Yaşanmışlık oluyo işte canım mağazadan alındığı gibi kalmıyo ki kalmasın da
Bizim koltuklar baya bi yaşanmışlık içinde şuan heros diğer koltuğa göz dikti Sprey şisesinden çok korkuyo ben hiç korkutmadım da şişeyi yanına koyuyorum unutana kadar yaklaşmasın diye
Çok kötü görünüyor artık kışa doğru bir kere daha silerim örtü kullanır bilmiyorum.
Yada değiştiririm.
Aslında bazı mobilyaların değişme zamanı geldi 11 yıl olmuş ama işte yeni ev alma ihtimali olunca idare edelim dedik. 4 yıl daha
Dün heroş dısarıya kaçmış nasıl gitmiş hiç anlamadım aradım aradım yok kapıyı bi açtım kapının önünde duruyormuş neyse ki ayyy ne varsa dısarda resmen cehennemden kacıyo gibi kaçıyo
Eline sağlık dondurucu şart kesinlikle
Bizim evde yer olmayınca dondurucusu büyük dolap seçtim ama yerim olsa dondurucu alırdım.
Yemek yapmak çok pratik oluyor.
Çok kötü görünüyor artık kışa doğru bir kere daha silerim örtü kullanır bilmiyorum.
Yada değiştiririm.
Aslında bazı mobilyaların değişme zamanı geldi 11 yıl olmuş ama işte yeni ev alma ihtimali olunca idare edelim dedik. 4 yıl daha
Bilmiyorum ki canım eski sahibi şişeyle eğitim vermiş olabilir mutfağa felan hiç girmiyo çünkü sprey şisesi görünce de kaçıp saklanıyo hemen yazık
Değiştirirsiniz canım zamanı gelince inşallah. Ayy esyalarını 11 yıl önce mi almıştın o zamandan zevkliymişsin ya ben pembiş gelin şeysindeydim ayyy rezalet ama 20 yaşımdaydım o yüzden
Bilmiyorum ki canım eski sahibi şişeyle eğitim vermiş olabilir mutfağa felan hiç girmiyo çünkü sprey şisesi görünce de kaçıp saklanıyo hemen yazık
Değiştirirsiniz canım zamanı gelince inşallah. Ayy esyalarını 11 yıl önce mi almıştın o zamandan zevkliymişsin ya ben pembiş gelin şeysindeydim ayyy rezalet ama 20 yaşımdaydım o yüzden
Evet evlenirken pembe modası vardı.
Ufak tefek şeyler pembeydi benimde abajur nevresimler falan ama küçük şeyleri değiştirmek kolay oldu
Süreç içinde yeni alınan şeyler oldu ama hala ilk alınan mobilyalar var.
Idare edilir durumdalar birkaç yıl daha
Evet evlenirken pembe modası vardı.
Ufak tefek şeyler pembeydi benimde abajur nevresimler falan ama küçük şeyleri değiştirmek kolay oldu
Süreç içinde yeni alınan şeyler oldu ama hala ilk alınan mobilyalar var.
Idare edilir durumdalar birkaç yıl daha