Neden öyle
Birinci sınıfta da mı böyleydi
Öğretmen veya arkadaşları işe arası nasıl
Anlatmadığı şeyler olabilir mi

Selama kızlar biz bir geldik hastalıktan gözümü açamıyoruz kaç gündür hastanede serumlardayız
Geldiğim günün akşamı küçük kızımın doğumgünün yaptık o sabah başladı hastalık ablamlara anneme filanda hep bulaştı ya herkes hasta

Oyy çok geçmiş olsun
Çok kötü salgın demek ki
Kimi duysam hasta

Neden öyle
Birinci sınıfta da mı böyleydi
Öğretmen veya arkadaşları işe arası nasıl
Anlatmadığı şeyler olabilir mi
Anaokulundan beri böyle canım o zaman okulu görünce ağlamadan önce bide istifra ediyodu kıyamam okul sevmiyo ilk günden beri. Yani destek almak için gittik doktora kaç kere. Devlete gittik ilaç verelim dedi yok artık dedim sakinleşsin diyeymiş kaygılı bir çocuk. Özele götürdük o da çocuğunuzun mizacı bu dedi. Anaokulundayken bana şey diyodu beni okula bırakıp giderken ya sana araba çarparsa bişey olursa diyodu
Hep böyle kaygıları var öğretmeni de duygusal zekası geride diyodu. Geçen sene biraz daha iyiydi gerçekten öyle duygularını yönetmekte zorlanıyo. Bakalım daha ilerde böyle zorlanırsa gerçekten yine destek alırız

Geçmiş olsun canım
Doğum günü kutlu olsun minnoşun nice mutlu yaşları olsun inşallah

Kıyamam yaa
O zaman baya düzelmiş kusma filan yoksa artık

Ortaokulda daha iyi olacaktır inşallah
Babasının işi filan etkilemiş olabilir mi peki
Destek aldığınız kişi bir sebep söyledi mi

Kıyamam yaa
O zaman baya düzelmiş kusma filan yoksa artık

Ortaokulda daha iyi olacaktır inşallah
Babasının işi filan etkilemiş olabilir mi peki
Destek aldığınız kişi bir sebep söyledi mi
Yok canım öyle bişey demedi ama 2 3 yaşından beri böyle yüksek sesten çocuklardan çok korkuyodu o zamanlarda zamanla onları aştık bunları da aşarız inşallah bi kere demiştim ya A harfinden korkuyodu tuvalete girmek istemiyodu klozetin markasından dolayı şimdi gülüyorum ama çok zor günlerdi yaa

Benim oğlum da yüksek sesten korkardı rahatsız olurdu
Hala sesim yükselsin ürker

İnsan tabi yaşarken çok zor geliyor
İnşallah her şeyi gülerek anlatırsın canım
Onlar büyüyor da bizler de büyüyoruz

İnşallah canım

Hoşgeldin hayırlı olsun yeni dönemimiz

Geçmiş olsun doğum gününüz kutlu olsun

Hala sular gelmedi ama bir şekilde mutfağı toparladım.
Çayımı yaptım kızım ödev faslını çok uzattı okuldan gelince odasında oynadı tatilde tablete fazla karışmadım ama okul dönemi ödev bitince bakabilecegini söyledim. Şimdilik iyi gidiyoruz (2. Gün )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…