Mutlu yıllar
Hepimiz Mayısta mı doğmuşuz
Benim ki de 6 Mayıstı

Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yaşlara

Mutlu yaşlar, nice güzel yaşlara
Mutlu yıllar
Benim ki de 6 Mayıstı
Geçmiş doğum günün kutlu olsun

Canım nice mutlu yaşların olsun sevdiklerinle

Eveet uzun zamandır eşimin dolabına girişmiyorduk
Zaten az öz eşyası var ama bazı parçalara hiç dokunmuyordu
Dün baya cesur hareketler yaptı 30 parça eledi sonra bana diyorsun ama benden çok kıyafetin var dedi bana
O gazla ben de giriştim, tek tek pantolonları bile denedim, giyerim dediğim ama giyinirken elimin hiç gitmediği 32 parçayı da ben eledim
Yazlık ev kıyafetlerini çıkartmamıştım henüz, bugün akşam eve dönünce onları da elden geçireceğim

Elinize sağlık

canım ne tatlısınız, sen anlattıkça canlandı gözümde, eşin çok haklı, her yeri yavru yaptın, hayvanlar da seveni biliyorlar bak işte.

nice mutlu yılların olsunn, senle çok yakınmışız, bende bayramda 40 (!) olacağım ömrümün yeni dönemi için çok heyecanlıyımm, sende yavrunla, eşinle, sevdiklerinle, minik dostlarınla nice mutlu yıllar geçir inşallah, sağlıkla, huzurla, mutlulukla...

ay süpersiniz karı koca, ne güzel sadelenmişsiniz, rahatlamıştır dolaplar oh mis.

bende dün biraz kışlıkları kaldırdım, artık kaldırabiliriz dimi Scss94 ben kaldırdım ya şimdi hava durumuna bakın dolap ferahladı biraz, haftasonuna da planım pikeleri çıkarmak, birazda üşüyelim

Çok teşekkür ederimçok güzel bir mesaj bayıldım
Hepimizin çok güzel hayatı olsun inşallah

Yavruları çok seviyorum ama yürek sızım yaa
Sabaha kadar uyuyamadım onlar ıslanacak diye

İnsallah hasta olmadan büyürler5 tane renk renk

40 yaşımız bakalım nasıl geçecek
Her günümüzün çok güzel geçmesi dileğiyle

Mutlu yıllar
Benim ki de 6 Mayıstı
Mutlu sağlıklı yıllarınız olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…