ya kuzum inşallah motive olmuş şekilde gelir
Kidzania var İstanbulda
Yolunuz düşerse oraya götürebilrsin
Belki izmirde de vardır
bu sene bende götürsem oraya, oğlumun yaşı tutmayınca giremeyecek diye götürmedim geçen senelerde, hep bi yaş denk getirmeye çalıştım.
ohh ellerinize sağlık, banyo foşur foşur olmazsa yıkanmış sayılmaz zaten daha kaç tur daha temizlenir oralar, stres yapma.

Benimde tadilat bitti, modumuz yükselsin diye eşimle toparladık, yardımcı alacaktım bi kaç gelecek dolap var, şimdi adamlar gelince tekrar kirletirler stres olurum diye erteledim, zaten 10 gün evdeyim dedim ve pazar gününe kadar hiç bir şeye elleyemedim resmen öyle bi koşturmaca ve yoğunluk, dün kahvaltı sonrası artık bana kimse ellemesin bi evi düzenlemem lazım dedim ve o enerjiyle toparlamışım her yeri, gece yorgunluktan uyuyamadım neyse ki ev toparlandı baya, yine de yapayım desem daha bir sürü yer çıkarırım yani, bu nedir arkadaş ya.

Tadilat sonrası toparlanmak anca birkaç temizlik sonrası oluyor cidden hem psikolojik hemde fiziksel yorgunluk.
Günlük işler yine bu kadar yorucu gelmiyor exra iş çıkınca zorluyor.

Haftalık, aylık, günlük planlamalarimi biraz yazdım.

Öncelikle rutinim
Sabah kahvaltı
Ev toparlama
Bakım yapmak giyinmek hazırlanmak
Öğlen yemeği
Dinlenme kitap okuma veya film izlemek
Okul çıkışı sonrası görev belirleyip yapmak
Kızımda ödev yapar bu sürede.
Akşam yemeği
Sonrası değişken zaman banyo günü veya aktivite dinlenme kitap okuma vs.
Cuma ve cumartesi temizlik 2 güne böldüm.
Pazar dinlenme.
Cumartesi saç bakımı çarşamba cilt bakımı
Cuma sebze alisverisi eşim yapıyor genelde
Perşembe buzdolabı kontrolü ve market alışverişi

Yazarken bile yoruldum

Slm kızlar,
Hepimize yeni eğitim öğretim yılı hayırlı olsun
Bugün 6.30 da uyandım. 7 ye kadar herkes uyurken kahvaltı hazırladım, kendim hazırlandım. Yarım saat erken uyanmak çok şey fark ettirdi.
Oğlumun beslenmesini akşamdan hazırlamıştım. Güzel bir başlangıç oldu.

Öğlene kadar dersim vardı bugün, hızlı geçti. Özlemişim. Dönüşte pazara uğradım.
Taze yer fıstığı da vardı, şimdi haşlıyorum
Çamaşır attım makineye.
Akşama kıymalı makarna salata yapacağım.
Yarın okul çıkışı Hataya gideceğiz eşimle düğün var. Sonra hemen döneceğiz. Benim çarşambam boş ama eşimin derse yetişmesi gerekiyor.

wendy ben de iyiyim. Tek canımı sıkan küçük oğlumun öğretmeni bu hafta yok. Oğlum dün çok üzüldü. Ama sağlık problemi Allah şifa versin yapacak bir şey yok.

Afiyet olsun canım çok severim
Haşlanıp mı yeniliyor bu
Teşekkür ederim evet taze bu biraz kabuğunu açıyoruz ve tuzlu suda haşlıyoruz. Ben de burda öğrendim bunu çok lezzetli. Ben yer fıstığı sevmem pek ona rağmen bu halini çok seviyorum

Selam kızlar
Ben de sanki kendim öğrenciymişim gibi uyuyamadım. Sabah erkenden uyandım. Evi toparlayıp tekrar uyumayı denedim bir süre.
Sonra kızımı okula bıraktım.
Arkadaşlarla biraz yürüyüş yapıp, kahvaltıya gittik. Eve dönüş öğleni buldu. Bamya ayıkladım. O da oyalayıcı bir iş olduğundan ayıklarken bir arkadaşımı arayıp sohbet ettim. Sonra okuldan kızımı aldım. Eve dönünce bamyayı pişirdim. Çorba var. Salata eklerim.

Yarın kızımın doğum günü. Arkadaşlarıyla kutlamak istiyormuş. Onun için hazırlık yapacağım. Önce alışveriş yapmam lazım. Hava güzel, dışarıda kutlarız diye düşündük. Yarın da onun telaşı ile geçer. Dolu dizgin başladık valla

Doğum günü kutlu olsun nice mutlu yıllar dilerim

Belleza’nın meşhur kahvaltı döngüsü başladıys okul açılmıştır

Kızının doğum gününü kutlarım, nice yıllara

Nice güzel sağlıklı yaşları olsun
Kaç yaşına girdi

İyi ki doğmuş mutlu sağlıklı yaşları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…