Evet bir süre sonra hep toplayacağım saçlarımı.mikan bayıldımmmm, güle güle kullan.
ay mia süpersin, o süreci bitirenlerin hepsinin saçlarına bayılıyorum aslında ama beklemek zor dediğin gibi.
Güzel günlerde takSelam kızlar bileklik ve kolye aldım üstünü eşim tamamlayacakne kadar pahalı olmuş ben bu yıl alamam daha birsey biriktikce artık gider alırım
Canım güle güle kullanSelam kızlar bileklik ve kolye aldım üstünü eşim tamamlayacakne kadar pahalı olmuş ben bu yıl alamam daha birsey biriktikce artık gider alırım
Güle güle kullan takılarını canımEvet bir süre sonra hep toplayacağım saçlarımı.
Şapka falan takarım.
Evet bir süre daha dağınık gezerim de toplamaya başlarım sonra seneye bu zamanlar kısa kestiririm artık duruma göreGüle güle kullan takılarını canım
Saç ben de boyatacaktım burda da konuşmuştuk hatırlıyorsan
Uzun süredir boyasız kullanıyorum
Hatta geçen haftada randevu aldım vazgeçtim
Baya uzadı beyazlarım
Toplayarak kullanıyorum
Kırmızı ruh ve göz kalemi ile güzel duruyor
Ama dağınık çok güzel olmuyor çünkü hala boyalı kısımları var
Ben enseden topuz yapıyorum geneldeEvet bir süre daha dağınık gezerim de toplamaya başlarım sonra seneye bu zamanlar kısa kestiririm artık duruma göre
boyatmak istemiyorum boya da bir süre sonra mat tuhaf bir renge dönüşüyor tekrar tekrar aynı döngü. Makyaj hep yapıyorum ruj rimel güneş kremi ama kırmızı rujum yok vişne rengi var kışa girerken alıyım
Ayy ne güzelBen enseden topuz yapıyorum genelde
Çok yakışıyor derli toplu duruyor
Tabi öyle sağlıklı beyazlarım var ki
Parıl parıl parlıyor
Ayy bayılırım bunaaaYaz gelmiş ya
Afiyet olsun bu muhteşem birseyYaz gelmiş ya
Teşekkür ederim, çok severimAfiyet olsun bu muhteşem birsey
İyi olmuş yazın sıcakta in çık yapmak işkence olurduOğlumu kurstan aldım kahvaltımızı yaptık evi toparladım süpürme kaldı. Heroş çok tüy dökmeye başladı ama tabi ki tıraş ettirmiycem biraz idare etcez artık
Asansörü yapmak için geldileeer yaşasıııın
Oğlumla dönerken bime uğradıkMia-
Güneş kremleri vardı bi bak istersen. Saç maskeleri felan vardı güzel şeyler gelmiş birazcık bişiler aldım. Saç boyamı da sipariş ettim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?