Herkesin ideal hızı varbenden sonra çıkarmış, daha iyi hissetmiş kendini, bence üşüttü havalardan dolayı. eğer kötü hissedersen rehber öğretmenden ulaş bana dedim.
harikasın, bende ne zaman müzik açsam hem işten zorlanmıyorum, hemde yapacağımdan kat kat fazlasını yapıyorum.
mesela çamaşır katlıyorsam dolaptakileri de düzenliyorum yerleştirirken falan. mutfakta bulaşıkları kaldırınca ortada dolanan ıvır zıvırları da toparlıyorum, ne biliyim buzdolabını yerleştiriyorum falan. kesinlikle müziksiz ben bi hiçim. ama hızlı da yavaşta yapmak istemem ya, normal bi hızım var bence.
dikkat et kendine canım, sizin oralar sıcaktır daha.
mikan bende öyleyim, yüklenme kendine, çocukların okullar saatler falan 1 haftamız daha var gibi girecek düzene.
Evet canım tabi ki ev düzenli temiz olunca çok mutlu oluyorum ben deEvet bazen bende acele ediyorum özellikle haftalik temizlikte
Bahar temizliğini hiç sevmiyorum.
Ama en son böyle ev temiz pırıl pırıl çok hoş oluyor tabi
Ben de çok seviyorumAma beyaz tene de çok yakışıyor kızıl
Evet ekledim sepete 2 tane almam lazım
Bu canım bizdeki
Evet olur gerçekten
Salaş duruşu güzel benceDün kargodan bu takım geldi ama üst büyük oldu iade etsem mi kararsız kaldım .
Alt çok iyi ama üst gerçekten çok bol duruyor sanki bir tık daha dar olabilirDün kargodan bu takım geldi ama üst büyük oldu iade etsem mi kararsız kaldım .
Neyi iade ediyosun canım kaçırdım mesajları kombinine bayıldımbende gri pantolon almayı düşünüyorum
Evet alt kendi bedenim ama üst büyük beden malesef beden kalmamış koyu kahvesi var onu alırım belki bakalımAlt çok iyi ama üst gerçekten çok bol duruyor sanki bir tık daha dar olabilir
Rengi filan çok güzel ama
Salaş duruşu güzel bence
O zaman bunlar kalsın koyu kahvesini de alEvet alt kendi bedenim ama üst büyük beden malesef beden kalmamış koyu kahvesi var onu alırım belki bakalım
Ya varya bir bakıyım dedim kendi bedenimi buldum aldımO zaman bunlar kalsın koyu kahvesini de al
O zaman güle güle kullan canımYa varya bir bakıyım dedim kendi bedenimi buldum aldımoh be iyi oldu rengini duruşunu çok sevmiştim.
Aa tam benim aradığım bolluk link var mı canım bunların modeli böyle oluyo ben böyle bol giyiyorum normalde s beden giyiyorum kazaklarım XL alırım hepDün kargodan bu takım geldi ama üst büyük oldu iade etsem mi kararsız kaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?