Tabi canım iyi düşünmüşsün menü harika
Vişneli browni çok güzel oldu bu arada kötü olma ihtimali yoktu zaten. Hafta sonu yine yapcam

Humus bende sevmem aynı bende öyleyim sevmediğim şeyleri yapasım gelmiyor
Burası bile çok sıcak orayı düşünemiyorum
Offfff yanıyorrrrr
Bir video var ya güneş utanmasa çay içmeye gelecek
Adana şimdi daha sıcaktır dimi hangi ayda gidilir oralara mesela.
Valla en güzel ekimden sonra
Şubat diyo muşum
De de şakaya gerek yok
Bizim orda öyle kebap felan olmaz salatayla ekmen arasına koyup yenilir. Şöyle denir bağa bi dürüm dürele denir
Evet ya bende küçüğe yerken soruyorum dürüm mü yapayım
Evet ben dayanamadım sıcakken yedim ertesi gün yediğim çok daha lezzetliydi
Size de afiyet olsun canım
Offff bende bayılırım sıcak browniye afiyet olsun

sağol canım hafta sonuna kadar düzgün besleneyim dengelerim en azından aklımda başka şeyler de var yiyeceğim sürekli yemek düşünmem

Şu setten şipariş ettim boyama yapmayı sevmez ama bunu severek yapar diye düşündüm. 2 tane de lego seti beğendik yeter
Tatil kitabı okuma kitabı kaldı geriye onları da alırım sonra da battık zaten

Eklentiler

• 1000000830.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 17
Aa baya soğuk zamanda gidilecek o zaman Nisan mayıs gibi düşünmüştüm

Psidan kurs araştırdım hiç bişey bulamadım legoyla alâkalı bişey miydi çok merak ettim öyle bişeyse hiç kaçırmayalım
Şöyle gençlik Spor bakanlığı açıyor kursu, kapalı ya da açık havuzda kendi hocaları, bakanlığın taşra teşkilatını telefonla arasan bilgi verirler aslında eşin bulur diye düşünüyorum gençlik spor ilçe müdürüne ulaşabilir, yüzme bilmeyen kalmasın sanırım kursun ismi, form doldurduk biz, 20 hazirana kadar teslim diyor, 2 ay haftada iki gün ücretsizmiş

Psidan kurs araştırdım hiç bişey bulamadım legoyla alâkalı bişey miydi çok merak ettim öyle bişeyse hiç kaçırmayalım
Legoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıyla

Anladım canım teşekkürler. Geçen yaz başlamıstık yüzmeye kışın da devam etti. Gelecek kışda devam eder. O yüzden aynı yere gider çok az bir ücret ödüyoruz gittiği yere Ama çevremdekilere söyleyeyim göndermek isteyen mutlaka olur

Bunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecek

Eklentiler

• 1000000831.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 12
Bugün haftalık market alışverişi yapılacak. Buz dolabı temizlenecek ev süpürme var onu kahvaltıdan sonra yaparım yoksa çok sıcak. Spor yaparım bakımlarımı yaparım

Yemek yapmak var bide kolay bişeyler yaparım yenmiyo zaten

Bunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecek
Baya detaylı güzel bir kutuymuş bu aldıkça alası geliyor çocukların ama çok hoşumuza gidiyor bizim de severek alıyoruz ailece

Size bişey diyeyim mi yeni evim muhteşem
Salon hiç ama hiç sıcak olmuyor
En üst kat sıcak sadece

Eski evimde ölecem gibi hissediyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…