Beğenmene sevindim, sarsıcı ve akıcı bir kitap gerçekten. Kitap kulübümüzde tavsiye üzerine okumuştum ben de
Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yaşlarGünaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşileriniben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.
ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
Bilmiyordum böyle bir kitap olduğunu ben de kaydettimEki Görüntüle 3621926 Bunu da sıraya aldım. Suada’nın oğlu Amir.. devam niteliğinde. Bir sonraki kitap siparişimde alırım artık.
Ben de yazarın diğer kitaplarına bakayım dedim. Hemen üstüne görünce şok oldum diyebilirim. Bu çocuğun durumunu çok merak ediyorum çünkü.Bilmiyordum böyle bir kitap olduğunu ben de kaydettim
Okuyunca haber verBen de yazarın diğer kitaplarına bakayım dedim. Hemen üstüne görünce şok oldum diyebilirim. Bu çocuğun durumunu çok merak ediyorum çünkü.
Nice yılları olsun sağlıklaGünaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşileriniben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.
ay harikasın, bana gelen misafirim; çikolata/kurabiye yerine böyle bir şey getirse bayılırımdım valla, çok güzel düşünmüşsün eline sağlık.
Ah çok akıllıca.Dün arkadaşıma giderken elim boş gitmek istemedim, marketten gereksiz şeyler almak yerine evden annemin yaptığı 2 küçük kavanoz kahvaltılık sos ve menemen konservesi götürdüm kahve yanına da evde paketli çikolata vardı onu aldım
Hem elim boş olmadı hem kullanılacak şeyler götürmüş oldum hem de evden bir şeyler azaldı, arkadaşım da çok sevindi
Eskiden çok bilemezdim böyle şeyleri minimalist yaşam bana bu tarz şeyleri öğretti
Nice güzel yaşlara iyi ki doğmuşGünaydın kızlar, nasılsınız? dün kızımın doğum günüydü, geçen sene çok sevdiği kore mutfağına gitmiştik hep birlikte, benim en güzel doğum günümdü yine gidelim dedi, japon mutfağına gittik, güzelce yedi suşileriniben pek açık değilim yeni tatlara ama kızım babası gibi çok seviyor bir şeyleri deneyimlemeyi. sonra da bi tatlı yiyip mumlarımızı üfledik günü tamamladık. tüm yavrularımızın yolları bahtları açık olsun inşallah. hepsinin karşısına güzel insanlar çıksın.
Daha 50 gün mü var? çokmuşDolabimdan giyiniyorum 25. Günündeyiz ve kaldı 50 günümüz
Daha 50 gün mü var? çokmuş
Ben de annemin evine geldim. Evini havalandırıp, süpürdüm. Çiçeklerine su verdim vs. Kendi yazlık evde.. Bir kolaçan edeyim dedim
Doğum günü kutlu olsun, nice mutlu yaşlar
Nice yılları olsun sağlıkla
Oğlum da aynı öyle babası gibi, midye kokoreç yiyor şok oluyor görenlergenetik aktarım diyorum artık
Teşekkür ederiz kızlarNice güzel yaşlara iyi ki doğmuş
Ben de çok severim afiyet olsun benim yerime de yesin
Burası da sıcak, üstüne çok acıktımEve geldim oturdum kaldım koltukta, sıcaktan mahvolmuşum ya.
Bu hafta hiç dışarıya çıkamadım birkaç işim var erteliyorumEve geldim oturdum kaldım koltukta, sıcaktan mahvolmuşum ya.
Afiyet olsunBurası da sıcak, üstüne çok acıktım
Eşim almaya gelecek
Kendimi yemeğe götürteyim bari
Ben de Pazartesi markete çıkmıştım yalnızca.Bu hafta hiç dışarıya çıkamadım birkaç işim var erteliyorumkolaylıklar diliyorum dinlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?