İyi tatiller canımSelam kızlar
Geçen hafta annemdeydim 9 gün kadar. Pazar eve döndüm, hemen çamaşırları hallettim. Dün de genel temizlik sil süpür yaptım, camları sildim, 2 bölüm dizi izledim.
Bugün hızlı bir toparlama, sonra kızıma ders çalıştırdım. Tatil kitabı almıştık, az kaldı bu hafta bitiririz diye düşünüyorum.
Tatilimizi de ayarladık. Cumartesi Kuşadası’na gideceğiz. Her şey dahil otel tercih ediyoruz her zaman. Yeni okul dönemi öncesi iyi bir dinlence olur bize. Sonra zaten rutine dönüş
Bu ara hiç kitap okuyamadım. Talebe duruyor öylece. Gittiğim yere götürüyorum ama benle birlikte hava değişimi yaşıyor sadece
57.gün de dolabımdan giyiniyorum
Benim eşim de karnıyarıkta aynısını yapıyor. Ben karnıyarık yapmıyorum hiç. Patlıcan üzerine domates sarımsak limon sıkıp pişiriyorum sadece, lezzetli oluyor. Çocuklarda yemez en çok kendim için koyuyorumOhh ellerine sağlık canım bizde patlıcan yenmiyo çok az yaptım eşim karnıyarık yaptığımda patlıcanını bırakıyo
Börülce hiç denemedim. Patlıcan közlemeye cok üşendim canım çekince marketten alırım napıyım
Aynen bende öyle yapacağımBurda ekime kadar soğumaz hava galiba ama geçen yıl soğumuştu sanki
Ama benim kışlığım çok az zaten kaldırırken baya eleme yapmıştım ev giyimi de dahil baya ihtiyacım var parça parça alırım liste yapıp
Teşekkür ederim.İyi tatiller canım
Teşekkürler canım
Ya ben çok seviyorum kışı bu yıl özellikle çok özledimTeşekkür ederim.
Ayy kışlıkları çıkarmak için hiç acelem yok. Sevmiyorum zaten kışı da kışlık giyimi de. Az da olsa çok yer kaplıyorlar
Ayyy inşallah geçmez hevesiBen de bu ayın kitabını okumaya başlamadım maalesef. Başlayacağım şu yoğunluk bir bitsin bakalım.
Dün küçük oğluma çalışma masası almıştık o geldi. Çok mutlu oldu sayfalarca çizgi çalışması yaptı umarım daim olur bu heves
Kat kat giyinmeyi hiç sevmiyorumYa ben çok seviyorum kışı bu yıl özellikle çok özledim
Yazın kıyafeti zor giydim kışın en azından giydiklerim zoruma gitmez
Benimki de sevmez normaldeAyyy inşallah geçmez hevesi
Çizgi calısması hiç sevmezdi oğlum. Yazısı bu yıl okunaklı hale geldi
Ben de kendime domatesli yapıyorum çok severim ben deBenim eşim de karnıyarıkta aynısını yapıyor. Ben karnıyarık yapmıyorum hiç. Patlıcan üzerine domates sarımsak limon sıkıp pişiriyorum sadece, lezzetli oluyor. Çocuklarda yemez en çok kendim için koyuyorum
Ben sevcem artıkKat kat giyinmeyi hiç sevmiyorum
Misafir için kolaylık oluyor ya köfteli bir yemek yaparım firinda yada patlıcan oturtma yaparım hem kirlenmiyor mutfak kizartacagim diye.Ohh ellerine sağlık canım bizde patlıcan yenmiyo çok az yaptım eşim karnıyarık yaptığımda patlıcanını bırakıyo
Börülce hiç denemedim. Patlıcan közlemeye cok üşendim canım çekince marketten alırım napıyım
Kışlık kıyafetleri daha çok seviyorum.Ya ben çok seviyorum kışı bu yıl özellikle çok özledim
Yazın kıyafeti zor giydim kışın en azından giydiklerim zoruma gitmez
kısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalareroş dısarıya kaçmış nasıl gitmiş hiç anlamadım aradım aradım yok kapıyı bi açtım kapının önünde duruyormuş neyse ki ayyy ne varsa dısarda resmen cehennemden kacıyo gibi kaçıyo
Alıcaz inşallah ama bakalım ne zamankısırdı dimi heros? şapşik bunlar dışarıdan da deli gibi korksalar
Mia- belleza şimdiden iyi tatiller kızlar, dönüşte tavsiyelerinizi bekliyorum.
Mikan derin dondurucu bizim buzluklardan daha iyi oluyormuş, koku vs hiç olmuyormuş, benim şimdi 2 buzdolabım var, yoksa kesin alırdım bende. ikisi arasında koku vs anlamında da çok fark varmış. hemen alın inşallah, mevsimi bitmeden doldur mis gibi.
S sarahconnor nerelerdesin huhuhh? hala annendesin dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?