Tabi canım iyi düşünmüşsün menü harikaBizde de bu kadar salata filan olmaz
Yanına bir yoğurt domates salatası közde sebze karpuz yada kavun tamam bitti gitti
Ama annemler de yaparken eğer eşim varsa her şey yapılıyor o seviyor diye annem yapar da yapar
Kayınvalidem de ben gidince yaptığı için ben de ona yedirip içireyim istiyorum
Evet ben dayanamadım sıcakken yedim ertesi gün yediğim çok daha lezzetliydiBen de şimdi attım fırına
Biraz da ceviz ekledim
Dinlenince güzel oluyor
Afiyet bal olsun
Humus bende sevmem aynı bende öyleyim sevmediğim şeyleri yapasım gelmiyorHavuç tarator çok yapıyorum diye yapmadım
Soğan yemezler midelerine çok dokunuyor diye yani salatalar da az az olursa sorun çıkarmıyolar da direk soğan salatası yenmez maalesef
Köz patlıcanı da eşim pek sevmiyor ben çok severim ama zaten mangalda sebze olur diye onu düşünmedim
Mikan da humus yazmış nisafirlerim sever ama ben hiç sevmiyorum
Kendi sevmediğim şey için uğraşamam
Hep sevdiklerim yaptığım şeyler de
Piyazı da çok sevmezler ama ben köfte yanında seviyorum
Kabak da aynı şekilde
Onlar et yesinçok mutlu olurlar
Offfff yanıyorrrrrBurası bile çok sıcak orayı düşünemiyorum
Valla en güzel ekimden sonraAdana şimdi daha sıcaktır dimi hangi ayda gidilir oralara mesela.
De de şakaya gerek yokŞubat diyo muşum
Evet ya bende küçüğe yerken soruyorum dürüm mü yapayımBizim orda öyle kebap felan olmaz salatayla ekmen arasına koyup yenilir. Şöyle denir bağa bi dürüm dürele denir
Offff bende bayılırım sıcak browniye afiyet olsunEvet ben dayanamadım sıcakken yedim ertesi gün yediğim çok daha lezzetliydi
Size de afiyet olsun canım
Humus bende sevmem aynı bende öyleyim sevmediğim şeyleri yapasım gelmiyor
Offfff yanıyorrrrr
Bir video var ya güneş utanmasa çay içmeye gelecek
Valla en güzel ekimden sonra
De de şakaya gerek yok
Evet ya bende küçüğe yerken soruyorum dürüm mü yapayım
Offff bende bayılırım sıcak browniye afiyet olsun
Aa baya soğuk zamanda gidilecek o zaman Nisan mayıs gibi düşünmüştümHumus bende sevmem aynı bende öyleyim sevmediğim şeyleri yapasım gelmiyor
Offfff yanıyorrrrr
Bir video var ya güneş utanmasa çay içmeye gelecek
Valla en güzel ekimden sonra
De de şakaya gerek yok
Evet ya bende küçüğe yerken soruyorum dürüm mü yapayım
Offff bende bayılırım sıcak browniye afiyet olsun
Mart Nisan olabilirAa baya soğuk zamanda gidilecek o zaman Nisan mayıs gibi düşünmüştüm
Şöyle gençlik Spor bakanlığı açıyor kursu, kapalı ya da açık havuzda kendi hocaları, bakanlığın taşra teşkilatını telefonla arasan bilgi verirler aslında eşin bulur diye düşünüyorum gençlik spor ilçe müdürüne ulaşabilir, yüzme bilmeyen kalmasın sanırım kursun ismi, form doldurduk biz, 20 hazirana kadar teslim diyor, 2 ay haftada iki gün ücretsizmişPsidan kurs araştırdım hiç bişey bulamadım legoyla alâkalı bişey miydi çok merak ettim öyle bişeyse hiç kaçırmayalım
Legoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıylaPsidan kurs araştırdım hiç bişey bulamadım legoyla alâkalı bişey miydi çok merak ettim öyle bişeyse hiç kaçırmayalım
Anladım canım teşekkürler. Geçen yaz başlamıstık yüzmeye kışın da devam etti. Gelecek kışda devam eder. O yüzden aynı yere gider çok az bir ücret ödüyoruz gittiği yere Ama çevremdekilere söyleyeyim göndermek isteyen mutlaka olurŞöyle gençlik Spor bakanlığı açıyor kursu, kapalı ya da açık havuzda kendi hocaları, bakanlığın taşra teşkilatını telefonla arasan bilgi verirler aslında eşin bulur diye düşünüyorum gençlik spor ilçe müdürüne ulaşabilir, yüzme bilmeyen kalmasın sanırım kursun ismi, form doldurduk biz, 20 hazirana kadar teslim diyor, 2 ay haftada iki gün ücretsizmiş
Bunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecekLegoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıyla
Baya detaylı güzel bir kutuymuş buBunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecek
Size bişey diyeyim mi yeni evim muhteşemBugün haftalık market alışverişi yapılacak. Buz dolabı temizlenecek ev süpürme var onu kahvaltıdan sonra yaparım yoksa çok sıcak. Spor yaparım bakımlarımı yaparım
Yemek yapmak var bide kolay bişeyler yaparım yenmiyo zaten
Bakalım yaptık bişeylerGünaydınlaar
S sarahconnor senin kv gibi kv'ye yazılan heeeerşey yapılır, hadi kalk yap biraz daha bişiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?