- 19 Şubat 2021
- 6.299
- 17.582
- 198
- 39
Özel bir okulda okuyordu oğlumLegoyla alakalı özelden araştırıyorum robotik kodlama kursu ama daha birini bulamadım yaz planları belli değilmiş, kolej öğretmenleri özelde kurs açıyor dediler, hangi setleri beğendiniz biz en son vinç aldık bayram harçlıklarıyla
Çok güzelmiş güle güle oynasınBunu beğendi bide tren beğendi. Güle güle oynasın biz de bayram harclığıyla temudan lego aldı Pisa Kulesi aldı çok uygundu bakalım nasıl gelecek
Evet bizde öyle çok seviyoruz ama işte elimizden geldiğince alabiliyoruz. Bu set misal 3 bin lira Özel günlerde alıyoruz normalde daha uygunlarını alıyoruz. Öğretmenine söylemiş biz karne hediyesi felan diye şart koşuyomuşuz öğretmeni de ödüllendirmeyi uygun görmüyomuş benimle konuştu yanlış yapıyosunuz bence dedi. Bende dedim hocam zaten herkese aynı not veriliyo istedikleri cok pahalı her ay alamam öyle demek zorundayım dedimBaya detaylı güzel bir kutuymuş bualdıkça alası geliyor çocukların ama çok hoşumuza gidiyor bizim de severek alıyoruz ailece
Ohh ne güzel güle güle oturun inşallahSize bişey diyeyim mi yeni evim muhteşem
Salon hiç ama hiç sıcak olmuyor
En üst kat sıcak sadece
Eski evimde ölecem gibi hissediyordum
Evet bizde öyle çok seviyoruz ama işte elimizden geldiğince alabiliyoruz. Bu set misal 3 bin lira Özel günlerde alıyoruz normalde daha uygunlarını alıyoruz. Öğretmenine söylemiş biz karne hediyesi felan diye şart koşuyomuşuz öğretmeni de ödüllendirmeyi uygun görmüyomuş benimle konuştu yanlış yapıyosunuz bence dedi. Bende dedim hocam zaten herkese aynı not veriliyo istedikleri cok pahalı her ay alamam öyle demek zorundayım dedim
Ohh serin serin oturunSize bişey diyeyim mi yeni evim muhteşem
Salon hiç ama hiç sıcak olmuyor
En üst kat sıcak sadece
Eski evimde ölecem gibi hissediyordum
Evet çok güzel hepsi ben de çicek olanlardan ıstiyorum bana sıra gelirse alırım kendime
Aaa dinlenmeye fırsatın olmayacak yarın bol bol dinlen ama gün varmıs hepsi üst üste gelmişSlm kızlar,
Sabahtan uyandım yarın gün var ve tatlı işi bende. Sabahtan 1 tepsi ağlayan pasta1 tepsi pamuk pasta yaptım. Sonra okula geldim. O kadar yoruldum ki şu an göz kapaklarım kapanıyor. Eşim evin içini ve dışını ilaçlayacak. 3-4 saat giremeyeceğiz. Akşama da oğlanın mezuniyet. Yemeğe çıkacaktık yıldönümümüz için, yarına erteledik. Bize sıra gelmiyor
Harry Potter ın Legosunu aldık biz. Minik minik benimkiler pek sahip çıkamıyor.
Küçük oğluma çizgi çalışması kitapları aldım yazın yaparız. Büyükle İngilizceye ağırlık veririz. Ek kaynak kitapları var, hikaye kitapları da hazır. İnşallah düzenli yaptırabiliriz.
Sorma gün var aynı zamanda 2 farklı arkadaşın çocuklarının doğumgünü var nasıl yapıcam yarını bilmiyorumAaa dinlenmeye fırsatın olmayacak yarın bol bol dinlen ama gün varmıs hepsi üst üste gelmiş
Bence yarın bütün gün uyuSorma gün var aynı zamanda 2 farklı arkadaşın çocuklarının doğumgünü var nasıl yapıcam yarını bilmiyorum
ayy kızıma lego muadili orkide almıştı yengesi, çook güzel çıktı, odasında şimdi, ekleyeyim ondan alın bence, orjinal lego çok pahalıEvet çok güzel hepsi ben de çicek olanlardan ıstiyorum bana sıra gelirse alırım kendime
Yaa çok iyi olur. Tedi marketlerde de oluyomuş bakmak lazımayy kızıma lego muadili orkide almıştı yengesi, çook güzel çıktı, odasında şimdi, ekleyeyim ondan alın bence, orjinal lego çok pahalı
Bu çok güzelmiş bakıyım nerede satılıyormuşEki Görüntüle 3604313
Blx marka orkide.
nette de var, çok aşırı büyük değil ama minikte değil, ama bizimkiler değişim olursa diye oyuncak mağazasından almışlar.Bu çok güzelmiş bakıyım nerede satılıyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?