sağolasın. evet zor olur gerçektenevin harika yerdeymiş
ama benim ve eşimin iş yeri Avrupa yakasında
ordan gidip gelmek biraz ters olabilir
Kadıköyde üç katlı müstakil bahçeli şu dizi evelerinden o ateş tuğlalı falan :)benim de Salacak'ta evim olsa ben de milyoner olurdum hahaha :))
diğer ev nerde canım o da öyle değerliyse ohoo :)
mavimli
aman Allah'ım o da Kadıköy'de ve müstakil ve bahçeli ve o dizi evlerindenKadıköyde üç katlı müstakil bahçeli şu dizi evelerinden o ateş tuğlalı falan :)
ne demek ben sana hediye edeyim. El yapımıdır benim halılar kilimler. Eşyalarımda tarz aslında napsam bilemiyorum satmak da istemem sevdiğim birileri kullansın işte.Aaa şu eşyaların istanbulda depoda mı kilimler yastıklar...
bana halı lazım kilimde olur satıcaksan haberim olsun :)
iyice ticarete döndük
boşuna milyonere çıkmadı adımaman Allah'ım o da Kadıköy'de ve müstakil ve bahçeli ve o dizi evlerinden
üstelik boş
onu tutayım canım ben o zaman :)
yok ama ona benim param yetmez
Benim eşyalar üniversite öğrencisine gitmez. Çalışan iyi para kazanan birilerine kiralamam gerekir.uzun yıllar yurt dışında kalacaksan ve burdan oraya eşya götürmek çok maliyetliyse ordan yenisini al bence
burdaki eşyaların yeni miydi, oradaki evine uyumlu mu bunları da hesaba kat
eşyalı ev daha yüksek kiraya veriliyor sonuçta eşyalı verebilirsin
daire çevresinde üniversite falan varsa eşyalı ev rağbet görebilir
aksi takdirde 2.el eşya alan yerlere satabilirsin
Benim eşyalar üniversite öğrencisine gitmez. Çalışan iyi para kazanan birilerine kiralamam gerekir.
ne demek ben sana hediye edeyim. El yapımıdır benim halılar kilimler. Eşyalarımda tarz aslında napsam bilemiyorum satmak da istemem sevdiğim birileri kullansın işte.
zor ya haklısın. Sağolasın.anladım canım. hayırlısı olsun. bu devirde kiracıyla uğraşmak da zor Allah iyi insanlara denk getirsin. evini eşyanı hırpalamayacak zamanında ödemesini yapacak sorumluluk sahibi insanlara.
ya nolcak yeter ki birileri severek kullansın zamanı gelince konuşalım gene.ben el yapımı ürünlere bayılırım.
hediye kabul edemem, mahçup olurum.
Yinede düşünmen yeter sağolasın
ya nolcak yeter ki birileri severek kullansın zamanı gelince konuşalım gene.
Marie kondoyu okuyunca evde giyeceğim eşyaların daha özenli olmalı kısmına takılmış ve tüm çamaşır sulu özensiz olanları evden çıkarmıştım
Okudukça bize de hatırlatman güzel oluyorMia-
Ben de atmak istiyorum fazlalıklarıMarie kondoyu okuyunca evde giyeceğim eşyaların daha özenli olmalı kısmına takılmış ve tüm çamaşır sulu özensiz olanları evden çıkarmıştım
Okudukça bize de hatırlatman güzel oluyorMia-
Hızlısın
Ben de atmak istiyorum fazlalıkları
Önce ortaya yığıyoruz aşk olsunBiz görevler halinde yapıyoruz
Üstler askıdakiler çorap iç giyim mayo gibi aktivite kıyafetler alt giyim ayakkabılar
Hepsini tek tek inceleyip bakıyoruz
Mutluluk vermiyorsa ayırıyoruz. Sende dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?