Bizim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz dolduruyoruz orada kurallara uymak evde olmaktan daha zor geliyor herhaldeNeden böylelerBen küçükken hatırlıyorum voleybol kursuna kendim gidip yazılmıştım
Bayılırım kışlık hazırlığaİyi geceler kızlar
Annemdeyim
Kışlık hazırlıklar devam
Salça yapıyoruz
Patlıcan kurutuyoruz
Bamya kurutuyoruz ve birazını da buzluğa atıyoruz
Bugün bahçeden bir kasa biber bir kasa domates ve fasülye topladık
Kimi kurutulacak kimi sos olacak kimi buzluğa girecek
Çok yorulduğum bir gün oldu
Umarım sağlıklıca kışın tüketmek nasip olur
60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferahBenim ki de dün diyor ki evi temizledim
Eşyaların duruyor mu dedim
Evet dedi
O zaman hiç kıymeti yok uğraşma dedim
En alt kata bir kapı yaptırıp onu böcekleriyle tozlarıyla başbaşa bırakacağım
O yağmur kaynaklı kabarmalar bizde de var
Dün konuşmuş balkonu yaptıracağız ordan su sızıyor
Sinema odası çok güzel fikir
Kullanırlar mı evdekiler benim de boş bir odam var eşim hobi odası yapacağım dedi
Bir odayı da annemlere oda yapacağım geldiklerinde kalsınlar diye
En üst katta yapılacaklar var onlar da yapılırsa oraya taşıyacağım odamı
Oğlumu da büyük odaya geçireceğim
Ona güzel mobilyalar alırım belki
Hayaller böyle hayatlar salça
oluyo hepsi ya, sen bodrumdan tamamen umudu kestiysen yaptır gitsin kapıyıBenim ki de dün diyor ki evi temizledim
Eşyaların duruyor mu dedim
Evet dedi
O zaman hiç kıymeti yok uğraşma dedim
En alt kata bir kapı yaptırıp onu böcekleriyle tozlarıyla başbaşa bırakacağım
O yağmur kaynaklı kabarmalar bizde de var
Dün konuşmuş balkonu yaptıracağız ordan su sızıyor
Sinema odası çok güzel fikir
Kullanırlar mı evdekiler benim de boş bir odam var eşim hobi odası yapacağım dedi
Bir odayı da annemlere oda yapacağım geldiklerinde kalsınlar diye
En üst katta yapılacaklar var onlar da yapılırsa oraya taşıyacağım odamı
Oğlumu da büyük odaya geçireceğim
Ona güzel mobilyalar alırım belki
Hayaller böyle hayatlar salça
ya bişi diyim mi, aynı şeyi düşünüyorum. cimnastiğe yazdırayım-yok, basketbol-yok, piyano-yok, tiyatro/drama-yok, yüzme okulda ders olarak vardı derslere girmedi ya. diyorum bana böyle seçenek bile sunulmamıştı, ne kadar şanslısınız bi de beğenip gitmiyosunuz.izim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz doldur
yeni ev 60 mı olacak senin? o zaman da ona uygun eşyayla takılırız büyüdükçe de her şey büyüyüp çoğalıyo, mesela bizim eve 3. salon yapılıyor şimdi resmen neden60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah
Çok haklısın canım. O yüzden okula gitmeyi de istemiyo. Anne kabus gördüm okul açılıyodu diyoBizim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz dolduruyoruz orada kurallara uymak evde olmaktan daha zor geliyor herhalde
Küçük evler güzel dizayn edildi mi daha güzel geliyor bana60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah
Senin oğlana çok hak veriyorumÇok haklısın canım. O yüzden okula gitmeyi de istemiyo. Anne kabus gördüm okul açılıyodu diyo
Bizim için evde durmak çok zordu çok sıkıcıydı. Dışarıda yemek yemek bile aklımıza gelmezdi
Aboow 5 te uyanıyodun sen demiSenin oğlana çok hak veriyorum
Ben de okul açılma kabusları görüyorum
Sabah 8 de uyanıyorum yaww 5 de uyanacaksın yat uyu diyorum kendi kendime yok olmuyor
Kardeşim işe gidiyor annem 5:30 da kalkıyor sen yat ben hazırlarım demek istiyorum sonra diyorum ki sen de 15 gün sonra 5 de uyanacaksın annen en azından bir hafta uyuyor bir hafta 5 de uyanıyor
Önümüzde ki 4 sene yokum gibi bişey
Bizim evde o civarda60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah
Ben nefret ederdim yaz tatilindenBizim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz dolduruyoruz orada kurallara uymak evde olmaktan daha zor geliyor herhalde
Ben de giyinme odası istiyorumoluyo hepsi ya, sen bodrumdan tamamen umudu kestiysen yaptır gitsin kapıyıbende böcek gördüm, dedim bu böyle olmaz ben bu katada robotu göndereyim bi süpürsün, yardımcı abla gelince orayı da silip süpürebilsin bu böyle olmaz diye kendim ettim resmen.
