İyi tatiller mikancım
Keşke benim de öyle arkadaşlarım olsa
Bi tane de yeter ama hiçbiri bırakıp gelmez çocukları

Onlar bıraksa da bakacak eşleri yok
Çok şanslısın vallahi tadını çıkar
Teşekkür ederim biz baktık beraber gidemeyeceğiz, yıllar da geçiyor çözümü böyle bulduk

çok sinir bozucu

Çilekler ne lezzetli oluyordur dimi
Bahçedeki nanenin kokusu bile bir farklı
Güzel günlerde tüketin
teşekkür ederim
İyi tatiller mikancım
Keşke benim de öyle arkadaşlarım olsa
Bi tane de yeter ama hiçbiri bırakıp gelmez çocukları

Onlar bıraksa da bakacak eşleri yok
Çok şanslısın vallahi tadını çıkar
ay dimi ya, bende bi iç geçirmedim değil, bizde minimal hanım kaçamağı yapalım en iyisi, sen eşinin tekneyi al biz istanbula hop geliriz

Belki gece değil ama akşam cıkıyodur tek başına teyzem diye demiyorum çocukta sıfır kural küfür edince gülen aileler varya öyleler
biraz sizin düzen bozulacak gibi o zaman desene, neyse her türlü insanı tanıyıp görmüş olsun oğlunda, tecrübe olur size.

Belki gece değil ama akşam cıkıyodur tek başına teyzem diye demiyorum çocukta sıfır kural küfür edince gülen aileler varya öyleler
Benim kardeşimin oğlu da öyle büyüdü
Hatta bana kızıyorlardı sen çok bunaltıyorsun çocuğu
Çok kuralcısın diye
Şimdi baş edemiyorlar kaç tane suç kaydı oldu biz saymadık daha 16 yaşında
Annesi de hala saklıyor ya da destekliyor

teşekkür ederim

ay dimi ya, bende bi iç geçirmedim değil, bizde minimal hanım kaçamağı yapalım en iyisi, sen eşinin tekneyi al biz istanbula hop geliriz
Ne güzel olurdu
Desem eşime seve seve kabul eder
Kaç kere de söyledi arkadaşların gelecekse ben bırakıp giderim tekneyi diye ama hepsinin ya bir bahanesi var yaa çocukları küçük

İstanbulu napacaz egeyi gezelim
Yunan adalarına gidelim

Yaa çok üzüldüm canım
Ben de memlekete gitmeyi bu yüzden de sevmiyorum. Orda cocukların yetiştirme tarzları hiç bize uygun değil maalesef cok üzülüyorum ama çocuklara. Benim yeğenim öyle yani cok seviyorum ama oğlumla yanlız bırakamıyorum hiç

Bizde çok üzülüyoruz
Ne desek dinlemediler

Hep küçük kalacak sanıyorlar
Çok üzücü çok

Bizde çok üzülüyoruz
Ne desek dinlemediler

Hep küçük kalacak sanıyorlar
Çok üzücü çok
Ben de kardeşimi çok uyarıyorum ama şöyle sanki çocuğu şikayet ediyorum sanıp alınganlık yapıyolar. Dinlemiyorlar hiç
Bende normal yetişen bir çocukta olamayan anormal davranıslar gördüm oğlumla oynamak istediği oyunlardan felan çünkü ben izlerim dinlerim sürekli onlara söyledim ama bana soğuk davranmaya başladılar

Tatile nereye gideceksiniz canım
Çok eğlenceli olur valla kaç günlük olacak

Benzer şeyler yaşamışız
Hiç dinlemiyorlar ve gerçekten şikayet ediyoruz sanıyorlar

Göz göre göre yalan söylüyor misal neden diye soruyorum sessiz kalıyor

Yaa yaptıklarını yazsam inan inanamazsınız
Kaç kere söyledik psikolojik tedavi görsün diye
Ama tabi önce anne babasının gitmesi lazım

Konuşmuyorum artık hepsiyle kestim iletişimi
Çok üzgünüm ama yapacak bir şeyim yok hala olarak ancak tavsiye verebiliyorum
Tedavi olmak isteseydi maddi yardımda da bulunurdum
Eğitimi için de çok kez yardım teklif ettim
Elimden geleni yapmaya hazırdım düşman gibi göreceklerine bu kadın ne diyor az dinleyelim deselerdi bambaşka şeyler konuşuyorduk

Keşke her koyun kendi bacağından asılsa ya da zararı tek kendine tutsa ama maalesef hem bizi hem toplumu zarara sokuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…