Sağol canim
Bu havalar güzel hafif serin oluyor şort giyme mevsimi geçti burada
Sabah ve akşam serin oluyor öğlen sıcak oluyor burada.
Evet öğlen çok sıcaktı o dayanılmaz sıcaklar gitti ama neyse ki. Öğlen okula giderken yolda örgü panço gördüm oraya parketmiş herhalde öğlen sıcak olunca

Evet öğlen çok sıcaktı o dayanılmaz sıcaklar gitti ama neyse ki. Öğlen okula giderken yolda örgü panço gördüm oraya parketmiş herhalde öğlen sıcak olunca
Sıcak olunca çıkarmış demekki düşürmüştür

Selam kızlar
Gece 4.30 da yola çıkıp 8 olmadan eve vardık çok şükür
Çok uykum var, yolda uyudum gelince de 1saat uyudum ama yetmedi

Annem bir tencere sarma dolma hazırlamış sağ olsun onu pişireceğim akşama,

Çamaşır attım makineye

Çocuklar babaannelerine geçtiler belki biraz daha kestiririm

S sarahconnor ben de şikayet etmemeye niyet ettim. Sürekli kendimi eleştiriyorum bunu da bırakacağım. Düşünce tarzımızı değiştirmeye çalışalım bakalım

Yaa annen ne güzel kadın maşallah

Kendimi ben de çok eleştiriyorum
Her ufak yaptığım hatayı bile sanki kocamanmış gibi büyütüp kafamda döndürüyorum
Kızıyorum keşkelere boğuluyorum

Değiştirmek zor ama deneyelim

Canım annem öyledir ya tek çocuk olmanın da faydalarını görmüyor değilim şimdi

Aynı ben de öyleyim çok takılıyorum bazı şeylere yine de azıcık birazcık törpüledim kendimi ama yolum uzun, denemeye değer ama

Valla geçen sezon pentiden almıştım hem kızlara hem kendime o kadar kötü olmuşki kumaşları hepsini attım
Benim de bikaç takım almam lazım
Biz klimada yatıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…