Biz kışlıkları kaldırmayalım bence havanın ayarları bozuluyorbende dün biraz kışlıkları kaldırdım, artık kaldırabiliriz dimiScss94 ben kaldırdım ya şimdi hava durumuna bakın dolap ferahladı biraz, haftasonuna da planım pikeleri çıkarmak, birazda üşüyelim
Teşekkür ederimNice mutlu yaşların olsun
O kadar büyük bir sadeleşme olmadı gibi aslındaay süpersiniz karı koca, ne güzel sadelenmişsiniz, rahatlamıştır dolaplar oh mis.
Saat kaçta hangi kanaldaKızlar Aşk-ı Memnu başladı
Eline sağlıkEve geldim, salonla temizliğe başladım. Koltuk örtülerini yastık kılıflarını çıkardım yıkamaya ayırdım.
Koltukları sildim.
Masa sandalyeleri sildim. Konsolun ve zigonların tozunu aldım. Salonun kapısını sildim.
Pencere kenarlarını sildim.
Salonu süpürdüm. Halısını sildim. Zemini silmek kaldı.
Evin diğer her yeri çok berbat ama. Mutfak sabahtan kalma, yataklar toplanmamış yemek yok ama salon parlıyor
Hafta içi her gün 16.30 da Kanal D’deSaat kaçta hangi kanalda
TeşekkürlerHafta içi her gün 16.30 da Kanal D’de
Benim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acilEve geldim, salonla temizliğe başladım. Koltuk örtülerini yastık kılıflarını çıkardım yıkamaya ayırdım.
Koltukları sildim.
Masa sandalyeleri sildim. Konsolun ve zigonların tozunu aldım. Salonun kapısını sildim.
Pencere kenarlarını sildim.
Salonu süpürdüm. Halısını sildim. Zemini silmek kaldı.
Evin diğer her yeri çok berbat ama. Mutfak sabahtan kalma, yataklar toplanmamış yemek yok ama salon parlıyor
Evet teşekkür ederimEline sağlık
Başlamışsın bir oda bitmis bile hepsini aynı gün yapmak imkansız zaten
Bizim oturma odası salon birBenim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acil
Ayyyy benim de bugün heryer dağınıktıBenim ev dagınıklıktan yıkılırken makyaj malzemesi cekmecemi düzenlediğim geldi aklıma ama sen baya yapmışsın salonun kapısına kilit vur acil
Başlayınca gerisi geliyor aslında ama başlamak zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?