Son günler zaten çokta şey yapmamak lazımPijama üstü aldım da o sayılmaz bence daha gelmedi zaten
Ben iyiyim canım bu hafta kışlık yiyecekleri bitirip temizliği yapıp kış uykusuna yatmak niyetindeyim
İyiyim okul telaşı başladı bizimde.
oh eline sağlık, ağız tadıyla yiyin inşallahBen iyiyim canım bu hafta kışlık yiyecekleri bitirip temizliği yapıp kış uykusuna yatmak niyetindeyim
başarılı bi yıl diliyorum kuzularımıza, Eylül'e de başarılarİyiyim okul telaşı başladı bizimde.
Birsey olmazben bitti sanmasam şey yapmazdım aslında neyse bakalım zaten daha sonra da yaparım
geçmiş olsun canım, kim hasta hepiniz mi yoksa? neyiniz var? evinize döndünüz mü? başarılar oğluşuna
Ben ve eşim hasta oğlum iyi maşallahgeçmiş olsun canım, kim hasta hepiniz mi yoksa? neyiniz var? evinize döndünüz mü? başarılar oğluşuna
oh eline sağlık, ağız tadıyla yiyin inşallahertuş gitti mi okula sıkıntısız?
başarılı bi yıl diliyorum kuzularımıza, Eylül'e de başarılar
çok geçmiş olsun canım, covid inanılmaz salgınmış yine, dinlenmekten başka çaresi yok, inşallah oğluna bulaşmadan hemencecik geçer gider, o baş ağrısı çok zor oluyor ya, elini kaldıracak halin olmuyo.Ben ve eşim hasta oğlum iyi maşallah
Baş ağrısı ateş filan
Teşekkür ederim hepimizin çocukları güzel mutlu bir dönem geçirsinler
Evet yaa kimi duysam hastaçok geçmiş olsun canım, covid inanılmaz salgınmış yine, dinlenmekten başka çaresi yok, inşallah oğluna bulaşmadan hemencecik geçer gider, o baş ağrısı çok zor oluyor ya, elini kaldıracak halin olmuyo.
Ertus öğlenci canım daha gitmedik dün gece ağladıoh eline sağlık, ağız tadıyla yiyin inşallahertuş gitti mi okula sıkıntısız?
başarılı bi yıl diliyorum kuzularımıza, Eylül'e de başarılar
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlanırsın umarımEvet yaa kimi duysam hastateşekkür ederim inşallah toparlayacağım
Sevmeyince sevilmiyor herhalde bu okul yaErtus öğlenci canım daha gitmedik dün gece ağladı
Pilot olmak istiyo pilot olabilmen için okula gitmelisin diye baya bi konuşma yaptık. Yeni dersler eklenmiş 4. Sınıfta bide onları ballandırarak anlattım iyi gibi şimdilik bakalım
Kidzania var İstanbuldaErtus öğlenci canım daha gitmedik dün gece ağladı
Pilot olmak istiyo pilot olabilmen için okula gitmelisin diye baya bi konuşma yaptık. Yeni dersler eklenmiş 4. Sınıfta bide onları ballandırarak anlattım iyi gibi şimdilik bakalım
Ya bi bakayım canım ekim kasım gibi gidebilirizKidzania var İstanbulda
Yolunuz düşerse oraya götürebilrsin
Belki izmirde de vardır
Doktora gittin mi canım, tekrar geçmiş olsunGünaydın kızlar
Yine hastalıktan uyuyamadığım bir gece
Başımın ağrısından ölüyorum sandım
Gözlerim kan çanağı olmuş öyle kötüyüm
Oğluma zar zor bişeyler hazırladım o yedi gitti
Beslenmesini koymadım alsın okuldan bişeyler hiç halim yok
İlaç içtim biraz iyi gelirse uyumayayı deneyeceğim
Bu arada kediciklerimi de besledim nasıl aç oluyorlar sabahları kıyamam
Öyle güzel anneleri varki mama gözüne az gelirse yavrular yesin kalırsa yerim diye bekliyor
Ya sen ne güzel annesin diyorum cevap veriyor anlıyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?