Biz kışlıkları kaldırmayalım bence havanın ayarları bozuluyor dondum piknikte çok soğuktu havaa

Eve geldim, salonla temizliğe başladım. Koltuk örtülerini yastık kılıflarını çıkardım yıkamaya ayırdım.
Koltukları sildim.
Masa sandalyeleri sildim. Konsolun ve zigonların tozunu aldım. Salonun kapısını sildim.
Pencere kenarlarını sildim.
Salonu süpürdüm. Halısını sildim. Zemini silmek kaldı.

Evin diğer her yeri çok berbat ama. Mutfak sabahtan kalma, yataklar toplanmamış yemek yok ama salon parlıyor

Eline sağlık
Başlamışsın bir oda bitmis bile hepsini aynı gün yapmak imkansız zaten

Benim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acil

Eve dönünce yaparım dedim ama bu saate kaldı
Yazlıkları indirdim çantalara baktım, 15 parça elendi
Bir bagaj eşya oldu ya belediyenin giyim evine gideceğim bu hafta, kalanları tekrar yeni evde yerleşirken sığmazsa eleyeceğim

Benim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acil
Ayyyy benim de bugün heryer dağınıktı
Ama ben naptım kızımın oyuncak odasını düzenledim

3 büyük poşet atılacak çıkardım
1 büyük kutu 2 poşet de verilecek çıkardım
2 orta boy hurç kaldırdım

Daha büyük peluşlar duruyor onları nasıl yapsam kıza kalsa hiçbirini verme diyor ama olmuyor ki öyle de o görmeden depoya koydum dedim

Başlayınca gerisi geliyor aslında ama başlamak zor bugün de mutfağa el atmak istiyorum.
Cumartesi oğlumun sınıf pikniği var. Pazar da yazılı okurum. Haftasonuna iş kalmasın istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…