İlk bir turla gidelim sonra kendimiz gideriz dedik ama bakalım
Kendimiz gittiğimizde çok yorulmuş oluyoruz
Çünkü konaklama yeri ayarlama gezilecek yeri ayarlama
Yemek bulma güvenlik araba şu bu derken

Biz bayramda gittiğimizde arabamız ile çok yorulduk
Özellikle eşim

Çok güzel geçmesi dileğiyle

Selam kızlar. İşler bitti tam detaylı yapamadım ama idare eder. Yemek yapmaya başlarım birazdan çok yoruldum
Temizliğin ortasında Ertuğrulun öğretmeni aradı ağlıyormuş sebebini çözemedim annem gelsin alsın beni diyomuş. Gittim almaya neden ağladın oğlum dedim ekran süresi bittiği halde ekran izleyip durmuşlar kendini bakmaktan alıkoyamamıs saçma şeyler izliyolarmış cıkaydın dısarda oynasaydın dedim. Bence aklı kaldı evde

Kuralcı çocuk başka ya yerim onu

Yaaa sesli güldüm resmen kahkaha attım

Benim oğlum da birgün esneyemiyorum diye ağlıyordu
Esneme hareketi yapıp bak esneyemiyorum esneyemiyorum diye ağlayarak gezmişti

Yaa kıyamam

Günaydın kızlar

Birazdan ev toparlayıp sonra eczaneye gideceğim persembe günü elimi yakmistim birazcık ama iyileşme belirtisi yok krem alacağım.

Sonra kızımı okuldan alırım geri bırakırım derken öğlen olur.

Şimdilik bu kadar planım.

Günaydin
Oğlum kursa gitti. Bende ortalığı toplarım almaya gideriz. Şimdi başlasam iyi olacak yataktan kalkmak istemiyorum
Bu arada oğlumla fesleğen ekmiştik çıktılar büyüyolar
Nohut fasülye ekti bide oğlum bide ayçiçeği ekmek istiyo bakalım bahçemiz yok ama balkonla idare ediyoruz

Günaydın günlerim yoğun ve koşturmalı geçiyor
Kızlar uyuyor
Ben uyandım sakinlikte kahvemi içiyorum

Akşama buzlukta yarım yarım pirzola kuşbaşı kıyma varmış onları çıkardım yensin

Küçük kızımın yine küçülenlerini ayırdım geçen seneden hiç bişey kalmadı ya

Mia- lego setleri en uygun Amazon'da oluyo genellikle alırsan oraya da bak fiyat karşılaştırma yaparsın

Sevdi gibi çoğunu o yaptı ama ben mola verince o da mola verdi devam edelim demesem beklerdi belki günlerce ama yaparken çok eğlendik
Yılda bir alsak yeter ya öyle görür de isterse falan
Anladım canım bizimki alıyo bittiğinde keşke diğer istediğimi alsaydım ya onu istiyodum aslında demeye başlıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…