Öğretmen tek bir davranışa bakıpta mı psikoloğa yönlendirdi?11 yıldır kedımız var severım ama çocuktan sonra hersey üstüme geliyor sankı
Bugun oyun grubuna gittik cocuklar 3 buçuk 4 yas bızde 3 kızıma şurayı kesıcez dıyor baska bırsey kesıyor yapma deyınce bagırıyor bende yapacağı şey elımde yapmaya calıstım kızıma ne soyledıysem yapmadı öğretmen geldi soyledı olmadı normalde üstünü basını hep kendı gıyer ben bılırım der örnek vermeye calısıyorum size
Öğretmen geldi psıkolog desteği alın sızı dınlemıyor dedı gecen senede konusmuyor psıkolog dedı gıtmedım şimdi asırı asırı konusuyor sınırlerım gerıldı
Eve geldık bahçede masanın altına gırdı basını vurdu parka diye zorladı güneşten başım agrıdı aksam cıkarıcam dedım yukarı çıktık pencerenin altına vurdu oncesınde gelırken aldığımız stıkerleri aldı elıne koltuğun arkasına düşürdü agladı geldım aldım tekrar ağla ağla ağla anlatamam sınırlerım ıyıce gıttı
Bırde kedı heryer koltuğun sandalyeler pazartesı süpür çarşamba leş artık bıtık haldeyim bıraz morale ıhtıyacım var eşim çalışıyor sonuçta yardım etsene yüzeysel seyler tabakları sofraya götür gibi
Karmakarışık yazdığımın farkındayım
2 ders üst üste bıresysell davranış sergıleyınce hemen öyle dedı eşimle konuştum tuhaflık olsa evde de yapar hıc dınlemez sacmalama dedı gecen sene de konusma az denmıstı şimdi şakır şakır konuşuyor işte böyle ama modun düşüyorÖğretmen tek bir davranışa bakıpta mı psikoloğa yönlendirdi?
Şu an yaş itibariyle böyle davranması çok doğal, benim kızım da çoğunlukla her şeyi kendi yapmak istiyor bu aralar ki hiç öyle değildi. Ayrışıyor, bir miktar bireyselleşecekler bu dönem inatlaşmalar çok doğal.
Çocuklarda oluyor böyle inatlaşma bu yaşlarda2 ders üst üste bıresysell davranış sergıleyınce hemen öyle dedı eşimle konuştum tuhaflık olsa evde de yapar hıc dınlemez sacmalama dedı gecen sene de konusma az denmıstı şimdi şakır şakır konuşuyor işte böyle ama modun düşüyor
Yesen daha mı iyiydi acaba keşke makarnayı yiyeydinYemedimkek yedim 2 dilim
Biraz ekmeğe tereyağı sürüp yedim bi de
Öğretmen o yaşta ki benim oğlumu görseydi yatış önerirdi kesin11 yıldır kedımız var severım ama çocuktan sonra hersey üstüme geliyor sankı
Bugun oyun grubuna gittik cocuklar 3 buçuk 4 yas bızde 3 kızıma şurayı kesıcez dıyor baska bırsey kesıyor yapma deyınce bagırıyor bende yapacağı şey elımde yapmaya calıstım kızıma ne soyledıysem yapmadı öğretmen geldi soyledı olmadı normalde üstünü basını hep kendı gıyer ben bılırım der örnek vermeye calısıyorum size
Öğretmen geldi psıkolog desteği alın sızı dınlemıyor dedı gecen senede konusmuyor psıkolog dedı gıtmedım şimdi asırı asırı konusuyor sınırlerım gerıldı
Eve geldık bahçede masanın altına gırdı basını vurdu parka diye zorladı güneşten başım agrıdı aksam cıkarıcam dedım yukarı çıktık pencerenin altına vurdu oncesınde gelırken aldığımız stıkerleri aldı elıne koltuğun arkasına düşürdü agladı geldım aldım tekrar ağla ağla ağla anlatamam sınırlerım ıyıce gıttı
Bırde kedı heryer koltuğun sandalyeler pazartesı süpür çarşamba leş artık bıtık haldeyim bıraz morale ıhtıyacım var eşim çalışıyor sonuçta yardım etsene yüzeysel seyler tabakları sofraya götür gibi
Yani bana da öyle geldiYesen daha mı iyiydi acaba keşke makarnayı yiyeydin
Tamam yarın basliyalim hep birlikteYani bana da öyle geldi
Neyse afiyet olsun yarın başlar diyete
Bende makarna üstüne poğaça yedim
Evet yârın güzel fikirTamam yarın basliyalim hep birlikte
Tamam anlaştıkEvet yârın güzel fikir
Öğretmen o yaşta ki benim oğlumu görseydi yatış önerirdi kesin
A harfinden korkuyorum diye okula girmek istemiyodu istiklal marşı asılıydı orda çok fazla A harfi var diyodu agliyodu
Ben bunu görmemişimÖğretmen o yaşta ki benim oğlumu görseydi yatış önerirdi kesin
A harfinden korkuyorum diye okula girmek istemiyodu istiklal marşı asılıydı orda çok fazla A harfi var diyodu agliyodu
Ben bunu görmemişim
Bir yere gitmek istemediğimde benim bulduğum bahaneler
3 yaş için normal buldum davranışlarını.11 yıldır kedımız var severım ama çocuktan sonra hersey üstüme geliyor sankı
Ucu misinalı olanlardan mıSelam kızlar
Okuldan kızımı aldım eve geldim bir yorgunluk çayı demledim ki annemler geldi sonra onlar gidince hali yıkamadan halilar geldi ev temizken serdim. Yemek saati yaklaştı yemek yaptım. Sonra eşim geldi ot biçme makinesi aldık gelmisti onu kurdular alt komsuyla bictiler yanlarına indim Eylül de bahçede oynadı iyi oldu eve gel sofra kur kaldır derken yeni oturdum.
Benim kızımın da dil gelişimi çok yavaş ilerliyor. Benim kızımı da görseler yönlendirirlerdi o zaman. Boşver takılma.2 ders üst üste bıresysell davranış sergıleyınce hemen öyle dedı eşimle konuştum tuhaflık olsa evde de yapar hıc dınlemez sacmalama dedı gecen sene de konusma az denmıstı şimdi şakır şakır konuşuyor işte böyle ama modun düşüyor
Evet misinalı olandan aldık büyüdükçe bicsinler artıkUcu misinalı olanlardan mı
Eşim de aldı baya işe yarıyor
Ama çok çabuk büyüyor çimenler
Ara öğün mu buYemedimkek yedim 2 dilim
Biraz ekmeğe tereyağı sürüp yedim bi de
Benim oğlum da pencereden korkuyordu perdeyi çektik, karanlıktan korkuyorum dedi gece lambası aldık en son duvardan korkuyorum dediÖğretmen o yaşta ki benim oğlumu görseydi yatış önerirdi kesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?