4 gün yetiyor bize fazlası sıkıcı gelmeye başlıyor
Oh maşallah bu hafta alırsam yaparım birseylerAynen canım bize de yetiyo. Ben bıraktığın gibiyim domates sos yapıyorumyarın 1 eylül heycanlıyım yaz bitiyo çok mutluyum
Kışlıkları çıkarınca bakacağım acil alınacaklar var.Alışveriş listesi yaparım Eylül'de neler eksik neler alacağımı felan . Parça parça alırım o yüzden bir süre detoksa ara veririm. Tekrar başladığım zaman haber veririm. Çok iyi oldu ama yapalım yine
Aa evet öyle olabilir. .Kışlıkları çıkarınca bakacağım acil alınacaklar var.
Sonra Kasım indirimini bekleyeceğim
Bütçeyi zarflara ayiracagim için detoks yapmam yada şöyle yapabiriz 30 günlük falan kısa süreli yani
Aynen Kasımda indirim oluyor nerdeyse yarı fiyatına düşenler oluyor.Aa evet öyle olabilir. .
Anaaa kasım indirimini bende bekleyebilirim o zamana kadar para biriktiririm biraz
Evet zaten o zaman hava soğumuş olur iyice nelerimiz eksik görmüş oluruz o zamana kadarAynen Kasımda indirim oluyor nerdeyse yarı fiyatına düşenler oluyor.
Evet hem bakarız yeni sezonda neler çıkacak favoriye ekleyip bakarız bütçe belli olurEvet zaten o zaman hava soğumuş olur iyice nelerimiz eksik görmüş oluruz o zamana kadar
Ben çok sade ve renksiz giyiniyorumEvet hem bakarız yeni sezonda neler çıkacak favoriye ekleyip bakarız bütçe belli olur
Bordo güzel oluyor kış rengiBen çok sade ve renksiz giyiniyorumbiraz farklı renkler alabilirim bordo, gri felan maksimum rengim
EvetBordo güzel oluyor kış rengi
Sana da hayırlı olsunHayırlısı olsun
İyi aynı fiyata almışız
Niye yokki renkleri çabuk mu bitiyor acaba.
Youtube de gördüm baya güzeldiKızlar cam silme robotu kullanan var mı
Günaydın canımGünaydın
Okul başladı
Özlemişim ya
Hayırlı olsun
İyi fikirEvet
Hiç bordo kırmızı kıyafetim yok. Hepsi kahve siyah krem
Ev giysilerimi de biraz renkli alırım yine soft renkler seçerim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?