- 19 Şubat 2021
- 6.865
- 20.027
- 298
- 39
Afiyet olsun yeni maratonumuz başladıGünaydın kızlar çok Günaydın hemde erken başladık güne
Yeni dönem güzel geçer umarım
Kızım çok heyecanlıydı erkenden gittiler okula.
7 de uyandım kahvaltı beslenme hazırlık derken saat 8 oldu. Bir çay kahvaltı atistirip evi hızlıca toparlayıp gelirim.
Biraz planlama yaparım buralarda olurum
SağolAfiyet olsun yeni maratonumuz başladı
Oyy kıyamamGünaydııın
Benim mesai saatleri değişmedi
Oğlum bugün ilk gün gitmesem olur mu diyo. Olur mu ilk günden dedim yarın gitmeyim o zaman diyo
Evet artıları çok fazlaSağolAynen başladık. En azından günümüz planlı ilerliyor okul zamanı
Yaa oğlun tam benim kafadanGünaydııın
Benim mesai saatleri değişmedi
Oğlum bugün ilk gün gitmesem olur mu diyo. Olur mu ilk günden dedim yarın gitmeyim o zaman diyo
Evet yaa ne zamandır yokBen de bugün evi toparlarım. Turşuluk aldım onu yaparım yarın da temizliğe başlarıım.
Hayırlı olsun çocuklarımız için güzel bir yıl olsun inşallah
wendy sen nerelerdesin
Yaa oğlun tam benim kafadan
Ben gitmediğiö okulu bırakıyorum hafta içi
Üzerimde okula giden çocuk mutsuzluğu var hep
Uyuyunca geçse keşkeuyu sen uyu
geldim kuzum geldim, geçen hafta oryantasyonda çocukların yanında olayım dedim, ayy okuldan okula koştuk oradan yemek yedik falan derken inanılmaz yoruldummm. işe dinlenmeye geldimwendy sen nerelerdesin
geldim kuzum geldim, geçen hafta oryantasyonda çocukların yanında olayım dedim, ayy okuldan okula koştuk oradan yemek yedik falan derken inanılmaz yoruldummm. işe dinlenmeye geldim
Hoşgeldin sabah telaşı ayrı birde okula git gel ayrı işGünaydınnn, bebeleri okula ancak gönderebildim, işimin başına geldim, Allahını seven üstüme kahve atsın
Bitmedi daha bu hafta son.Ben eylül başında bitti sanmıştım dı
gelsin canım ne yaptı minnoş sevdi mi okulu
sevdiler canım, küçük kızım ablanın yanına transfer oldu, 1. sınıfa, oğlumda aynı okulunda devam, kızımın eski öğretmeni denk geldi oğluma, öğretmen tanıdık oldu, 2 arkadaşı da oğlum için o sınıfa yazılmışlar, öyle olmasına rağmen acaba problem yapar mı dedim ama (oryantasyonda yaptı biraz çünkü) şükür sıkıntı çıkarmadan geçti sınıfına, babannesi alacak bu hafta birazdan çıkar zaten.gelsin canım ne yaptı minnoş sevdi mi okulu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?