Aksesuar almak yasak ya ondan karıştı. Yatırım amaçlı bir aksesuar olmuş seninkiBu tadilat bütçesi de exra gelirimizdi tarla ekmistik onun ödemesi geldi. Ama vazgeçince böyle değerlendirdik.
Tam açıklayıcı anlatamadığım için galiba karışıklık oldu
Evet yatırım amaçlı alındıAksesuar almak yasak ya ondan karıştı. Yatırım amaçlı bir aksesuar olmuş seninki
Şu saat itibariyle 50.gündeyizEvet yatırım amaçlı alındı
Sende haklısın tabi toka bile almak yasak demiştik50 gün mü oldu ajandama bakamadım. 
bence gümüş değil cildin pırlanta istiyo senin. bi dene ben öyle hissettim, evrene mesaj gönderilsin.Benim cilt alt tonuma uymuyo altın
Gümüş takacakmışım chatgbt öyle diyor
ay belleza hem güldüm hem üzüldüm kız aldır hemen bozmuyomuş diyeBen detokstayım deyip eşime de bir şey aldırmıyorum
Pırlanta beyaz altın hepsi kabulGünaydınnn
bence gümüş değil cildin pırlanta istiyo senin. bi dene ben öyle hissettim, evrene mesaj gönderilsin.
ay belleza hem güldüm hem üzüldüm kız aldır hemen bozmuyomuş diye
Afiyet olsun canımGünaydın
Şöyle pratik güzel bir kahvaltı yapacağım sonra kitap okuyacağım.
Bu günü tarihe tatil olarak yazalım bir daha ne zaman denk gelir bilemem
Bizim kurşun yaz dönemi bitti. Eylül'de tekrar başlıycak. Oğlum bir yılın sonunda öğrendi ama öğrendiBugün yüzme kursuna gittik geldik, tatilde havuzda kolluksuz yüzdü hep yoruluyor ama pratik yaptıkça alışacak sanki öğrendi gibi
Eve geldik kahvaltı sırasında nohut haşladım
Şimdi çamaşır sereceğim makineyi bekliyorum bitmeyen 1 dakika
Akşam pilates var, dünden yemeğim var rahatım
Tatilin son günleri, sonra koşturma başlayacak
Okuldan liste göndermişler 64 madde nasıl alınır toplanır bilemedim korkuyorum
Yaa ne güzelBizim kurşun yaz dönemi bitti. Eylül'de tekrar başlıycak. Oğlum bir yılın sonunda öğrendi ama öğrendi
Orta kulvarda yüzüyo şimdi
Ama çok yorucu diyo zorla götürüyorum.
Ertus tam bir Oblomov sadece evde yatmak istiyo
Bu çocukların hepsi aynı demek kiYaa ne güzelKışın devam etsin istiyorum ben de ama ben öğrendim diyor gitmeyecek sanırım ben de evden çok zor çıkıyorum yaa 
Neden böylelerYaa ne güzelKışın devam etsin istiyorum ben de ama ben öğrendim diyor gitmeyecek sanırım ben de evden çok zor çıkıyorum yaa 
Ohh ellerinize sağlık afiyetle yiyin inşallahİyi geceler kızlar
Annemdeyim
Kışlık hazırlıklar devam
Salça yapıyoruz
Patlıcan kurutuyoruz
Bamya kurutuyoruz ve birazını da buzluğa atıyoruz
Bugün bahçeden bir kasa biber bir kasa domates ve fasülye topladık
Kimi kurutulacak kimi sos olacak kimi buzluğa girecek
Çok yorulduğum bir gün oldu
Umarım sağlıklıca kışın tüketmek nasip olur
ayy elinize sağlık, Allah güç kuvvet versin, sonrasında da ağız tadıyla tüketmeyi nasip etsin.i geceler kızlar
Annemdeyim
Kışlık hazırlıklar devam
Salça yapıyoruz
Patlıcan kurutuyoruz
Bamya kurutuyoruz ve birazını da buzluğa atıyoruz
Bugün bahçeden bir kasa biber bir kasa domates ve fasülye topladık
Kimi kurutulacak kimi sos olacak kimi buzluğa girecek
Çok yorulduğum bir gün oldu
Umarım sağlıklıca kışın tüketmek nasip olur
Benim ki de dün diyor ki evi temizledimGünaydınlaaar, yetişin aa dostlar bizim evde yine tadilat var
ee sinema odasına niyetlenip eşyalardan kurtulursam tabi ki oralar bi düzeltilmek isteyecekti, bu arada bodrumdaki eşyaların bi kısmını verdik bi kısmını sattım,bi koltuk takımı aldık, geçen sene yağmurdan kaynaklı hafif su alıp kabaran yerler olmuştu, şimdi oralar kazınıp yeniden boyanacak, yani eşim 2-3 gün diyo ben 2-3 hafatya biterse dua edicem
neyse yapılan sonunda güzel oluyor, bi ortalık dağıldı her yer batacak yine ama sonu güzel dimi?
bu arada S sarahconnor dün eşimle eşyaları yüzünden kavga ederken sen aklıma geldinböyle 2-3 m2'ye sığacak eşyası var adamın, vay lazım mı vay ne gerek var söylendim durdum, sonra dedim sarahta eşinin eşyalarına söylenmiyordu, bodruma sığarsa iyi diyodu, bende az susayım bari 
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?