Neden böyleler Ben küçükken hatırlıyorum voleybol kursuna kendim gidip yazılmıştım
Bizim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz dolduruyoruz orada kurallara uymak evde olmaktan daha zor geliyor herhalde

Bayılırım kışlık hazırlığa bu sene hiçbir şey yapmıyorum ama seneye yaparım ben de ufak tefek, elinize sağlık afiyetle yiyin

60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah

oluyo hepsi ya, sen bodrumdan tamamen umudu kestiysen yaptır gitsin kapıyı bende böcek gördüm, dedim bu böyle olmaz ben bu katada robotu göndereyim bi süpürsün, yardımcı abla gelince orayı da silip süpürebilsin bu böyle olmaz diye kendim ettim resmen.

sinema odası kullanılır mı bilmiyorum ama ardiye olarak durmaktan kurtulur bence. projektör alacağız sanırım o da bizi motive eder. serin oluyo diyoduk dün toparlarken yandım, bi de havalandırma sistemini halletmemiz lazım ayy iş hiç bitmiyo, canımız sağolsun bakalım.

geçen sene hatırlarsan çatıya el atmıştık, o kadar kullandık ve mutluyuz ki oradan. sizde başına geçerseniz eminim çok güzel olacaktır. söyle geniş geniş giyinme odası falan hiç fena olmuyo.
izim çok seçeneğimiz yok diye hevesliydik sanırım, bir de bu kadar ekran yoktu, şimdi evde oturmak çok zor gelmiyor onlara nasılsa bütün vakti biz doldur
ya bişi diyim mi, aynı şeyi düşünüyorum. cimnastiğe yazdırayım-yok, basketbol-yok, piyano-yok, tiyatro/drama-yok, yüzme okulda ders olarak vardı derslere girmedi ya. diyorum bana böyle seçenek bile sunulmamıştı, ne kadar şanslısınız bi de beğenip gitmiyosunuz.
60 metrekareye sığacaklar da var aramızda boşver bir şekilde hallolur ferah ferah
yeni ev 60 mı olacak senin? o zaman da ona uygun eşyayla takılırız büyüdükçe de her şey büyüyüp çoğalıyo, mesela bizim eve 3. salon yapılıyor şimdi resmen neden

Çok haklısın canım. O yüzden okula gitmeyi de istemiyo. Anne kabus gördüm okul açılıyodu diyo
Bizim için evde durmak çok zordu çok sıkıcıydı. Dışarıda yemek yemek bile aklımıza gelmezdi

Senin oğlana çok hak veriyorum
Ben de okul açılma kabusları görüyorum

Sabah 8 de uyanıyorum yaww 5 de uyanacaksın yat uyu diyorum kendi kendime yok olmuyor

Kardeşim işe gidiyor annem 5:30 da kalkıyor sen yat ben hazırlarım demek istiyorum sonra diyorum ki sen de 15 gün sonra 5 de uyanacaksın annen en azından bir hafta uyuyor bir hafta 5 de uyanıyor

Önümüzde ki 4 sene yokum gibi bişey

Aboow 5 te uyanıyodun sen demi

Ben nefret ederdim yaz tatilinden
İneklerimiz vardı mayıs gibi otlamaya çıkardı tam dersler bitecek oyun oynanacak zaman da okula gidemez inek otlatırdık

Sonra vişne toplama zamanı olurdu
Sonra harman zamanı

Şimdi benim oğlana buğdayı tanıtıyorum
Vişne ağacını öğretiyorum
Bahçeye girip biber domates toplatıyorum.

O zaman şikayet ettiğim şeyleriden şimdi bizimki uzak kalıyor diye üzülüyorum
Hep ekran hep ekran

Ben de giyinme odası istiyorum

Projeksiyon bazen eşim de kuruyor ama sanki Tv canlılığı olmuyor yani renk olarak

Ama çok büyük ekran izlemek keyifli oluyor

Bol keyifli günleriniz olsun

Chia tohumlu puding yaptım tadını nasıl tarif edebilirim boşluk gibiydi hiç bir tadı yok ama çok faydalıymış yerim arada

Evet evimiz 60 metrekare 2+1 açık mutfak, kutu gibi evim olsun derken bunu dememiştim aslında diyorum arada
Burada artık çok küçük yapıyorlar evleri ama eşyayı ona göre ayarlıyoruz artık ne yapalım elde olan bu diyoruz
Mutfak gerçekten azıcık büyük olsa hoş olurdu, ıvır zıvırım yok ama şuan tencereleri tavaları bile nereye koyacağım büyük bir soru işareti

Detay önemli XXL kutu diyecektin
Olsun ama hayatın neler getireceği hiç belli olmaz canım güle güle oturun sağlıkla huzurla inşallah

Bugün hava bulutlu cehennem sıcağı yok çok şükür
Poğaça yaptım uzun zamandır yapmıyodum. Yemekleri yaptım kahvemi yaptım biraz dinleneyim

Akşama kutlama yapılacak ben aile arasında olur diye düşünürken annemle kızım plan yapmışlar.
Emrivaki şeyleri sevmiyorum sorsalardi iyi olurdu neyse hazırlık yapıyorum bi salata kaldı birazdan yaparım.
Tatili de bir hafta öne çekmek istedik ama otel full doluymuş az kaldı zaten hem hazırlık işi aceleye gelecekti daha çok stres olurdum.

Temizlik yaparım biraz kışlık hazırlık
Okul sezonuna giriş yaparız.

Ablamın da mutfağı küçük masa yerine ada yaptırdı.

Kolay gelsin canım iyi ki doğmuş Eylül nice mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…