Günaydın
Dün en son ben yazmışım ilk ben yazayım bugün de

Pazar tabi herkes uyuyor
Ama ben ayaktayım neden çünkü liseye giden oğlu olan biri olarak cumartesi pazar da okula gitmesi gerekiyor

Gömlek ütüle pantolon ütüle kahvaltı hazırla kedicikleri besle yine dünya iş yaptım kendimce
Bugün sarma ve içli köfte yapmayı planlıyorum bakalım vazgeçmem inşallah

Sizin pazar planları ne

Son düzenleme:
Günaydın,
Ben de erkenden uyandım. Çünkü kızım uyandı. Makineyi çalıştırdım. Çocukların tırnaklarını kestim sabah sabah
Bugün temizlik yapacağım. Salonu düzenleyeceğim. Lahmacun içi hazırlamayı düşünüyorum ben de.

Kahvaltı hazırlayacağım. Hava güzel balkonda yaparız

Günaydın ben de ilk defa tatilde azıcık uyudum iyi geldi
Dün 2 makine çamaşır yıkadım, yerleştirdim
Pazara gittim, birkaç meyve çerez alıp geldim sebzeler vardı bitmeyen
Mia- aldıklarını güzel günlerde kullan
Ben henüz alışveriş yapmadım detoksa devam

Eline sağlık menü süper

Kolay gelsin

Eline sağlık
Ooo ne güzel devam diyorsun

Selam kızlar 8 gibi uyandık 9 da kahvaltı yaptık
Hala çay içiyorum bitince evi bi dolaşırım sonra işim yok bugün evdeyiz. Çamaşır yıkama yaparım.

Yarın bavulu hazırlamaya başlarım.
İçecek alırım.

Bayramın 2. Günü gidiyoruz
Nereye gidiyordunuz unuttum
Batı Antalya bu haftasonu fenaydı ama pazartesiden sonra düzelecek sanırım
Oğlum krep istedi kahvaltıya hiç şunu isterim duymazdım şaşkınlık ve sevinçle mutfağa girdim kahvaltımızı yaptık, hava yağmurlu olacak gibi ama taş boyama ödevi vermiş öğretmen bakalım sahile gidebilecek miyiz

Ayvalık Cunda adasına gidiyoruz daha çok gezmek için gidiyoruz sabahtan kızım havuza denize bi girer güzel olursa, her yıl niyet edip vazgeciyorduk otel seçeneği az olunca.

Eylül gibi de Antalya tarafına gideceğiz Antalya yi çok gezdik günümüz havuz kenarında geçiyor daha çok çocuk olunca

Oyy afiyet olsun taş boyama da keyifli olur
Hafta sonu aktivitesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…