Aynen gidelimToplanıp bu ekip komple gidelim
Alıştın nasıl olsa misafir ağırlamayaYaaa gelsene
Nice güzel yaşları olsunCumartesi oğlumun doğum gününü yapacağız evde, ilk defa evde böyle kalabalık bir organizasyon olacak biraz telaşlıyım
Tatilde banyoyu, mutfak dolaplarını, camları, perdeleri hallettim
Cuma cumartesi ikramlıkları yapacağım
Bugün pasta siparişi verdim, kendim mi yapsam dedim ama yetişmezse diye cesaret edemedim
Temizlikte 3 fon perdesi vardı onları ayırdım, okuldan arkadaşıma sordum, o da tam çocukların odasına arıyormuş çok sevindi
Pelit var buralardaİyi ki doğmuş
Pasta fiyatları çok uçuktu yazın şimdi nasıl fiyatlar
Tüm minik özgür ruhların doğum gününü kutlarımNice güzel yaşları olsun
Kuzular bu aylarda mı doğmuşlar hep
Kovalar öyle mi oluyorTüm minik özgür ruhların doğum gününü kutlarım(malum kovalar)
Kovalar özgürlüklerine çok düşkün ve zeki olurlar. İkizlerin aksine arkadaşları tarafından sevilirlerKovalar öyle mi oluyor
Ben çok burçlardan anlamıyorum
İnsallah güzel özellikleri vardır
İkizlerim ben kimse sevmiyor
Ben seviyorumKovalar öyle mi oluyor
Ben çok burçlardan anlamıyorum
İnsallah güzel özellikleri vardır
İkizlerim ben kimse sevmiyor
Sen de ikizlersin dimiBen seviyorum
Nasıl masumlar yaBence de çok sevinir belki imkanlari yoktur
Bugün oğlumun arkadaşı da yanıma geldi kahve makinesinin birini bize verecekmiş latte makinesi yok bizim demiş oğlum
Yaa seni yerim dedim size gelip içerim kahve olur mu dedim tamam öyle yapalım diyo
Evet hem astigmat hem miyop ikisi de varGelince biraz konuştuk
Ben aile tepki gösterir diye tedirginim yoksa çocuğun mutlu olması çok hoşuma gider
İnşallah çocuklar hep mutlu olsun
Oğlum yeni yeni lens kullanmaya başladı
Okula gider gitmez çıkarmış kullanamadım dedi
Senin lensler de mi numaralı
Muhteşem görünüyor hakkaten Hatay kısırı olmusSpor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim varkısır yapmak gibi canınız çekmesin ama paylaşıyorum
Bugün oğlumun arkadaşı da yanıma geldi kahve makinesinin birini bize verecekmiş latte makinesi yok bizim demiş oğlum
Yaa seni yerim dedim size gelip içerim kahve olur mu dedim tamam öyle yapalım diyo
Ben aile tepki gösterir diye tedirginim yoksa çocuğun mutlu olması çok hoşuma gider
Muhteşem görünüyor hakkaten Hatay kısırı olmusSpor yapamasam da benim de bazı yeteneklerim varkısır yapmak gibi canınız çekmesin ama paylaşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?