liste olmuş, her şeye hakim oldum sayende,Site çöktü sen yokken
Ben tatil boyunca yalnız kaldım eşim cok yoğun çalıştı. Mikan kızlarla gezip geldi enerji toplayıp her gün misafir ağırladı
Mia Dyson düzleştiriciyle UGG bot aldıS sarahconnor yeni ev ile uğraştı bide yeşil soğan boykotu yapıyor aklımda kalanlar bunlar
Scss94 İzmir e gitti
Mikan hep gezdi
@belleza hep gezdi
S sarahconnor kar tatili yaptı
wendy deniz tatili
@Psidan gezdi.
CKbeautyandsheer tatile gitti
Mia- hep evdeydi
ayy o sitelerin bi adını yazsan bana özelden sonra? orta yolu buluruz hemde bi sahibindene falan bakarım bendeCanım Silifke Susanoğlu tarafında iki katlı enine geniş bahçeli bazıları havuzlu siteler var hem site mantığı hem müstakil havası veriyor bahçe var ama ortak sen uğraşmıyorsun oraları bir incele derim.
Tisan harika ama uzak gibi Erdemli Taşucu susanoğlu hem deniz kenarı hem merkezi
Aklımda kalanlar böyleydi düşünürüm yine aklima gelirse yazarım
baktım geçmiş yok zaten, şaşırmıştım bende
ya ahahahahahah, eline sağlık canım, süper bi liste olmuş, her şeye hakim oldum sayende,mia hayırlı olsun, güle güle kullan süper olmuş.
S sarahconnor taşınmadın daha dimi? tadilat işleri devam sanıyorum ki. hakkaten yeşillik fiyatlarına noolmuş öyle ya.
mia bi sen kalmışsın evde ama sağlam harcama yapmışsın bu arada, bu sefer de böyle olsun, bayrama tadını çıkarırsın artık.
ayy o sitelerin bi adını yazsan bana özelden sonra? orta yolu buluruz hemde bi sahibindene falan bakarım bende
Fiyatlar artmadan alıyım dedim birde arkadaşım getirdi yurtdisindan yani yarı fiyatına almış oldum. Birkaç kıyafet aldım.
ya ahahahahahah, eline sağlık canım, süper bi liste olmuş, her şeye hakim oldum sayende,mia hayırlı olsun, güle güle kullan süper olmuş.
S sarahconnor taşınmadın daha dimi? tadilat işleri devam sanıyorum ki. hakkaten yeşillik fiyatlarına noolmuş öyle ya.
mia bi sen kalmışsın evde ama sağlam harcama yapmışsın bu arada, bu sefer de böyle olsun, bayrama tadını çıkarırsın artık.
ayy o sitelerin bi adını yazsan bana özelden sonra? orta yolu buluruz hemde bi sahibindene falan bakarım bende
Güle gule kullan canımFiyatlar artmadan alıyım dedim birde arkadaşım getirdi yurtdisindan yani yarı fiyatına almış oldum. Birkaç kıyafet aldım.
Yaza kadar almam artık
2 Ay ödemeleri yapacagim biraz sonrası rahat para biriktirip 2 hedefim var onlari alacağımGüle gule kullan canım
Yaza az kaldı zaten
Ay biri beni etiketlemişScss94 İzmir e gitti
Mikan hep gezdi
@belleza hep gezdi
S sarahconnor kar tatili yaptı
wendy deniz tatili
@Psidan gezdi.
CKbeautyandsheer tatile gitti
Mia- hep evdeydi
Pandemi dönemi bakmıştık ama isimlerini hiç hatırlamıyorum aklıma gelirse yazacağım
aaa etiketi hızlı yapınca elleri etiketlemişim gördün mü, diyorum mia profil fotosunu değiştirmişAklımda kalanlar böyleydi düşünürüm yine aklima gelirse yazarımYannis Mia yi etiketlemişsin
tamam canım, acil bişi değil, aklına gelirse yazarsın, çok teşekkür ederimdemi dönemi bakmıştık ama isimlerini hiç hatırlamıyorum aklıma gelirse yazacağım
Bahçe ve ev ne kadar güzel görünüyorAy biri beni etiketlemiş
Tatilde değilim. Hafta sonu yazlığa gidip bahçe işlerini hallettik. Hamladım geri geldim
uyanmaya ve de ayılmaya çalışıyorum
Toprak güzel ama yoruyor alışık olmayınca.
çim biçtik.
2 ağaç ektik.
diğer ağaçların altını havuz gibi açıp suladık. hepsinde tomurcuklar var
bi iki çiçek ektik.
bahçe dışındaki plastik çöplerini topladık.
güzel oldu.
Eki Görüntüle 3538411 Eki Görüntüle 3538412
aaa etiketi hızlı yapınca elleri etiketlemişim gördün mü, diyorum mia profil fotosunu değiştirmiş
tamam canım, acil bişi değil, aklına gelirse yazarsın, çok teşekkür ederim
teşekkür ederim. Rabbim herkesin gönlüne göre versin.Bahçe ve ev ne kadar güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?