ya kuzum inşallah motive olmuş şekilde gelirErtus öğlenci canım daha gitmedik dün gece ağladı
Pilot olmak istiyo pilot olabilmen için okula gitmelisin diye baya bi konuşma yaptık. Yeni dersler eklenmiş 4. Sınıfta bide onları ballandırarak anlattım iyi gibi şimdilik bakalım
bu sene bende götürsem oraya, oğlumun yaşı tutmayınca giremeyecek diye götürmedim geçen senelerde, hep bi yaş denk getirmeye çalıştım.Kidzania var İstanbulda
Yolunuz düşerse oraya götürebilrsin
Belki izmirde de vardır
ohh ellerinize sağlık, banyo foşur foşur olmazsa yıkanmış sayılmaz zatenSelam kızlar
Dün inşaat temizliğine gittik eşim ben oğlum
Herkes bir işin ucundan tuttu akşama kadar temizledik ama baya yorulmuşuz
Daha da temizlenecek o kadar çok yer var ki
Ev küçücük ama ustalar sağolsun hiç dikkat etmemişler her yeri aşırı kirletmişler
Evde su olmayınca çok zorlandık, banyo için suyu bekleyeceğiz foşur foşur yıkamadan olmayacak
Bugün de okuldayız, sabah oğlumun kırtasiye malzemelerini bıraktık bir dünya poşet eşimle zor götürdük
Yeni eğitim öğretim yılımız çok güzel geçsin
Benimde tadilat bitti, modumuz yükselsin diye eşimle toparladık, yardımcı alacaktım bi kaç gelecek dolap var, şimdi adamlar gelince tekrar kirletirler stres olurum diye erteledim, zaten 10 gün evdeyim dedim ve pazar gününe kadar hiç bir şeye elleyemedim resmenöyle bi koşturmaca ve yoğunluk, dün kahvaltı sonrası artık bana kimse ellemesin bi evi düzenlemem lazım dedim ve o enerjiyle toparlamışım her yeri, gece yorgunluktan uyuyamadım neyse ki ev toparlandı baya, yine de yapayım desem daha bir sürü yer çıkarırım yani, bu nedir arkadaş ya.
Afiyet olsun canım çok severimFıstıklar hazır
Teşekkür ederimAfiyet olsun canım çok severim
Haşlanıp mı yeniliyor bu
Ben de ilk defa duydumTeşekkür ederimevet taze bu biraz kabuğunu açıyoruz ve tuzlu suda haşlıyoruz. Ben de burda öğrendim bunu çok lezzetli. Ben yer fıstığı sevmem pek ona rağmen bu halini çok seviyorum
Askı memnuya hazırızFıstıklar hazır
Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerimSelam kızlar
Ben de sanki kendim öğrenciymişim gibi uyuyamadım. Sabah erkenden uyandım. Evi toparlayıp tekrar uyumayı denedim bir süre.
Sonra kızımı okula bıraktım.
Arkadaşlarla biraz yürüyüş yapıp, kahvaltıya gittik. Eve dönüş öğleni buldu. Bamya ayıkladım. O da oyalayıcı bir iş olduğundan ayıklarken bir arkadaşımı arayıp sohbet ettim. Sonra okuldan kızımı aldım. Eve dönünce bamyayı pişirdim. Çorba var. Salata eklerim.
Yarın kızımın doğum günü. Arkadaşlarıyla kutlamak istiyormuş. Onun için hazırlık yapacağım. Önce alışveriş yapmam lazım. Hava güzel, dışarıda kutlarız diye düşündük. Yarın da onun telaşı ile geçer. Dolu dizgin başladık valla
Teşekkür ederim, denk gelirsen mutlaka dene sen seversin benceBen de ilk defa duydum
Hiç tazesini de görmedim
Afiyet olsun denemek lazım
çok çok hazırAskı memnuya hazırız
Belleza’nın meşhur kahvaltı döngüsü başladıys okul açılmıştırSelam kızlar
Ben de sanki kendim öğrenciymişim gibi uyuyamadım. Sabah erkenden uyandım. Evi toparlayıp tekrar uyumayı denedim bir süre.
Arkadaşlarla biraz yürüyüş yapıp, kahvaltıya gittik. Eve dönüş öğleni buldu. Bamya ayıkladım. O da oyalayıcı bir iş olduğundan ayıklarken bir arkadaşımı arayıp sohbet ettim. Sonra okuldan kızımı aldım. Eve dönünce bamyayı pişirdim. Çorba var. Salata eklerim.
Yarın kızımın doğum günü. Arkadaşlarıyla kutlamak istiyormuş. Onun için hazırlık yapacağım. Önce alışveriş yapmam lazım. Hava güzel, dışarıda kutlarız diye düşündük. Yarın da onun telaşı ile geçer. Dolu dizgin başladık valla
Nice güzel sağlıklı yaşları olsunSelam kızlar
Teşekkür ederizDoğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim
Aynen aynen ilk günden başladıkBelleza’nın meşhur kahvaltı döngüsü başladıys okul açılmıştır
Kızının doğum gününü kutlarım, nice yıllara
Teşekkür ederizNice güzel sağlıklı yaşları olsun
Kaç yaşına girdi
Çok güzelTeşekkür ederiz
Aynen aynen ilk günden başladık
Teşekkür ederiz
Teşekkür ederiz
09.09 9 yaşına girecek
İyi ki doğmuş mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallahSelam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?