sinema odası kullanılır mı bilmiyorum ama ardiye olarak durmaktan kurtulur bence. projektör alacağız sanırım o da bizi motive eder. serin oluyo diyoduk dün toparlarken yandım, bi de havalandırma sistemini halletmemiz lazımayy iş hiç bitmiyo, canımız sağolsun bakalım.
geçen sene hatırlarsan çatıya el atmıştık, o kadar kullandık ve mutluyuz ki oradan. sizde başına geçerseniz eminim çok güzel olacaktır. söyle geniş geniş giyinme odası falan hiç fena olmuyo.
ya bişi diyim mi, aynı şeyi düşünüyorum. cimnastiğe yazdırayım-yok, basketbol-yok, piyano-yok, tiyatro/drama-yok, yüzme okulda ders olarak vardı derslere girmedi ya. diyorum bana böyle seçenek bile sunulmamıştı, ne kadar şanslısınız bi de beğenip gitmiyosunuz.
yeni ev 60 mı olacak senin? o zaman da ona uygun eşyayla takılırız büyüdükçe de her şey büyüyüp çoğalıyo, mesela bizim eve 3. salon yapılıyor şimdi resmen neden
Chia tohumlu puding yaptım tadını nasıl tarif edebilirim boşluk gibiydihiç bir tadı yok ama çok faydalıymış yerim arada
Detay önemli XXL kutu diyecektinEvet evimiz 60 metrekare 2+1 açık mutfak, kutu gibi evim olsun derken bunu dememiştim aslında diyorum arada
Burada artık çok küçük yapıyorlar evleri ama eşyayı ona göre ayarlıyoruz artık ne yapalım elde olan bu diyoruz
Mutfak gerçekten azıcık büyük olsa hoş olurdu, ıvır zıvırım yok ama şuan tencereleri tavaları bile nereye koyacağım büyük bir soru işareti
Eline sağlık bende bugün poğaça yaptımBugün hava bulutlu cehennem sıcağı yok çok şükür
Poğaça yaptım uzun zamandır yapmıyodum. Yemekleri yaptım kahvemi yaptım biraz dinleneyim
Evet evimiz 60 metrekare 2+1 açık mutfak, kutu gibi evim olsun derken bunu dememiştim aslında diyorum arada
Burada artık çok küçük yapıyorlar evleri ama eşyayı ona göre ayarlıyoruz artık ne yapalım elde olan bu diyoruz
Mutfak gerçekten azıcık büyük olsa hoş olurdu, ıvır zıvırım yok ama şuan tencereleri tavaları bile nereye koyacağım büyük bir soru işareti
Kolay gelsin canım iyi ki doğmuş Eylül nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallahAkşama kutlama yapılacak ben aile arasında olur diye düşünürken annemle kızım plan yapmışlar.
Emrivaki şeyleri sevmiyorum sorsalardi iyi olurdu neyse hazırlık yapıyorum bi salata kaldı birazdan yaparım.
Tatili de bir hafta öne çekmek istedik ama otel full doluymuş az kaldı zaten hem hazırlık işi aceleye gelecekti daha çok stres olurdum.
Temizlik yaparım biraz kışlık hazırlık
Okul sezonuna giriş yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?