Öğretmen tek bir davranışa bakıpta mı psikoloğa yönlendirdi?
Şu an yaş itibariyle böyle davranması çok doğal, benim kızım da çoğunlukla her şeyi kendi yapmak istiyor bu aralar ki hiç öyle değildi. Ayrışıyor, bir miktar bireyselleşecekler bu dönem inatlaşmalar çok doğal.

2 ders üst üste bıresysell davranış sergıleyınce hemen öyle dedı eşimle konuştum tuhaflık olsa evde de yapar hıc dınlemez sacmalama dedı gecen sene de konusma az denmıstı şimdi şakır şakır konuşuyor işte böyle ama modun düşüyor

Çocuklarda oluyor böyle inatlaşma bu yaşlarda
Her şeyi kendileri yapmak istiyorlar
Yorucu bir süreç ama geçiyor

Dyson ve robot benim evdeki kıl tüy sorununu azalttı
Kurutma da alın
Çok takılmayın kedinizin yaşı var yarın başına bişey gelse keşke kılı tüyü olsaydı dersiniz
Çocuğunuz da öyle hızlı büyüyecek ki keşke bu yaşlarda kalsa diyeceksiniz

Öğretmen o yaşta ki benim oğlumu görseydi yatış önerirdi kesin
A harfinden korkuyorum diye okula girmek istemiyodu istiklal marşı asılıydı orda çok fazla A harfi var diyodu agliyodu

Ben bunu görmemişim

Bir yere gitmek istemediğimde benim bulduğum bahaneler
Klozetin üstünde markasi yazıyordu A harfi vardı yine onu cikartmayla kapatmistik küçük a da problem yoktu büyük olması sorundu ayyyy ne günlerdi şimdi anlatıyorum annee saçmalama yaa diyo inanmiyo yaptığına

Selam kızlar
Okuldan kızımı aldım eve geldim bir yorgunluk çayı demledim ki annemler geldi sonra onlar gidince hali yıkamadan halilar geldi ev temizken serdim. Yemek saati yaklaştı yemek yaptım. Sonra eşim geldi ot biçme makinesi aldık gelmisti onu kurdular alt komsuyla bictiler yanlarına indim Eylül de bahçede oynadı iyi oldu eve gel sofra kur kaldır derken yeni oturdum.

3 yaş için normal buldum davranışlarını.

Ucu misinalı olanlardan mı
Eşim de aldı baya işe yarıyor
Ama çok çabuk büyüyor çimenler

Benim kızımın da dil gelişimi çok yavaş ilerliyor. Benim kızımı da görseler yönlendirirlerdi o zaman. Boşver takılma.

Öğretmen o yaşta ki benim oğlumu görseydi yatış önerirdi kesin
A harfinden korkuyorum diye okula girmek istemiyodu istiklal marşı asılıydı orda çok fazla A harfi var diyodu agliyodu
Benim oğlum da pencereden korkuyordu perdeyi çektik, karanlıktan korkuyorum dedi gece lambası aldık en son duvardan korkuyorum dedi oğlum ona bir şey yapamam dedim artık abisiyle yatakları birleştirince geçti korkuları o zamanlar. Şimdi ayrı yatabiliyor çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…