Tiramisu da olabilirBrowni yapmaya karar verdim
Güzel memleketimizi temsilen
Aaa evet o da memleketimizn güzel lezzetlerindenTiramisu da olabilir
Ben de mücver yapacağım bugünŞu domates salatalığın hatrına fırıncifa mücver yiyen ben
Afiyet olsun güzel görünüyorŞu domates salatalığın hatrına fırıncifa mücver yiyen ben
güzel görünüyor mikan, yulaflı mıŞu domates salatalığın hatrına fırıncifa mücver yiyen ben
bende dün yaptım, ama benimkine biz bayılıyoruz ya, biraz peynir ve sosla kalori artırıyor olabilirim ama yine de tatlıdan iyidirBen de mücver yapacağım bugün
İç Anadolu yöresine aitti değil mi çok severimBrowni yapmaya karar verdim
Evet evet hatta bazı yörelerde farklı yorumları da olurİç Anadolu yöresine aitti değil mi çok severim
Düğünlerimizde filan yapılırİç Anadolu yöresine aitti değil mi çok severim
Yaa içli köfte aslında çok güzel fikirS sarahconnor şöyle lezzetine güvendiğin bi yerden 5 içli köfte azıcıkta yaprak sarma alsan olmaz mı, yoksa bana tiramisu olur
Teşekkür ederim, güzel değilAfiyet olsun güzel görünüyor
Kızartma değilse yemem bundan sonragüzel görünüyor mikan, yulaflı mı
bende dün yaptım, ama benimkine biz bayılıyoruz ya, biraz peynir ve sosla kalori artırıyor olabilirim ama yine de tatlıdan iyidir
Ya bende kızartmasını yaptım bir iki attım ağzımaTeşekkür ederim, güzel değil
Kızartma değilse yemem bundan sonra
Yulaflı değil
Afiyet olsun yerime de yeYa bende kızartmasını yaptım bir iki attım ağzıma
Oğlumu bekliyorum yemek için
Islak kek gibi işte Türk usulü deBrowni yapmaya karar verdim
Kurabiye alıp saklama kabına koy bitti gittiS sarahconnor şöyle lezzetine güvendiğin bi yerden 5 içli köfte azıcıkta yaprak sarma alsan olmaz mı, yoksa bana tiramisu olur
Beeen ben hiç severek bi iş yapmıyorum bu aralarKurabiye alıp saklama kabına koy bitti gitti
Bu konuda üşengeç oldum ya sizdede varmi ikramlik falan yapasım gelmiyor hamur işi yapmak.
Al benden de o kadarKurabiye alıp saklama kabına koy bitti gitti
Bu konuda üşengeç oldum ya sizdede varmi ikramlik falan yapasım gelmiyor hamur işi yapmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?