Akşam yeme işi ben de sıkıntı olan
Bir zamanlar ne güzel hiç yemiyordum
Keşke yapabilsem yine

Sabah erken kahvaltı yapınca acıkıyorum ama öğlen yemek yemiyorum öğleden sonra bir kriz geliyor ne bulursam onu yiyorum. Fıstık çerez meyve vs. Paketli ürün almıyoruz çok nadir

Bende kahve içiyorum ya yanına tatlı arıyorum mutlaka
Minik bile olsa

Şu sıralar sürekli makarna yemek istiyorum
Bir ara acı canım çekiyordu
Garip bir insanım
Benim de dönemsel takık olduğum yiyecekler var. 2 ay kadar önce ekmek arası peynir domates salatalık her gün yemek istiyordum. Kışın canım sürekli havuç istiyordu bir ara. Şimdi onlar geçti ama makarna her daim canımın isteyeceği bir şey

İkizler burcu özelliği mi acaba
Gideyim de dünden kalan makarnayı yiyeyim

Akşam yemeğinde kendinizi kisitlamayin
Ama ekmek yerine makarna ,pilav tercih edin.
Bu sizi öğlene kadar idare ettirir.
Sabah yinede birkaç lokma birseyler yiyin mide bulantısı olmasın.

Selam kızlar Bes başvurusu yaptım işlemleri tamamladık
Altin fonu tercih ettim her ay kesilecek hesabimdan iyi oldu haziranda başlayacak.

İçini dökmen senın için iyi rahatla
Anneler bazen bazı çocuklarını ayrı tutabılıyor annem de bazen yapar bunu sal gitsin takma kafaya
Mesafeli dur hersey çözülüyor barışmam dedıgın kardes olunca gün gelıp unutuyorsun şuan sınırlı olabılırsın o ayrı

Sabah erken kahvaltı yapınca acıkıyorum ama öğlen yemek yemiyorum öğleden sonra bir kriz geliyor ne bulursam onu yiyorum. Fıstık çerez meyve vs. Paketli ürün almıyoruz çok nadir
Canım ben kilo verme sürecimde fıstık çerez kuruyemiş kuru meyve normal meyve hepsinden yedim tabi ki ölçülü olarak. Ara öğün mutlaka yapıyorum çünkü bende senin gibi gözüm dönüyo ne yediğimi anlamadan yiyorum ara öğün yap bence kefir kuruyemiş felan olabilir

Akşam yemeğinde kendinizi kisitlamayin
Ama ekmek yerine makarna ,pilav tercih edin.
Bu sizi öğlene kadar idare ettirir.
Sabah yinede birkaç lokma birseyler yiyin mide bulantısı olmasın.
Ben sabah kahvaltısı yapmadan asla ve kattiyen duramam ama akşam 5 6 da kapatiyom dükkanı hiç bişey yemiyorum sonrasında sadece yeşil çay bitki çayı sade soda

11 yıldır kedımız var severım ama çocuktan sonra hersey üstüme geliyor sankı
Bugun oyun grubuna gittik cocuklar 3 buçuk 4 yas bızde 3 kızıma şurayı kesıcez dıyor baska bırsey kesıyor yapma deyınce bagırıyor bende yapacağı şey elımde yapmaya calıstım kızıma ne soyledıysem yapmadı öğretmen geldi soyledı olmadı normalde üstünü basını hep kendı gıyer ben bılırım der örnek vermeye calısıyorum size
Öğretmen geldi psıkolog desteği alın sızı dınlemıyor dedı gecen senede konusmuyor psıkolog dedı gıtmedım şimdi asırı asırı konusuyor sınırlerım gerıldı
Eve geldık bahçede masanın altına gırdı basını vurdu parka diye zorladı güneşten başım agrıdı aksam cıkarıcam dedım yukarı çıktık pencerenin altına vurdu oncesınde gelırken aldığımız stıkerleri aldı elıne koltuğun arkasına düşürdü agladı geldım aldım tekrar ağla ağla ağla anlatamam sınırlerım ıyıce gıttı
Bırde kedı heryer koltuğun sandalyeler pazartesı süpür çarşamba leş artık bıtık haldeyim bıraz morale ıhtıyacım var eşim çalışıyor sonuçta yardım etsene yüzeysel seyler tabakları sofraya götür gibi
Karmakarışık yazdığımın farkındayım

Selam kızlar Bes başvurusu yaptım işlemleri tamamladık
Altin fonu tercih ettim her ay kesilecek hesabimdan iyi oldu haziranda başlayacak.
Hayırlı olsun
Kendimi tutup tutup sonra bi anda saldırınca ölçü kaçıyor evetz
Daha dengeli yesem iyi olacak
Kafamda bitiremedim şu yeme işini bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…