Havalar soğuk gittiğinden mi bilmem ama uyku bana da çok tatlı geliyorBu hafta hep uykum var gibi düzenim bozuldu.
Çay yaptım Eylül de oyun hamuru oynamaya gitti.
Birazdan yemek yaparım.
Sabah buzdolabının kapaktaki rafları çıkartıp yıkadım. Yarın dolap kapaklarını silerim.
Yok Mümkün değilHavalar soğuk gittiğinden mi bilmem ama uyku bana da çok tatlı geliyor
Gebelik yoktur senin dimi?
Olsun şansımı deniyim dedimYok Mümkün değil
Geçen hafta okul yoktu şimdi erken uyanıyorum ya alışamadım birde vitamine ara verdim ondan oldu galiba
Eşimin 20lik dişi yan çıktı keserek aldılar yemek bile zor yiyorOlsun şansımı deniyim dedim
Şaka bir yana en son Defne’ye hamileyken 8 gibi uyurdum asla dayanamazdım hamile olduğumu da bilmiyordum şüphem bile yoktu yani ondan sordum
Bu aynı benSağol canım Evet ya çok fenasoğuktan agriyo sıcaktan ağrıyo arabayla azıcık bi yere gitsem agriyo rüzgar esse ağrıyo
Geçmiş olsunEşimin 20lik dişi yan çıktı keserek aldılar yemek bile zor yiyoro yüzden eminim
Kendine hali yok
Yaa geçer inşallah erkenden uyu bugün ben öyle yapcam bi değişiklik olsunBu aynı ben
Her şeye başım ağrıyor
İkinci ilacı içtim bana mısın demedi
Valla ben sadece zincir atabilirim iplikleElimin ayarı yok farkındayım
Ben de öyleydimValla ben sadece zincir atabilirim iplikle
Bende yapayim örgü heveslendim bakBen de öyleydim
Kitap akıcı ama ben biraz ara verdim bi kaç gündür okumadım.Bende yapayim örgü heveslendim bak
Kitap nasıl gidiyo
Ben de çok fazla okuyamadım neyse olsun bu hafta böyle olduKitap akıcı ama ben biraz ara verdim bi kaç gündür okumadım.
Görümcem geldi İstanbuldan onunla takılıyoruz
SağolGeçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?