Cumartesi sabah biraz tembellik yaptıktan sonra evi toparlamaya başladım, 3 katı hallettik çocuklarla işbirliği içinde :) sonra kızım yemeği dışarıda yemek istediğini söyledi, çıktık yemek yedik, tatlı falan derken bi market yapıp eve geçtik, çayımı demledim mis gibi yaz kokusu içinde çekirdek çay keyfi yapıyorduk ta ki oğlum anne kefirimi aç diyene kadar.

marketten kefir alabilir miyim diyince istediğini al demiştim, meğer kefir doğru şartlarda mı saklanmadı nedir bilemedim, (iyi ki arabada açmamışım) mutfakta resmen bomba gibi patladı. tabi her yer kefir, çocuklarda kefir banyosu yaptı resmen aklınızda olsun hele altınkılıç hiç almayın, şikayet vara baktım bir sürü şikayet yazmışlar meğer onun için.

pazar sabah nöbetim vardı çocuklar eşimdeydi, kahvaltı yapmışlar sonra beni aradılar çöpe attığım kefir yine patlamış yine her yer batmış dedim bunun her damlası bizim mutfağa kısmetmiş

eşim çileklerin otunu alalım dedi, bende o arada nane topladım, biraz domateslerimizle ilgilendim, bahçe işi çok zevkli ama evdeysen, yani evin her yeri emek ve zaman istiyor, çalışan bana göre hiç değil hoş bende 40 yılda bir elliyorum o da ayrı. akşam da nane ayıklayıp kurumaya bıraktım falan derken bugün her yerim ağrıyo salı günü içinde arkadaşlarım aradı bana gelecekler, pasta börek yapmam lazım ne ara yapacaksam.

Alışveriş defterini ben de bugün itibari ile kapattım. Tüm eksiklerimi aldım. Sadece valiz kaldı onu eşim alacak. Ben de temmuz alışveriş detoksuna hazırım. Sadece tatilde yapılacak harcamalar hediyelik eşya vs hariç tutulsun

Bu arada bir çılgınlık yapıp kız kıza arkadaşlarımla tatile gideceğiz. Çocuklar babasıyla kalacak bakalım inşallah travmasız geçer bu süreç

Hiç kefir içmedim, bundan sonra da içmem
Temizlikten sonra böyle kazalar tam çıldırmalık
Bahçe ben de seviyorum ama bahçıvanım olmalı
Geçen evi ilaçladık o bile mesele
Neyse yine de bahçende yetişmiş bir şeyler yemek çok keyifli

Benim üstüme de patlamıştı bi kere. Annemde de patlamıştı tavana kadar kefir olmuştu

Bugün temizlik günüm ama benim enerjim hiç yok
Kuzenimin gelmesi iyi oldu. Deneyim oluyo bizim için ikinci çocuk kararımızın ne kadar doğru olduğunu anlıyoruz

Oyy tam dinlenecekken iş çıkması sinir bozucu birde 2 kere patlamış şaka gibi

Evet kıyafet, aksesuar, ayakkabı ,çanta hariç diğer ürünler ihtiyaçsa almak serbest
Oh ne güzel iyi tatiller

Oğluma kitap aldım 3 okuma kitabına 600 lira verdim Deneme testi aldım bitince tekrar alırım. Daha okumak istediği kitaplar var onları da diğer ay alırım. Legonun birini de doğum gününde alcaz bakalım

Benim üstüme de patlamıştı bi kere. Annemde de patlamıştı tavana kadar kefir olmuştu
patlama ihtimali olduğunu bilmiyordum, valla almazdım bilsem, ya da sokakta poşetin içinde falan kapağını açardım
Oyy tam dinlenecekken iş çıkması sinir bozucu birde 2 kere patlamış şaka gibi
aynen öyle beğenmedi herhalde temizliğimi

Oğluma kitap aldım 3 okuma kitabına 600 lira verdim Deneme testi aldım bitince tekrar alırım. Daha okumak istediği kitaplar var onları da diğer ay alırım. Legonun birini de doğum gününde alcaz bakalım

Güle güle kullanın çok pahalı gerçekten yaz için alınanlar 5 bin civarı tuttu bizimde lego kitap vs.

Kartım da son limit 1000 tl kaldı yukseltmeyecegim ay sonuna kadar bakalım ne olacak.

Geçmiş olsun kefir için
Çok sinir bozucu

Çilekler ne lezzetli oluyordur dimi
Bahçedeki nanenin kokusu bile bir farklı
Güzel günlerde tüketin

İyi tatiller mikancım
Keşke benim de öyle arkadaşlarım olsa
Bi tane de yeter ama hiçbiri bırakıp gelmez çocukları

Onlar bıraksa da bakacak eşleri yok
Çok şanslısın vallahi tadını çıkar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…