Günaydın
Sabah kalktım çocuklara gözleme yaptım. Büyük oğlum dalga geçiyor Özgür’ün kafasına gözleme atayım mı diye

Neyse büyüğü servise uğurladım. Küçüğü ben bıraktım ordan fırına gidip ekmek aldım.

Dönüşte biraz kitap okudum. Kızımla takıldık. Duş aldım.

Güzel bir kahvaltı hazırladım, görümcem ve kayınbabamı da davet ettim. Kahvaltı yaptık beraber.

Şimdi okula geldim. 4 saat dersim var bugün. Dünden bamya var yanına makarna yapacağım.

Kolay gelsin canım
Ben de çamaşırlari attım yıkanıyo nevresimleri değiştirdim ortalığı toparladım kahvaltımızi hazırladım öğlen işim yok bugün dinlenirim inşallah
Eline sağlık
Oh bol bol dinlen
Nevresim yıkanıyor ve etrafı toplayıp dinlendim.
Öğlenden sonra başlayacağım işlere.
Akşama tavuk yapacağım.

Ya bu çocuklar nasıl böyle
Maşallah
Termale gitmiştik ya, ben de tekrar gittiğimizi gördüm rüyamda. Sabah kızıma anlattım. Bana diyor ki; demekki çok sevmişsin. Evet sevdim dedim. İnsan düşündüğü şeyi görürmüş rüyasında dedi. İçimden dedim çocuğum büyüdü de annesinin durumuna yorum yapıyor

Maşallah sizede nasıl güzel mantıklı cevaplar veriyorlar

Selam kızlar
Mutfağı bitirince hazır tüm odalar topluyken süpür sil yaptım toz aldım günleri değiştirdim daha iyi oldu yarında wc banyoyu temizlerim.

Yemekten sonra bakım yapacağım
Diğer haftanın yemek listesini ve planımı yazacağım.

Günaydın kızlar, hepimizin ramazanı mübarek olsun, çaysız kahvesizlik biraz zor olsa da ramazanı, oruç tutmayı çok severim

hafta sonu full ev işi ve çamaşırla geçti, yine de hafta içi rahat etmek iyi geliyor insana.

Günaydın Allah kabul etsin inşallah
Bende hafta sonu çamaşırları hallettim sadece . Bol bol kitap okudum
Gece hiç uyuyamadım öğlen enerjim olursa evi temizlerim
Şuan yatakta Trendyoldan ürün favorileme işiyle meşgulüm

bence telefonu bırakta herkes gitmişken uyu biraz, masraf çıkarma şimdi çamaşır tamamsa ev sil süpürde bişi yok yine.

bence telefonu bırakta herkes gitmişken uyu biraz, masraf çıkarma şimdi çamaşır tamamsa ev sil süpürde bişi yok yine.
Herkes gitmedi oğlum kahvaltı bekliyo şimdi kalktım
Süpürge yapmadan önce toparlamak gerekiyo her yer LEGO
Legolari toplamazsan çöpe atarım diye tehdit etmiştim atmaya elim varmiyo
Şimdi biraz söylenirim ona toplatirim yine tehditlerle
Keşke tuşum olsaydı bugün kapalı olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…