ya cidden cekmecelı dolaplar cok daha kullanısşı bence de, kızımın da oğlumunda gardroplarından cok o büyük çekmeceli şifonyerlerini kullanıyorum, e gardrop almasan da olmuyor, bu gardrop dızaynlarının revıze edılmesı gerek artık, daha bol çekmeceli olması gerek...

Yaaa çok güzel olmuş
Benim çekmecem çok az. Bu işe yaramaz kocaman dolabı atıp 8 çekmeceli şifoniyer alsam daha çok iş görecek

Harika
[/QUOTE]

Çekmece candır :)
daha yazlık kıyafetlere yer bulmam gerekiyor.
şimdiki aklım olsa dolabımı kendim tasarlardım
raf yerine tel sepetli çekmecelerim olur üstler askı olurdu.
herşeyim sığardı.

Ben 1.74 boyunda, 65 kiloyum. Eşim 1.85 boyunda 80 kilo:)
Bütün kıyafetlerini kullanabilirim ama insan iyi hissetmiyor içinde yahu:)
Ben eşimin yanında ablası gibi duruyorum resmen o da 62-63 kilo falan. Ben 69 kiloyum 165 boyum. Ay hem kısa hem şişkoyum

İkeanın hemnes serisini çok beğeniyorum ben. Odamı değiştirirsem onu alacağım sanırım.

Çekmece candır :)
daha yazlık kıyafetlere yer bulmam gerekiyor.
şimdiki aklım olsa dolabımı kendim tasarlardım
raf yerine tel sepetli çekmecelerim olur üstler askı olurdu.
herşeyim sığardı.
Olur inşallah canım elinde sonunda eskiyecek nasılsa değiştireceğiz

Yok hiç bana göre değil:)
Aldım taytlı takımlarımı oh mis:)
Ben üstüme tam olan kıyafetlerden hoşlanıyorum. Ne dar ne bol olacak kü buna ev kıyafetleri de dahil.

Bende tayt severim ama üstüne giydiğim seyler salaş olur genelde.
paçaları lastikli eşortmanları severim düz paçaları sevmem.
jean genelde dar yüksek bel giyerim.
ama dökümlü bol kazakları severim.

boyfriend'e bayılırııımmmmm,
pantolonlarımdan 4/3'ü boyfreind, salaş giyinirim, sanki vucudum bellı olursa çok kötü görünürüm diye bi gerilimim var,sanırım cok barışık değilim bedenımle :)
taytta severım aynen, ama ustunden ıllaaa bol salaş seyler gıymelıyım

esyam cok degıl, en azından şöyle; cocukların kendı odaları var ve gerekli mobilyaları, bu eve tasınırken yatak odam bıtmıs sekıldeydı, onu yenıledim, onu da misal o aynalı tuvalet masası mı ne denıyosa ondan almadım, onun yerıne 2 adet buyuk cekmecelı sıfonyer aldım, bırınde esımın bırınde de benım iç giyim ve pijamalarımızı koydum miss oldu, salonda unıte koltuk ve yemek masam dışında hiçbirşey yok, yasam alanımız gayet sade

ne akla hizmet kaba almışım o kadar mobilyayı anlamıyorum.

ben aynalı dolabın aynasını çıkartıp kızımın odasına koydum.
kızımın odasında havlu dolabı tarzı birşey vardı onuda eşime verdim iş yerine götürdü.
ama dolabım 5 kapılı yeterli alanı var ama kaba
yatak başım desenli göz yorucu
komodinler şuan boş halde duruyolar
5li ince uzun dolap var iç çamaşırlarım havlularım orda
puf var ince uzun yine desenli kumaştan

geçen eşime dedim spotcuya verelim
ne oldu çok beğenerek almıştın dedi.
bu eve uymadı dedim
kapaklarını açsam yatakla dip dibe geliyor genelde kızımda geçmek istiyor o sırada.

tüller de mesela evin genelini jaluzi yapacağım
böylece yıka ütüle as derdi olmayacak
salondakiler dışında
sadece 1 odamda 7 parça tül perde var.

2 odamı yeniledim oralarla ilgili sorunum yok.
1 odam boş eşime çalışma alanı yapıcaz sadece masa ve oturma alanı. çamaşır da kurutucam.
giriş holde portmantom var sadece boy aynası istiyorum birde oraya.

çok uzun oldu :)
tabi bu süreçler 2 yılı bulur belki 3 yıl.

1 odada 7 tül perde miiii
mia sen ne diyorsunnnnn...

salon hariç heryerde stor var bende, salonun da perdeleri eski evden kalma onları ilk fırsatta yenılemem lazım çünkü boş alanlar kaldı ama 2 adet duvar allahtannnn,

benımde 4+1 bu ev, o fazla odada bı aknepe ( misafir yatagı ) çamasır askılıgı, utu masam var, cocukların fazla kıtapları ve oyuncakları da orda, sana demıstım ya baharda mutfagı tadılat ettırecegız dıye, ondan da vazgectım, hersey çok çok pahalı şuanda, ev ödemesı bıtınce yaptıracagım karar verdım, yanı 2 sene sonraya kaldı, ama bu arada beyaz esya ankastre set falan gurubunu alıp yavastan ödeme kararım hala sabit,

salon ıcın perde fıkrım cok degısıyor, uzuuunn 2 duvar var, eşim eskı evde ki gibi rustık yapalım sadece pencere ustunden ınen tuller olsun dıyor ben de acaba o uzun duvarlarda rustık mınnacık kalır da komık mı durur dıye hala ıkılemdeyım,

ins'da bi sayfa var, ordan boy aynaları bakabılırsın, evidea'da cok daha uygun olanlarda var...

Bende tayt severim ama üstüne giydiğim seyler salaş olur genelde.
paçaları lastikli eşortmanları severim düz paçaları sevmem.
jean genelde dar yüksek bel giyerim.
ama dökümlü bol kazakları severim.
Bak ben bunları aldım ev kıyafeti olarak

Eklentiler

• 8F81DF98-E888-4CB9-BABA-BDBA7838A0CF.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 111
  • 319D6796-DDA7-4B03-B5BA-42C7E419DF96.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 111
  • 66ACC59B-2F90-4ED8-9616-C32B6CAC1D9B.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 110
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…