Başka iş yapmadım nerdeyse bu günHızlısın
Ben birazdan yapıcam :)
Misafirin kaldırma kuvveti.İşten eve geldim. Yemek yedik. Hasta ziyareti yapmamız gerekiyordu. Eşimin ailesi çaya gelecekmiş. Bunu öğrenince tabi hemen mutfağı topladım. Bulaşık makinesini boşalttım, çıkanları makineye koydum. Evi toparladım. Yıkanmış çamaşırlar vardı katlayıp yerleştirdim. Lavabo wc cifledim, aynayı silip havluyu değiştirdim, çöpü boşalttım. Sonra ziyarete gidip geldik onlar da peşimizden geldiler. Yani gerçekten en hızlı toparlanma biri geleceği zaman oluyor :)
Önce ortaya yığıyoruz aşk olsun
bugün süpür sil günüm.Başka iş yapmadım nerdeyse bu günyarına baya iş var bakalım..
2 kez aynı işi yapmak sinir bozucu olmalıBugun aspirator ve ocak silme görevini yaptim ama sonrasinda yemek tasti. Bir kere yapinca bitse keske.
İşten eve geldim. Yemek yedik. Hasta ziyareti yapmamız gerekiyordu. Eşimin ailesi çaya gelecekmiş. Bunu öğrenince tabi hemen mutfağı topladım. Bulaşık makinesini boşalttım, çıkanları makineye koydum. Evi toparladım. Yıkanmış çamaşırlar vardı katlayıp yerleştirdim. Lavabo wc cifledim, aynayı silip havluyu değiştirdim, çöpü boşalttım. Sonra ziyarete gidip geldik onlar da peşimizden geldiler. Yani gerçekten en hızlı toparlanma biri geleceği zaman oluyor :)
Ben 70 kilo ile hamile kaldım. 74 kilo ile doğuma girdim. Kızım 3.300 gr doğdu. Şu an 65 kiloyum.elecda kilo durumun nasıl. hamilelikte çok az kilo aldığını hatırlıyorum.
ben şimdiden 10 kg aldımçikolata bitiriyor beni. sağlıklı yeme düzeni oturtamadım malesef.
Bu konuda kendisine katılıyorum zira hamileliğin son dönemlerinde eşimin şort ve tişörtlerini giydim. Kendimi basketbolcu gibi hissediyordum:)Dün konmari kitabında ev kıyafetlerine değinmiş.
diyordu ki yalnızken de kendinizi önemseyin.
her kıyafeti evde giyerim diye ayırmayın.
evdeki görüntümüz bizi mutlu ve rahat hissettirmeliymiş.
dolabıma baktım.
ve birkaç şey daha ayıkladım :)
marie kondo beni yakıcak
ooffff herşeyi sadeleştirebiliyorum, ama kıyafete gelince olmuyor
cidden, evde, mutfakta, heryerde bu konuda çok yol katettim ama şimdi yazlık ve kışlıklar ayrılırken eleyeyim diyorum, evet eleyeceğim ama o kadar da yapamayacagım, kişisel eşyalarımla aramda duygusal bağ var sanki
işin bu kısmında başarısızım
Duygusal bağ kurduğun kıyafetleri kutulayıp kaldır.
ihtiyaç duyup ta o kutudan eşya çıkartmıyorsan ver gitsin.
Bu konuda kendisine katılıyorum zira hamileliğin son dönemlerinde eşimin şort ve tişörtlerini giydim. Kendimi basketbolcu gibi hissediyordum:)
Ahh ne güzel eşin senden kilolu o zamanBu konuda kendisine katılıyorum zira hamileliğin son dönemlerinde eşimin şort ve tişörtlerini giydim. Kendimi basketbolcu gibi hissediyordum:)
Sende oku canım kitabı. Çok faydası olur.ooffff herşeyi sadeleştirebiliyorum, ama kıyafete gelince olmuyor
cidden, evde, mutfakta, heryerde bu konuda çok yol katettim ama şimdi yazlık ve kışlıklar ayrılırken eleyeyim diyorum, evet eleyeceğim ama o kadar da yapamayacagım, kişisel eşyalarımla aramda duygusal bağ var sanki
işin bu kısmında başarısızım
kendıme gıcık oluyorum bu anlarda, bunu aşmam lazım, denerim bunu da ama kesın o kutu benle yaşar
kızının dolabı çok sade ve guzel olmuşMia- , ben de bu akşam misafir var, yarın da yeğenimin doğumgunu var, cocukların kışlıklarını halledebilirsem şükredeceğim, haftasonu 2 gunde program olunca kendımı cok yorgun hıssedıyorum artık, hala işteyim, çıkış saat 1
Dün kızımın dolabını düzenlerken senin yığma taktiğini uyguladım.
sonuç çok iyi oldu :)
Sabah kalktım balkonu yıkadım çamaşır serdim. Oturma odası topladım kahvaltı hazırladım. 11 gibi yeniden kalkıp süper hızlı bir şekilde kalan odaları toplayıp süpürge yapacağım inşallahbugün süpür sil günüm.
yemek vs yapılacak
Kızımın dolabının öncesi hali ....
Eki Görüntüle 2199404 Eki Görüntüle 2199405 Eki Görüntüle 2199407 Eki Görüntüle 2199406
Sonrası....
Eki Görüntüle 2199408 Eki Görüntüle 2199409 Eki Görüntüle 2199410 Eki Görüntüle 2199411
Eki Görüntüle 2199413 Eki Görüntüle 2199414
Dolabımın son hali en alt çekmecede pantolonlarım ve ev giyimim var çekmeyi unutmuşum.
üst sepetlerde atkı eldiven vs var.
Ben 1.74 boyunda, 65 kiloyum. Eşim 1.85 boyunda 80 kilo:)Ahh ne güzel eşin senden kilolu o zamanbenim eşim xs giyiyor ideal kilomda bile dar oluyorlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?