- 19 Şubat 2021
- 7.418
- 23.162
- 298
- 39
Çok güzel oluyor turla
İlk bir turla gidelim sonra kendimiz gideriz dedik ama bakalımÇok güzel oluyor turla
Çok kişi koşturmacayla geçiuot diye istemiyor ama büyük rahatlık
Araba derdi yok kalacak yer derdi yok
Her şey düşünülmüş
Kendimiz gittiğimizde çok yorulmuş oluyoruzİlk bir turla gidelim sonra kendimiz gideriz dedik ama bakalım
Kuralcı çocuk başka ya yerim onuSelam kızlar. İşler bitti tam detaylı yapamadım ama idare eder. Yemek yapmaya başlarım birazdan çok yoruldum
Temizliğin ortasında Ertuğrulun öğretmeni aradı ağlıyormuş sebebini çözemedim annem gelsin alsın beni diyomuş. Gittim almaya neden ağladın oğlum dedim ekran süresi bittiği halde ekran izleyip durmuşlar kendini bakmaktan alıkoyamamıs saçma şeyler izliyolarmışcıkaydın dısarda oynasaydın dedim. Bence aklı kaldı evde
Öğretmeni dayak yiyo sanmıştırKuralcı çocuk başka ya yerim onu
Yaaa sesli güldüm resmen kahkaha attımSelam kızlar. İşler bitti tam detaylı yapamadım ama idare eder. Yemek yapmaya başlarım birazdan çok yoruldum
Temizliğin ortasında Ertuğrulun öğretmeni aradı ağlıyormuş sebebini çözemedim annem gelsin alsın beni diyomuş. Gittim almaya neden ağladın oğlum dedim ekran süresi bittiği halde ekran izleyip durmuşlar kendini bakmaktan alıkoyamamıs saçma şeyler izliyolarmışcıkaydın dısarda oynasaydın dedim. Bence aklı kaldı evde
Yaaa sesli güldüm resmen kahkaha attım
Benim oğlum da birgün esneyemiyorum diye ağlıyordu
Esneme hareketi yapıp bak esneyemiyorum esneyemiyorum diye ağlayarak gezmişti
Yaa kıyamamSelam kızlar. İşler bitti tam detaylı yapamadım ama idare eder. Yemek yapmaya başlarım birazdan çok yoruldum
Teşekkür ederim canımİyi tatiller canım
Bende tur bakmıştım ama gideceğim yere bulamadım
Teşekkür ederim canım bulgaristanSana da iyi tatiller, neresiydi ?
Sevdi gibi çoğunu o yaptı ama ben mola verince o da mola verdi devam edelim demesem beklerdi belki günlerceSevdi mi Eylül
Anladım canım bizimki alıyo bittiğinde keşke diğer istediğimi alsaydım ya onu istiyodum aslında demeye başlıyoSevdi gibi çoğunu o yaptı ama ben mola verince o da mola verdi devam edelim demesem beklerdi belki günlerceama yaparken çok eğlendik
Yılda bir alsak yeter ya öyle görür de isterse falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?