Kandırıyo tabiseni kandırıyo olmasınyok artık dedim çünkü, kaç gün kalacak?
Oldu deseydinEvet ya çocuk gece tablet izleyip uyuyomus olur mu öyle dedim ben gece dısarı bile cıkıyom diyo
Teşekkür ederimİyi tatiller mikancım
Keşke benim de öyle arkadaşlarım olsa
Bi tane de yeter ama hiçbiri bırakıp gelmez çocukları
Onlar bıraksa da bakacak eşleri yok
Çok şanslısın vallahi tadını çıkar
Hava atıyordur o kadar değildir yaEvet ya çocuk gece tablet izleyip uyuyomus olur mu öyle dedim ben gece dısarı bile cıkıyom diyo
Oldu deseydin
İyi viski de içiyorum dememiş
Belki gece değil ama akşam cıkıyodur tek başına teyzem diye demiyorum çocukta sıfır kuralHava atıyordur o kadar değildir ya
Ama ilgisiz ailelerde var cocuk nerde ne yapmış umrunda olmuyor.
teşekkür ederimçok sinir bozucu
Çilekler ne lezzetli oluyordur dimi
Bahçedeki nanenin kokusu bile bir farklı
Güzel günlerde tüketin
ay dimi ya, bende bi iç geçirmedim değil, bizde minimal hanım kaçamağı yapalım en iyisi, sen eşinin tekneyi al biz istanbula hop gelirizİyi tatiller mikancım
Keşke benim de öyle arkadaşlarım olsa
Bi tane de yeter ama hiçbiri bırakıp gelmez çocukları
Onlar bıraksa da bakacak eşleri yok
Çok şanslısın vallahi tadını çıkar
biraz sizin düzen bozulacak gibi o zaman desene, neyse her türlü insanı tanıyıp görmüş olsun oğlunda, tecrübe olur size.Belki gece değil ama akşam cıkıyodur tek başına teyzem diye demiyorum çocukta sıfır kuralküfür edince gülen aileler varya öyleler
Benim kardeşimin oğlu da öyle büyüdüBelki gece değil ama akşam cıkıyodur tek başına teyzem diye demiyorum çocukta sıfır kuralküfür edince gülen aileler varya öyleler
Oğlum gece anne ben okula gitmekle iyi yapıyorum bence diyobiraz sizin düzen bozulacak gibi o zaman desene, neyse her türlü insanı tanıyıp görmüş olsun oğlunda, tecrübe olur size.
Ne güzel olurduteşekkür ederim
ay dimi ya, bende bi iç geçirmedim değil, bizde minimal hanım kaçamağı yapalım en iyisi, sen eşinin tekneyi al biz istanbula hop geliriz
Belki gece değil ama akşam cıkıyodur tek başına teyzem diye demiyorum çocukta sıfır kuralküfür edince gülen aileler varya öyleler
Yaa çok üzüldüm canımBenim kardeşimin oğlu da öyle büyüdü
Hatta bana kızıyorlardı sen çok bunaltıyorsun çocuğu
Çok kuralcısın diye
Şimdi baş edemiyorlar kaç tane suç kaydı oldu biz saymadık daha 16 yaşında
Annesi de hala saklıyor ya da destekliyor
Bizde çok üzülüyoruzYaa çok üzüldüm canım
Ben de memlekete gitmeyi bu yüzden de sevmiyorum. Orda cocukların yetiştirme tarzları hiç bize uygun değil maalesef cok üzülüyorum ama çocuklara. Benim yeğenim öyle yani cok seviyorum ama oğlumla yanlız bırakamıyorum hiç
Ben de kardeşimi çok uyarıyorum ama şöyle sanki çocuğu şikayet ediyorum sanıp alınganlık yapıyolar. Dinlemiyorlar hiçBizde çok üzülüyoruz
Ne desek dinlemediler
Hep küçük kalacak sanıyorlar
Çok üzücü çok
Artık okulu daha çok seviyorOğlum gece anne ben okula gitmekle iyi yapıyorum bence diyo
Evet evet deneyim oluyo bizim için
KatkılarıArtık okulu daha çok seviyor
Tatile nereye gideceksiniz canımAlışveriş defterini ben de bugün itibari ile kapattım. Tüm eksiklerimi aldım. Sadece valiz kaldı onu eşim alacak. Ben de temmuz alışveriş detoksuna hazırım. Sadece tatilde yapılacak harcamalar hediyelik eşya vs hariç tutulsun
Bu arada bir çılgınlık yapıp kız kıza arkadaşlarımla tatile gideceğiz. Çocuklar babasıyla kalacakbakalım inşallah travmasız geçer bu süreç
Benzer şeyler yaşamışızBen de kardeşimi çok uyarıyorum ama şöyle sanki çocuğu şikayet ediyorum sanıp alınganlık yapıyolar. Dinlemiyorlar hiç
Bende normal yetişen bir çocukta olamayan anormal davranıslar gördüm oğlumla oynamak istediği oyunlardan felan çünkü ben izlerim dinlerim sürekli onlara söyledim ama bana soğuk davranmaya başladılar
İspanya’ ya gidiyoruz Allah kısmet ederseTatile nereye gideceksiniz canım
Çok eğlenceli olur valla kaç günlük olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?