benim de Salacak'ta evim olsa ben de milyoner olurdum hahaha :))
diğer ev nerde canım o da öyle değerliyse ohoo :)
mavimli

Kadıköyde üç katlı müstakil bahçeli şu dizi evelerinden o ateş tuğlalı falan :)
aman Allah'ım o da Kadıköy'de ve müstakil ve bahçeli ve o dizi evlerinden
üstelik boş
onu tutayım canım ben o zaman :)
yok ama ona benim param yetmez

Aaa şu eşyaların istanbulda depoda mı kilimler yastıklar...

bana halı lazım kilimde olur satıcaksan haberim olsun :)
iyice ticarete döndük
ne demek ben sana hediye edeyim. El yapımıdır benim halılar kilimler. Eşyalarımda tarz aslında napsam bilemiyorum satmak da istemem sevdiğim birileri kullansın işte.

Benim eşyalar üniversite öğrencisine gitmez. Çalışan iyi para kazanan birilerine kiralamam gerekir.

Benim eşyalar üniversite öğrencisine gitmez. Çalışan iyi para kazanan birilerine kiralamam gerekir.

anladım canım. hayırlısı olsun. bu devirde kiracıyla uğraşmak da zor Allah iyi insanlara denk getirsin. evini eşyanı hırpalamayacak zamanında ödemesini yapacak sorumluluk sahibi insanlara.

ne demek ben sana hediye edeyim. El yapımıdır benim halılar kilimler. Eşyalarımda tarz aslında napsam bilemiyorum satmak da istemem sevdiğim birileri kullansın işte.

ben el yapımı ürünlere bayılırım.
hediye kabul edemem, mahçup olurum.
Yinede düşünmen yeter sağolasın

Ben de atmak istiyorum fazlalıkları

Ben de atmak istiyorum fazlalıkları

Biz görevler halinde yapıyoruz
Üstler askıdakiler çorap iç giyim mayo gibi aktivite kıyafetler alt giyim ayakkabılar
Hepsini tek tek inceleyip bakıyoruz
Mutluluk vermiyorsa ayırıyoruz. Sende dene istersen

Biz görevler halinde yapıyoruz
Üstler askıdakiler çorap iç giyim mayo gibi aktivite kıyafetler alt giyim ayakkabılar
Hepsini tek tek inceleyip bakıyoruz
Mutluluk vermiyorsa ayırıyoruz. Sende dene istersen
Önce ortaya yığıyoruz aşk olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…